Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
pubertaci mozno, 18+ v minimalnej miere
kde konkretne som zaskatulkoval? jasne som napisal, ze buzeranti mi vadia, urcite by vadili aj tebe, s homosexualmi nemam ziaden problem
bezdomovecky par nepozaduje od statu ziadne prava navyse
kde konkretne som zaskatulkoval? jasne som napisal, ze buzeranti mi vadia, urcite by vadili aj tebe, s homosexualmi nemam ziaden problem
bezdomovecky par nepozaduje od statu ziadne prava navyse
ale prosim ta, ten argument ze taky par nepozaduje prava...to bude asi tym, ze uz vsetky prava maju, aj ked by sme ich mohli zaradit do skupiny primitivnych ludi heterosexualnej orientacie...a to je prave ten problem na ktory sa snazim poukazat, ten dvojaky meter, ked je niekto idiot a primitiv heterosexualnej orientacie, tak tu sexualnu orientaciu ludia ako ty ani z daleka nespomenu...ked je niekto idiot a homosexual, tak je to hned giganticky problem, dosledok jeho orientacie a automaticky zacinas skatulkovat a hadzat vsetkych homosexualov do jedneho vreca, ako keby vsetci museli niest spoluvinu za par primitivov rovnakej sexualnej orientacie, ale u heterosexualov to samozrejme neplati, tam uz takto nerozmyslas...
ano, aj ja nemam rad buzny...ale akosi vyplod v tvojom poslednom prispevku nekoresponduje s tym, co si vypotil v predchadzajucich...ked ta upozornim na skatulkovanie, tak vtedy zrazu uz zmenis terminologiu, ze buzny a homosexuali nie su to iste a proti homosexualom nic nemas...zvlastne, ze v predchadzajucom pribehu a prispevkoch spominas prave homosexualov a uz to nerozlisujes...
ano, aj ja nemam rad buzny...ale akosi vyplod v tvojom poslednom prispevku nekoresponduje s tym, co si vypotil v predchadzajucich...ked ta upozornim na skatulkovanie, tak vtedy zrazu uz zmenis terminologiu, ze buzny a homosexuali nie su to iste a proti homosexualom nic nemas...zvlastne, ze v predchadzajucom pribehu a prispevkoch spominas prave homosexualov a uz to nerozlisujes...
beardie napísal:jasne som napisal, ze buzeranti mi vadia, urcite by vadili aj tebe, s homosexualmi nemam ziaden problem
beardie napísal:homosexualom spravili dobru reklamu...
beardie napísal:ale ak budu chcet oni nieco dosiahnut tak nvm nvm...
ale nedurdi sa, nic take nerobim, jasne som ich rozlisilautomaticky zacinas skatulkovat a hadzat vsetkych homosexualov do jedneho vreca
v prvom prispevku som ich dostatocne jasne odlisil od ostatnych normalnych homosexualov:
pocas trojhodinovej cesty busom s troma buzerantami, ..., stale ziapali, smiali sa a pustali si nahlas hudbu z mobilu ako keby to boli cigani
ten rozdiel je tam podla mna viditelnyhomosexualom spravili dobru reklamu...
v druhom prispevku som to len zopakoval
jasne som napisal, ze buzeranti mi vadia, urcite by vadili aj tebe, s homosexualmi nemam ziaden problem
necitaj medzi riadkami, nic tam nie je napisane
-
javatar
Hardcore addict
myslim ze toto dost dobre vystihuje podstatu rozdielu medzi homosexualom a buzikom (faggot)nemusim hovorit, ze ta druha skupina robi pracu tej prvej ovela tazsou...
Nezucastnovanie sa akcii ako je duhovy pride, nepozadovanie zbytocnych vyhod ako je registrovane partnerstvo a nebodaj adopcia.ephramko napísal:a co si predstavujes pod tym "drz hubu a krok", ci pod tym myslis tu tvoju genialnu radu "najdi si zenu" na urovni specialnej skoly ?
Jedna vec je utajovany problem odhalit a priznat sa a druha byt na ten problem este aj hrdy a vnucovat druhym aby ten problem podporovali.zivot ta asi este nanaucil, ze popieranie alebo skryvanie nejakeho problemu, ten problem nikdy nevyriesi...prave naopak, len ho este viac zhorsi...
Uz som ti tu raz pisal ze si tu asi v tejto teme treti ktory sa priznal k homosexualite a ti predchadzajuci dvaja (neviem ci klamali alebo chceli byt zaujimavi) nevystupovali takymto extremnym sposobom ako ty. Brali svoju orientaciu ako fakt ale nepozadovali ziadne vyhody ani prava, jeden z nich bol dokonca proti adopcii.
U teba je problem ze si exibicionista, si "rad" ze si homosexual, a nechcel by si opak a "rad" sa tym chvalis. Bud si k tomu dohnany vonkajsimi vplyvmi zijes vo vlastnom sebaklame a vnutorne si velmi nestastny alebo to ozaj myslis uprimne a to by uz bol horsi pripad lebo problem by bol asi niekde v tvojej hlave.
A k tomu poslednemu odstavcu. Uvedom si ze spolocnost nemoze dovolit a tolerovat vsetko, existuju tu iste normy, pravidla, moralne a eticke zasady, ich narusenie by malo neblahi vpyv na celu spolocnost. Osobne si myslim ze podpora vas a vase zvyhodnovanie by malo za nasledok zvysenie perverzity, jak homosexualnej tak heterosexualnej, je to najlepsia cesta k tomu aby spolocnost viedla hedonisticky sposob zivota a to je velmi nebezpecne.
Sumasumarum, ovela viac by som ta respektoval ja a zrejme ostatni keby si svoju orientaciu bral ako isty hendikep s ktorym nemas potrebu sa ukazovat na verejnosti.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Odkedy dostal qwerty ban na túto tému je tu nuda

kali, ja svoju sexualnu orientaciu beriem ako hendikep, ale iba vdaka spolocnosti a diskriminacii statu...
co je ukazovanie sexuality na verejnosti ? ja na verejnosti netrtkavam...a to, ze niekto v pravy cas na pravom mieste nema problem hovorit o svojej sexualite a problemoch s tym spojenych, je podla teba negativne ukazovanie sexuality na verejnosti ?
na druhej strane som na svoju sexualitu hrdy, preco by som nemal byt ? kvoli primitivom alebo este horsim ako si ty? pretoze niekomu nenavist k homosexualom prikazuje jeho primitivne nabozenstvo a ine "čarymáry"? pretoze ma niekto problem vysporiadat sa so svojou sexualitou a sebanenavist obratil voci inym? pretoze niekto ma komplexy a agresivitu si odburava zase na nevinnych ludoch, co mu nikdy nic neurobili? preco ?
narodil som sa taky presne ako vy vsetci, neovplyvnujem to...ani nikomu neublizujem...preco by som sa ja mal za nieco take hanbit, ked heterosexuali tiez beru svoju sexualitu absolutne prirodzene, su s nou spokojni a na nu hrdi...
ked je niekto spokojny so svojou sexualnou orientaciou, tak je podla teba exibicionista ?
ked obcan prispieva statu absolutne rovnako ako vsetci obcania, ale ista skupina ludi je otvorene statom diskriminovana a dostava od statu ovela menej naspat, pride poziadavka napravy...to su podla teba extremisticke poziadavky??? ...tak potom asi nemas snahu budovat demokraticku spolocnost, kde su si obcania rovni a maju rovnake prava a povinnosti...
kali, ja o svojej sexualite nehovorim pri zoznamovani, snazim sa o nej v zivote hovorit co najmenej, ale pokial sa ma niekto na to otvorene pyta, tak mu nemam problem povedat pravdu...rovnako ako keby sa tiez teba niekto pytal na to, ci mas babu, tak mu povies ze mas a vyjadris tak svoju sexualitu...
v podstate mame ale rovnake ciele, ty chces aby homosexuali drzali hubu a schovavali sa, aby o homosexualite nebolo pocut...a mojim idealom je presne rovnaka spolocnost, spolocnost v ktorej by nikto neriesil to, kto ma aku sexualitu, nikto nikomu za to nenadaval, nemlatil, nediskriminoval...to je moj ideal...ten stav, ale nikdy nenastane, ked je v nasom state plno zadubencov, ktori otvorene homosexualov nenavidia, aj ked im nic homosexuali neurobili...a tak isto, ked navyse homosexualov otvorene diskriminuje aj stat...
a uprimne, rad by som si pohovoril s homosexualom, ktory je spokojny so sucasnym stavom, ktory nepozaduje rovnopravnost a ktory sa nenarazil vo svojom zivote aspon raz na "stenu diskriminacie" kvoli svojej sexualite a vobec to nechcel zmenit...tak clovek bud musi byt riadny masochista, hlupak, alebo nosit cierny habit a byt clenom istej velmi velkej cirkvi...
pozadujem toleranciu, tolerovat neznamena akceptovat...aj ja vo svojom okoli tolerujem rozne odlisne skupiny ludi, s ktorych zivotom alebo postojmi sa radikalne nestotoznujem..napr. skupiny veriacich, to ze neakceptujem ich vieru predsa neznamena, ze ich netolerujem...prave naopak, ja nabozenstvo alebo cokolvek ine tolerujem, pokial nezasahuje do mojho sposobu zivota...a dokonca by som sa za veriacich ludi postavil, keby im niekto chcel odoberat prava a otvorene ich bezdovodne diskriminovat...
zjednodusene...riadim sa starym znamy pravidlom "zi a nechaj zit"...kazdy by mal mat pravo na rovnake zivotne podmienky, moznosti, prava a povinnosti...aj ked sa mozno s jeho sposobom zivota, hodnotami, postojmi absolutne nestotoznujeme...
co je ukazovanie sexuality na verejnosti ? ja na verejnosti netrtkavam...a to, ze niekto v pravy cas na pravom mieste nema problem hovorit o svojej sexualite a problemoch s tym spojenych, je podla teba negativne ukazovanie sexuality na verejnosti ?
na druhej strane som na svoju sexualitu hrdy, preco by som nemal byt ? kvoli primitivom alebo este horsim ako si ty? pretoze niekomu nenavist k homosexualom prikazuje jeho primitivne nabozenstvo a ine "čarymáry"? pretoze ma niekto problem vysporiadat sa so svojou sexualitou a sebanenavist obratil voci inym? pretoze niekto ma komplexy a agresivitu si odburava zase na nevinnych ludoch, co mu nikdy nic neurobili? preco ?
narodil som sa taky presne ako vy vsetci, neovplyvnujem to...ani nikomu neublizujem...preco by som sa ja mal za nieco take hanbit, ked heterosexuali tiez beru svoju sexualitu absolutne prirodzene, su s nou spokojni a na nu hrdi...
ked je niekto spokojny so svojou sexualnou orientaciou, tak je podla teba exibicionista ?
ked obcan prispieva statu absolutne rovnako ako vsetci obcania, ale ista skupina ludi je otvorene statom diskriminovana a dostava od statu ovela menej naspat, pride poziadavka napravy...to su podla teba extremisticke poziadavky??? ...tak potom asi nemas snahu budovat demokraticku spolocnost, kde su si obcania rovni a maju rovnake prava a povinnosti...
kali, ja o svojej sexualite nehovorim pri zoznamovani, snazim sa o nej v zivote hovorit co najmenej, ale pokial sa ma niekto na to otvorene pyta, tak mu nemam problem povedat pravdu...rovnako ako keby sa tiez teba niekto pytal na to, ci mas babu, tak mu povies ze mas a vyjadris tak svoju sexualitu...
v podstate mame ale rovnake ciele, ty chces aby homosexuali drzali hubu a schovavali sa, aby o homosexualite nebolo pocut...a mojim idealom je presne rovnaka spolocnost, spolocnost v ktorej by nikto neriesil to, kto ma aku sexualitu, nikto nikomu za to nenadaval, nemlatil, nediskriminoval...to je moj ideal...ten stav, ale nikdy nenastane, ked je v nasom state plno zadubencov, ktori otvorene homosexualov nenavidia, aj ked im nic homosexuali neurobili...a tak isto, ked navyse homosexualov otvorene diskriminuje aj stat...
a uprimne, rad by som si pohovoril s homosexualom, ktory je spokojny so sucasnym stavom, ktory nepozaduje rovnopravnost a ktory sa nenarazil vo svojom zivote aspon raz na "stenu diskriminacie" kvoli svojej sexualite a vobec to nechcel zmenit...tak clovek bud musi byt riadny masochista, hlupak, alebo nosit cierny habit a byt clenom istej velmi velkej cirkvi...
pozadujem toleranciu, tolerovat neznamena akceptovat...aj ja vo svojom okoli tolerujem rozne odlisne skupiny ludi, s ktorych zivotom alebo postojmi sa radikalne nestotoznujem..napr. skupiny veriacich, to ze neakceptujem ich vieru predsa neznamena, ze ich netolerujem...prave naopak, ja nabozenstvo alebo cokolvek ine tolerujem, pokial nezasahuje do mojho sposobu zivota...a dokonca by som sa za veriacich ludi postavil, keby im niekto chcel odoberat prava a otvorene ich bezdovodne diskriminovat...
zjednodusene...riadim sa starym znamy pravidlom "zi a nechaj zit"...kazdy by mal mat pravo na rovnake zivotne podmienky, moznosti, prava a povinnosti...aj ked sa mozno s jeho sposobom zivota, hodnotami, postojmi absolutne nestotoznujeme...
tvoj prvy post na tomto fore:ephramko napísal:kali, ja o svojej sexualite nehovorim pri zoznamovani, snazim sa o nej v zivote hovorit co najmenej
Ja sa vam otvorene priznavam k tomu, ze som homosexual.
LOL, tak vzhľadom k téme na tom nie je nič podivné..
Keby tu bola téma: "Predstavte sa" a ephram by to vyhrkol hneď v prvej vete, tak to by bolo podivné.
Keby tu bola téma: "Predstavte sa" a ephram by to vyhrkol hneď v prvej vete, tak to by bolo podivné.
-
mfp
Medium Star
Nechapem preco by homosexuali nemali mat uplne rovnake prava ako heteraci. A preco by vlastne tito ludia mali niekomu prekazat? Teda pokial to nie je naozaj "bu*ik" ako v tom obrazku o par postov vyssie...
beardie, mas tam "v zivote"...internetove forum nepovazujem za podstatnu sucast mojho zivota, rovnako za zivot nepovazujem ani virtualnu realitu...okrem toho, co si cakal, ze budem rozoberat v teme o homosexualite? jadrovu fyziku ?
a dovolim si citovat sam seba, pretoze v takomto podani to vyznelo, ako keby som sa s tym nejako chvalil...opak bol pravdou...ked uz ma citujes, tak prosim aspon nevytrhavaj z kontextu...
a dovolim si citovat sam seba, pretoze v takomto podani to vyznelo, ako keby som sa s tym nejako chvalil...opak bol pravdou...ked uz ma citujes, tak prosim aspon nevytrhavaj z kontextu...
Tema homosexualita je v slovenskej spolocnosti stale silno tabuizovana a to aj do takej miery, ze ludia maju casto strach sa priznat k svojej orientacii aj na anonymnom internete. Ja sa vam otvorene priznavam k tomu, ze som homosexual. Nechcem sa s tym chvalit, stale povazujem sexualnu orientaciu za kazdeho osobnu vec. Svoju orientaciu vam priznavam z toho dovodu, aby ste sa ma kludne mohli opytat aj otazky, na ktore je schopny odpovedat len homosexual, alebo clovek ktory pozna takto orientovanych ludi. A priznavam to hlavne z toho dovodu, aby ste mozno aj trochu pochopili nase rozmyslanie a fungovanie nasich vztahov. Aby ste pochopili to, ze homosexualne aj heterosexualne vztahy funguju na tom istom principe a jedine co nas odlisuje je to, ze mne sa pacia chalani a nie dievcata.
ano, vidim tam ten kontext prveho postu, som homosexual, pytajte sa
clovek ked pride na nejake forum, tak sa najskor zorientuje, by ma zaujimalo, ci by si nieco take napisal na neonacistickom fore
clovek ked pride na nejake forum, tak sa najskor zorientuje, by ma zaujimalo, ci by si nieco take napisal na neonacistickom fore
Podla mojich skusenosti s ludmi, ktori su skutocne neonacistami...tam je jedno ci sa k niecomu priznas alebo nepriznas, ci je nieco realita alebo vymysel...neonacisti posudzuju ludi podla svojich schem, ktore su v podstate velmi primitivne...casto uvazuju nasledovne: zastanes sa zidov, tak si urcite aj ty zid...povies, ze osobne poznas romske rodiny, ktore ziju obycajnym slusnym zivotom, dokonca maju vysokoskolske vzdelanie, tak ti hned vynadaju do ciganov...to iste v ramci cernochov, aziatov...zastanes sa prava na rovnost a zakladnych ludskych prav, tak si hned utlacatel, zosobnenie policajneho statu, ktory utlaca chudacikov neonackov...mas odvahu hovorit o negativnych vlastnostiach nasej spolocnosti a naroda, tak hned musis byt nejaky cudzinec, nepriatel naroda...a podobne...
proste neonacisticke zmyslanie je prave v tomto chore a najviac nebezpecne, sice sa skryvaju za rozne myslienky a idealy, v konecnom dosledku ich ale vsetky zahodia a drzia sa pravidla "kto nejde s nami, ide proti nam" a nakoniec sa k tebe spravaju este horsie ako k skupinam, ktore nenavidia...a to aj napriek tomu, ze ma clovek rovnaku farbu pleti, narodnost, pracuje...atd. na to, aby ste sa stali nepriatelom neonacistov staci to, ze vyjadrite svoj nesuhlas s nimi...
na toto forum som prisiel kvoli diskusii, hlavne kvoli tejto teme...bol som urcite do znacnej miery naivny, pretoze to, co tu predvadzaju niektori uzivatelia diskusia na urovni nie je, dokonca to nie je ani diskusia...toto forum mi ale dalo aj pozitivnu zivotnu skusenost, naucil som sa, ze silny predsudok zmenit nemozem, hlavne nie logikou a argumentami...a preto som sa prestal zatazovat podobnymi ludmi...su mi v podstate ukradnuti, bez ohladu na ich stupidne nazory a predsudky, dalej pojdem za svojimi cielmi a nenecham sa znicit polenami, ktore mi stale hadzu pod nohy...kiez by viacero ludi v nasej spolocnosti malo podobne odhodlanie, miesto toho je vacsina Slovakov naucenych len bezmocne nariekat po krcmach a na verejnosti "drzat hubu a krok" a potom sa navzajom obvinuju za stav sucasneho Slovenska...
beardie, aky by mala zmysel registracia na neonackovskom fore ? ...tam by som dostal hodne vulgarizmov, vyhrazok a mozno aj nejake pozvania na tajne rande od teplych holohlavych hejslovakov, ktori castokrat ziju dvojite zivoty...
proste neonacisticke zmyslanie je prave v tomto chore a najviac nebezpecne, sice sa skryvaju za rozne myslienky a idealy, v konecnom dosledku ich ale vsetky zahodia a drzia sa pravidla "kto nejde s nami, ide proti nam" a nakoniec sa k tebe spravaju este horsie ako k skupinam, ktore nenavidia...a to aj napriek tomu, ze ma clovek rovnaku farbu pleti, narodnost, pracuje...atd. na to, aby ste sa stali nepriatelom neonacistov staci to, ze vyjadrite svoj nesuhlas s nimi...
na toto forum som prisiel kvoli diskusii, hlavne kvoli tejto teme...bol som urcite do znacnej miery naivny, pretoze to, co tu predvadzaju niektori uzivatelia diskusia na urovni nie je, dokonca to nie je ani diskusia...toto forum mi ale dalo aj pozitivnu zivotnu skusenost, naucil som sa, ze silny predsudok zmenit nemozem, hlavne nie logikou a argumentami...a preto som sa prestal zatazovat podobnymi ludmi...su mi v podstate ukradnuti, bez ohladu na ich stupidne nazory a predsudky, dalej pojdem za svojimi cielmi a nenecham sa znicit polenami, ktore mi stale hadzu pod nohy...kiez by viacero ludi v nasej spolocnosti malo podobne odhodlanie, miesto toho je vacsina Slovakov naucenych len bezmocne nariekat po krcmach a na verejnosti "drzat hubu a krok" a potom sa navzajom obvinuju za stav sucasneho Slovenska...
beardie, aky by mala zmysel registracia na neonackovskom fore ? ...tam by som dostal hodne vulgarizmov, vyhrazok a mozno aj nejake pozvania na tajne rande od teplych holohlavych hejslovakov, ktori castokrat ziju dvojite zivoty...
aj na tomto fore si sa registroval, aby si nam rozsiril obzory, hentake forum by mohla byt vyzva 
-
tehla
otazka skôr znie: prečo by si mal byť? Čo ťa naplňa hrdosťou, ako homosexuala?ephramko napísal:na druhej strane som na svoju sexualitu hrdy, preco by som nemal byt ?
prispeješ niekedy štatu deťmi a budeš im schopny vytvoriť plnohodnotne rodinne prostredie? Ak ano, potom môžeš hovoriť, že prispievaš uplne rovnako ako všetci. Kedysi slobodni platili štatu dokonca vyššie dane ako otcovia/matky rodin – a bolo to pre každeho normalne. A nikto nerobil pochody hrdosti po uliciach.ephramko napísal: ked obcan prispieva statu absolutne rovnako ako vsetci obcania,
Na to by musel psychicky dozrieť a pochopiť, že nejaky hendikep má...Potom by si možno aj zaslužil nejaky rešpekt.Kali520 napísal: Sumasumarum, ovela viac by som ta respektoval ja a zrejme ostatni keby si svoju orientaciu bral ako isty hendikep s ktorym nemas potrebu sa ukazovat na verejnosti.
Mne ten homosexualny exhibicionizmus pripomina zakryvanie vnutornej prazdnoty...Kali520 napísal:zijes vo vlastnom sebaklame a vnutorne si velmi nestastny
Mimochodom svatba nie je rozhodnutie len tych dvoch ľudi. Oficialny sobaš je aj rozhodnutie spoločnosti takyto zväzok akceptovať. Na akom zaklade donutiš spoločnosť, aby tento zväzok akceptovala?
Čo sa stane ked bude požadovať Fritz z Rakuska sobaš so svojou plnoletou dcerou? Je to ich sukromna vec, lebo platia dane? ( mam pocit, že dokonca v nejakom štate, asi holandsku sa rozbehli snahy o dekriminalizaciu incestu. Strana pedofilov tam bola našťastie rozpustená...), ale hlavne, že po uliciach chodia všetci zhuleni
-
KaptMichal
King
ked sa tu takto odvolavame na prirodu tak mi potom niekedy ukaz, ktore zviera, ktore ma len homosexualny styk porodilo mladeriadim sa starym znamy pravidlom "zi a nechaj zit"...kazdy by mal mat pravo na rovnake zivotne podmienky, moznosti, prava a povinnosti.
Mas take iste prava a povinnosti, moznosti ako ja, tehla.... Ale ked budes vsade vykrikovat som gay, dajte mi decko! Tak si sam zhorsujes svoje postavenie... Jedine co u gayov neakceptujem je, aby mali adoptovane deti. Ak chcu mat RP tak to by som prezil ale deti - to je proti prirode.
mne najviac absurdne pripada to, ked tu o plnohodnotnom rodinnom prostredi a posvatnosti manzelstva hovoria chlapci, ktori deti nemaju...a dokonca ani zenati nie su...chalani, ked budete mat zeny a vychovate z deti plnohodnotnych vzdelanych dospelych ludi (co je vlastne plnohodnotny dospely clovek?), tak az potom sa mozeme o tychto veciach bavit...ked budete mat vlastne deti, tak mozno konecne pochopite, ze schopnost splodit a vasa vacsinova heterosexualita vobec nie su zarukou patentu na vyrobu plnohodnotnych dospelych ludi...a caste priklady toho vidime vsade okolo seba, staci otvorit oci...
no jo tehla, zase Fritz, incest, pedofili...vsak preco by som to v tebe o homosexualoch stale nespominal, ved incest a pedofiliu odsudzuje drviva vacsina spolocnosti velmi tvrdo, budem to preto spajat s homosexualitou, aby som radikalizoval aj emocie voci homosexualom...a zaroven sa tisko budem tvarit, ako keby incest a pedofilia neboli hlavne zalezitostou heterosexuality...
btw. tebe pripada ze dcera Fritza s nim bola stastna? ze s nim bola dobrovolne? ...nebolo to nahodou tak, ze bola sexualne zneuzivana uz odmalicka a aj fyzicky a psychicky tyrana? a ty tu tliachas, ze sa chcela so svojim tatkom zosobasit...ty si asi naozaj docista na hlavu padnuty, chod sa s touto tvojou verziou story pochvalit fritzovym pribuznym, co by ti na to asi tak povedali ?
kmichal, ocenujem tvoj posun k registrovanemu partnerstvu a uvedomenie si, ze "RP by som prezil", takze gratulujem ze ti konecne doslo, ze to prezijes, pretoze sa ta registrovane partnerstvo absolutne nedotkne, ani tvojho zivota...
verim, ze jedneho dna nastane posun aj v ramci adopcii a pochopis, ze ked 1 clovek sam dokaze dobre vychovat dieta, preco by dobre nemohol vychovat dieta aj parik osob rovnakeho pohlavia...
pozri, sice nie je mozne splodit dieta homosexualnym stykom...ale tento tvoj argument je absolutne nepodstatny, bavime sa predsa o adopciach...a aby mohlo dojst k adopcii, tak sa musi odohrat uz prave spominana situacia, ze splodit dieta automaticky nedava patent na dobreho rodica...k tej adopcii dochadza prave z dovodu, ze nejaky heterosexualny par absolutne katastrofalne zlyhal vo svojej role...dokazal dieta iba splodit a nasledne odkopnut...myslim, ze ktorykolvek homosexualny par, ktory prejde adopcnym procesom by tomu dietatu dokazal poskytnut pozitivnejsi domov a vzory, nez jeho biologicki rodicia...
btw. v prirode su zaznamenane pripady homosexuality monogamne zijucich zivocichov, dokonca su zaznamenane pripady, kedy vychovali potomstvo...u tucniakov je to pomerne bezne...homosexualitou sa instinktivne prosocialne rodicovske spravanie u zvierat nevytraca...
okrem toho medzi zvieratami je mozne naozaj vselico, napriklad aj medzidruhova adopcia...si zober taky klasicky pripad kukucky, napriek tomu, ze kukucka kladie vajicka do cudzich hniezd a vychovavaju jej deti ine druhy, tak aj tak dokazu z tych mladat vychovat dobre kukucky, ktore zase robia presne to iste...
alebo dalsi castejsi pripad, kedy obcas pes (resp. suka) vychova napriklad maciatka...a napriek tomu, ze ich vychoval pes, tak sa tie macky spravaju dalej ako macky, chytaju mysi a pacia sa im macky s ktorymi plodia dalsie potomstvo...
inak aku ma spojitost "zi a nechaj zit" s odvolavanim sa na prirodu ?
no jo tehla, zase Fritz, incest, pedofili...vsak preco by som to v tebe o homosexualoch stale nespominal, ved incest a pedofiliu odsudzuje drviva vacsina spolocnosti velmi tvrdo, budem to preto spajat s homosexualitou, aby som radikalizoval aj emocie voci homosexualom...a zaroven sa tisko budem tvarit, ako keby incest a pedofilia neboli hlavne zalezitostou heterosexuality...
btw. tebe pripada ze dcera Fritza s nim bola stastna? ze s nim bola dobrovolne? ...nebolo to nahodou tak, ze bola sexualne zneuzivana uz odmalicka a aj fyzicky a psychicky tyrana? a ty tu tliachas, ze sa chcela so svojim tatkom zosobasit...ty si asi naozaj docista na hlavu padnuty, chod sa s touto tvojou verziou story pochvalit fritzovym pribuznym, co by ti na to asi tak povedali ?
kmichal, ocenujem tvoj posun k registrovanemu partnerstvu a uvedomenie si, ze "RP by som prezil", takze gratulujem ze ti konecne doslo, ze to prezijes, pretoze sa ta registrovane partnerstvo absolutne nedotkne, ani tvojho zivota...
verim, ze jedneho dna nastane posun aj v ramci adopcii a pochopis, ze ked 1 clovek sam dokaze dobre vychovat dieta, preco by dobre nemohol vychovat dieta aj parik osob rovnakeho pohlavia...
pozri, sice nie je mozne splodit dieta homosexualnym stykom...ale tento tvoj argument je absolutne nepodstatny, bavime sa predsa o adopciach...a aby mohlo dojst k adopcii, tak sa musi odohrat uz prave spominana situacia, ze splodit dieta automaticky nedava patent na dobreho rodica...k tej adopcii dochadza prave z dovodu, ze nejaky heterosexualny par absolutne katastrofalne zlyhal vo svojej role...dokazal dieta iba splodit a nasledne odkopnut...myslim, ze ktorykolvek homosexualny par, ktory prejde adopcnym procesom by tomu dietatu dokazal poskytnut pozitivnejsi domov a vzory, nez jeho biologicki rodicia...
btw. v prirode su zaznamenane pripady homosexuality monogamne zijucich zivocichov, dokonca su zaznamenane pripady, kedy vychovali potomstvo...u tucniakov je to pomerne bezne...homosexualitou sa instinktivne prosocialne rodicovske spravanie u zvierat nevytraca...
okrem toho medzi zvieratami je mozne naozaj vselico, napriklad aj medzidruhova adopcia...si zober taky klasicky pripad kukucky, napriek tomu, ze kukucka kladie vajicka do cudzich hniezd a vychovavaju jej deti ine druhy, tak aj tak dokazu z tych mladat vychovat dobre kukucky, ktore zase robia presne to iste...
alebo dalsi castejsi pripad, kedy obcas pes (resp. suka) vychova napriklad maciatka...a napriek tomu, ze ich vychoval pes, tak sa tie macky spravaju dalej ako macky, chytaju mysi a pacia sa im macky s ktorymi plodia dalsie potomstvo...
inak aku ma spojitost "zi a nechaj zit" s odvolavanim sa na prirodu ?
-
tehla
chalan, ked budeš mať to iste, potom sa postav na namestie a žiadaj svoje teple pravaephramko napísal:chalani, ked budete mat zeny a vychovate z deti plnohodnotnych vzdelanych dospelych ludi
My sa na to aspoň chystame a vieme, že tie prava pridu spolu s povinnosťami-s manželstvom a rodinou, nie preto, že je niekto teply. Neviem koho tu chceš odrbavať tou „šťastnou rodinkou“. Ja žiadnu šťastnu rodinku homosexualov nepoznam. Furt su to len nejaky typci v ružovom, čo tancuju na madonnu a olizuju sa pritom desiati navzajom, alebo magor v dlhom čiernom plašti, čo chodi do maďarska – do čiernej diery, dvaja typci, čo vlastnia diskoteku a navzajom si dohadzuju „mlaďata“ (t.j. chlapcov ešte pomaly v puberte), či Paviel Rochnyak, Mario Torač atd... Tento image si buduju sami, tak nech sa nedivia, že ich spoločnosť odsudzuje. Ked chcu mať prava, nech idu do Ameriky – tam su gangy, prostitutky, zlodeji, promiskuitni singles, homosexualov jak nasrate a nikto na nich nesmie nič ceknuť, inak ide do basy,alebo ho vyhodia z roboty. Tam sa stratia jak ryby vo vode.
Ďalšia vec je tá, že neodpovedal si, na čo si hrdy ako homosexual. To by ma zaujimalo.
Kto tu teraz spajal homosexualitu a pedofiliu (to spajali študie, ktore som daval v inej teme a ktore si sa snažil ignorovať, akože si si nevšimol)... Si zober silnejšie dioptrie, ked nevieš čitať. Tu ide o ten precedens - vezmime, že by Fritzova dcera s tym suhlasila (konieckoncov maju spolu 5,6 deti, neviem presne). Bolo by to v pohode? Už by si povedal, že platia dane, tak je to ich vec?
(Nezabudaj, že homosexualita, pedofilia atd. boli ešte donedavna na jednom zozname duševnych poruch...ako uchylky. A pre veľa ľudi je homosexualita tiež odporna.)
Predstav si, ujo Soroš da nejake tie grošíky, zaplatí nejaku „Romanu Schlessinger“ spravi pochod kde nakluše par otcov s dcerami, bratov zo sestrami, sesternic s bratrancami, že chcu sobaše alebo registrovane partnerstva – (medzi ciganmi, alebo v stredoveku medzi kraľovskymi rodmi to nebolo nič zvlaštne... ) Začnu vykrikovať, že platia dane a je to ich vec, čo urobiš? Ako budeš argumentovať? Jediny tvoj argument bude, že je to proste hnus. Na zaklade čoho im to zakažeš? Ved homosexuali tiež mohli... A tito su na tom ešte tak, že dokonca môžu splodiť potomstvo – aj ked velakrat zdegenerovane. Homosexuali ani to nemôžu...ale cudzie deti by vychovavať chceli (som zvedavy, či by aj naozaj to dieťa vychovavať dokazali – to nie je take jednoduche, ako sa na tych alegorickych vozoch v drogovom opojení zdá, alebo iba hraju formu, aki oni chcu byť rovnopravni a rovnocenni). Nezabudaj, že dieťa formuje rodina. Dokonca do isteho veku je rodina centrum dieťaťa a čo povie matka, alebo otec (v tomto pripade „otec“ alebo „otec“) je pravda, čo vidi doma, to je jeho svet.... Niekde si vykrikoval, že rodičia nemaju davať deťom kresťansku vychovu, ani krstiť, lebo ono sa ma same rozhodnuť. Takže rodičom na jednej strane upieraš vychovu kôli „slobodnemu rozhodnutiu“, ale kde su tvoje „ohľady“ pokiaľ sa ma dieťa rozhodnuť, či vôbec chce vyrastať v takejto rodine – pozerať sa dennodenne na uchylnosti a marne rozmyšľať čo to robia dvaja „otcovia“ za dverami spalne. To už je zrazu v pohode. Neskutočne pokrytectvo a egoizmus
A spoločnosť ma určite dôležitejšie problemy,ako riešiť nejake teple prava a „pochody pýchy“. Trištvť sveta hladuje, hlavne, že teply nemaju svoje prava. Keby sa homosexuali zobrali a začali robiť misie do Afriky, kde sa budu starať o hladujuce deti a budovať školy, ako ta cirkev, ktoru tak strašne nenavidia
A človek až žasne, koľko je zrazu homosexualov. Doteraz čušali jak vši pod chrastou, zrazu sa nezmestia na alegoricke vozy a kozmeticke spoločnosti nestihaju vyrabať šminky, a gucci alebo Fero Mikloško šiť overály
tehla, ty si prave dokaz toho ako radikalna nabozenska vychova od utleho detstva skodi zdravemu rozumu...tolko zatrpknutosti, nenavisti a stereotypov kolko je citit v tvojom predchadzajucom prispevku, to sa len tak casto nevidi...v podstate prezentujes homosexuala ako cloveka, ktory vyzorom pripomina nieco medzi 2 pohlaviami, fetuje, obnazuje sa na verejnosti, ma sklony k sexualnemu zneuzivaniu deti a samozrejme kazdy tyzden ma novu sexualnu znamost a k tomu vsetkemu si chce adoptovat dieta...
1/bavime sa o adopcii, cize ten clovek musi prejst adopcnym procesom...podla teba by to niekto taky ako sa snazis homosexualov vykreslis dokazal ?
2/ano samozrejme tehla...promiskuita, pedofilia, drogy...typicki homosexuali...heterosexualov sa to absolutne nedotyka
3/a samozrejme...organizovany zlocin, prostitucia, promiskuita a neviazany styl zivota...to su len problemy zapadu, v ziadnom pripade nie aj Slovenska
4/odkial sa v tebe berie ten strasny hnev, nenavist, zatrpknutost voci homosexualom ? pochybujem, ze mas nejaku osobnu skusenost, traumu, ktora by ta takto poznamenala...takze zase raz pricina bude v tom, co som spominal v prvej vete tohto prispevku...a to je dost polutovania hodne, ked viera v milujuceho a odpustajuceho boha, viera plna lasky...dokaze vyprodukovat jedinca s takym nenavistnym prejavom a jednofarebnym videnim, ako si ty...
- ukazes mi prosim nejaky sudny pripad, kde si obcan dovolil "ceknut proti homosexualom" a bol pravoplatne udsudeny na nepodmienecny trest odnatia slobody???
- ty mas nejake statistiky, ktore dokazuju ze napr. v unicefe alebo u lekarov bez hranic nepracuju homosexuali, ze sa homosexuali nezucastnuju humanitarnych misii ??? ...tak preco tu potom tliachas o tom, ako by mali homosexuali radsej pomahat detom v afrike, ako to robi tvoja milovana cirkev...tiez akosi zabudas na to, ze niekolkodnova navsteva tvojho milovaneho papeza stoji niekolko milionov eur...kolko takych ciest papez rocne absolvuje? kolko by sa z toho dalo postavit skol, kupit liekov a jedla pre deti ? je takyto sposob zivota tvojej cirkvi rovnaky ako hlasal jezis, cize zivot v pokore a skromnosti ?
1/bavime sa o adopcii, cize ten clovek musi prejst adopcnym procesom...podla teba by to niekto taky ako sa snazis homosexualov vykreslis dokazal ?
2/ano samozrejme tehla...promiskuita, pedofilia, drogy...typicki homosexuali...heterosexualov sa to absolutne nedotyka
3/a samozrejme...organizovany zlocin, prostitucia, promiskuita a neviazany styl zivota...to su len problemy zapadu, v ziadnom pripade nie aj Slovenska
4/odkial sa v tebe berie ten strasny hnev, nenavist, zatrpknutost voci homosexualom ? pochybujem, ze mas nejaku osobnu skusenost, traumu, ktora by ta takto poznamenala...takze zase raz pricina bude v tom, co som spominal v prvej vete tohto prispevku...a to je dost polutovania hodne, ked viera v milujuceho a odpustajuceho boha, viera plna lasky...dokaze vyprodukovat jedinca s takym nenavistnym prejavom a jednofarebnym videnim, ako si ty...
- ukazes mi prosim nejaky sudny pripad, kde si obcan dovolil "ceknut proti homosexualom" a bol pravoplatne udsudeny na nepodmienecny trest odnatia slobody???
- ty mas nejake statistiky, ktore dokazuju ze napr. v unicefe alebo u lekarov bez hranic nepracuju homosexuali, ze sa homosexuali nezucastnuju humanitarnych misii ??? ...tak preco tu potom tliachas o tom, ako by mali homosexuali radsej pomahat detom v afrike, ako to robi tvoja milovana cirkev...tiez akosi zabudas na to, ze niekolkodnova navsteva tvojho milovaneho papeza stoji niekolko milionov eur...kolko takych ciest papez rocne absolvuje? kolko by sa z toho dalo postavit skol, kupit liekov a jedla pre deti ? je takyto sposob zivota tvojej cirkvi rovnaky ako hlasal jezis, cize zivot v pokore a skromnosti ?
-
mfp
Medium Star
Tehla tehla "Furt su to len nejaky typci v ružovom, čo tancuju na madonnu a olizuju sa pritom desiati navzajom, alebo magor v dlhom čiernom plašti, čo chodi do maďarska – do čiernej diery, dvaja typci, čo vlastnia diskoteku a navzajom si dohadzuju „mlaďata“ (t.j. chlapcov ešte pomaly v puberte), či Paviel Rochnyak, Mario Torač atd..."
A na lesby zabudas? Ci aj tie su ti tak proti voli?
A na lesby zabudas? Ci aj tie su ti tak proti voli?