Free Download Manager
-
xjojox2246
Star
Free Download Manager
mam na rapidko.net ucet a a vygenerujem linky na FDM cez rapidko.net a ked dam stahovat stahuje max 105kb a ked stahujem cez Google Chrome tak minimalne 300kb/s ako to nastavim na FDM?
Re: Free Download Manager
Tam ako ti vyhodí tú obrazovku , že kde to chceš uložiť a pod. tak zadáš aj meno a heslo na ten tvoj účet a zaškrtni aby sa to stále nepýtalo. A daj sťahovať automaticky. Ak to takto robíš a aj tak ti to nejde , tak neviem , kde môže byť chyba ...
zdravím,
ja mám problém s FDM... dám si cez rapidko.net vygenerovať napr. 10 linkov, dám ich do FDM a dám začať sťahovať.. sťahovať normálne začne, ale keď prídem napr. o pol dňa sa pozrieť ako je na tom, tak niektoré linky sú stiahnuté v pohode a niekedy 2-3 linky majú stiahnutých len niekoľko % a napísané "stopped".... pomáha jedine restart download a začne sťahovať súbor od začiatku celý a v pohode ho stiahne.. napr. keď má súbor 2000MB a stopne mi to 300MB pred koncom, tak to na*ere...
chcem sa spýtať, čo s tým ? aby mi to nestopovalo...
vopred dík za odpovede
ja mám problém s FDM... dám si cez rapidko.net vygenerovať napr. 10 linkov, dám ich do FDM a dám začať sťahovať.. sťahovať normálne začne, ale keď prídem napr. o pol dňa sa pozrieť ako je na tom, tak niektoré linky sú stiahnuté v pohode a niekedy 2-3 linky majú stiahnutých len niekoľko % a napísané "stopped".... pomáha jedine restart download a začne sťahovať súbor od začiatku celý a v pohode ho stiahne.. napr. keď má súbor 2000MB a stopne mi to 300MB pred koncom, tak to na*ere...
chcem sa spýtať, čo s tým ? aby mi to nestopovalo...
vopred dík za odpovede
Skús zmeniť download manager. Napríklad Flashget , JDownloader a pod.
Ak ti to bude robiť aj v iných programoch tak môže byť chyba aj u rapidko.net a treba zmeniť službu ak je to nestabilné , lebo keď si spočítaš tie GB , ktoré ti len tak vyleteli do vzduchu , tak trochu drahšia , ale možno stabilnejšia konkurencia ťa vyjde nakoniec lacnejšie ...
Ak ti to bude robiť aj v iných programoch tak môže byť chyba aj u rapidko.net a treba zmeniť službu ak je to nestabilné , lebo keď si spočítaš tie GB , ktoré ti len tak vyleteli do vzduchu , tak trochu drahšia , ale možno stabilnejšia konkurencia ťa vyjde nakoniec lacnejšie ...
pôjde mi rapidko aj cez flashget ?
teraz som prišiel z roboty a znova som mal 2gb súbor stiahnutý 1330MB a stopped... písal som im mail, ale bez odpovede...
no prišiel som už o pekných pár GB
neporadíš nejakú inú podobnú službu ?
edit//// tak tam píšu, že flashget nie je podporovaný....
skúste niekto poradiť niečo iné ako rapidko.net,,,
teraz som prišiel z roboty a znova som mal 2gb súbor stiahnutý 1330MB a stopped... písal som im mail, ale bez odpovede...
no prišiel som už o pekných pár GB
neporadíš nejakú inú podobnú službu ?
edit//// tak tam píšu, že flashget nie je podporovaný....
skúste niekto poradiť niečo iné ako rapidko.net,,,
http://www.minirapid.sk/
V noci od 2:00 do 8:00 sa ti odpočítava len polovica z kreditu.
Je podporovaný aj Flashget a FDM.
V noci od 2:00 do 8:00 sa ti odpočítava len polovica z kreditu.
Je podporovaný aj Flashget a FDM.