O2 - upomienka
-
ekonom_ist
Expert
O2 - upomienka
Od kedy sa plati za upomienku ? mne dali 3,50€ ...
Re: O2 - upomienka
mozes sa stazovat ale pochybujem ze to pomoze...kedy si mal splatnost faktury a kedy si ju uhradil?
http://staznosti.sme.sk/cpld/2490/Telef ... encii.html
http://staznosti.sme.sk/cpld/2490/Telef ... encii.html
-
ekonom_ist
Expert
v ten den ako mi prisla upomienka som to zaplatil alebo den pred tym ...a ked im to nezaplatim co sa stane ?
ked nezaplatis za chlieb co sa stane?
-
ekonom_ist
Expert
ale myslim len tu upomienku
,.,.mam Fakturu spolu s tou upomienku nejakych 9,50 € a ked zaplatim len 6€ tak co ?
presne to iste
v zasade plati, ze musis hociaku fakturu zaplatit a az nasledne ziadat peniaze spat (cez reklamaciu a pod.) ak zaplatis len cast, budes vedeny ako neplatic a mozu ta odpojit.
-
ekonom_ist
Expert
to je svinstvo toto..aby som za upomienku platil
treba prejst do orangeu, tam stoji len 1.33€, v t-mobile stoji rovnako 3.50 
//pre tych podomnou: tiez si myslim, preto mam inkaso na vsetkom, co inkaso zozerie. platit sa ma nacas
//pre tych podomnou: tiez si myslim, preto mam inkaso na vsetkom, co inkaso zozerie. platit sa ma nacas
alebo staci platit 6 eurove faktury nacas
-
javatar
Hardcore addict
tiez si myslim - ono ako je pekne ze ked sa niekto pozabudne tak prva upomienka zdarma, cloveka potesi pristup blizsie k zakaznikovi ale vobec nepovazujem za svinstvo posielat platene upomienky za omeskane platby, mas proste platit nacas - cim budu k zakaznikom benevolentnejsi tym neskor im budu chronicky meskajuci platiaci platit - ber to ako sposob vychovavania si zakaznikov k obojstrannej spokojnosti