Aka vysoka skola ?
-
ekonom_ist
Expert
Re: Aka vysoka skola ?
zdravim dnes mi dosla ponuka studia na BAKALAR n. f. Žarvnovica, odbor účtovníctvo externou formou...co nato hovorite ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to predsa nie je vysoká škola, tak prečo to sem pletieš? Dajú si meno bakalár, aby to nejak znelo ale teraz som pozeral na nete čo to je. Okrem toho, že som vôbec nenašiel ich oficiálnu stránku som sa niekde v katalógu zoznamu dočítal že to je nejaký "Neinvestičný fond určený na ochranu a podporu zdravia a vzdelávania.". WTF? Čo ti to dá keď doštuduješ? Titul asi ťažko, a vedomosti možno na úrovni mestskej knižnice?
-
ekonom_ist
Expert
ja som tiez pozeral co to je zac
V Žarnovici prebieha bakalárske štúdium Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave (FHI EU), od r. 1997.
http://www.zarnovica.sk/bakalar-n-f-.ph ... 7886&id2=0
V Žarnovici prebieha bakalárske štúdium Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave (FHI EU), od r. 1997.
http://www.zarnovica.sk/bakalar-n-f-.ph ... 7886&id2=0
-
audiotrack
VIP
osobne by som tam nešiel, veď ani neviem kde tá žarnovica je
Ale vidím že ty si topiaci čo sa slamky chytá, a silou mocou sa na nejakú školu chceš dostať, len aby si mal tie písmenka pred menom, tak potom je to (v takýto vysoký dátum) pre teba asi vhodná voľba. Lebo neviem či sa niekde ešte dá vôbec prihlásiť
ale rozhodne by som si nedal robiť účtovnictvo niekomu, kto bude mať v životopise napísané že vyštudoval na BAKALAR, n.f. Žarnovica
ale rozhodne by som si nedal robiť účtovnictvo niekomu, kto bude mať v životopise napísané že vyštudoval na BAKALAR, n.f. Žarnovica
že ti nie je hanba nad tým vobec rozmyšlať...nad takým nezmyslom.ekonom_ist napísal:zdravim dnes mi dosla ponuka studia na BAKALAR n. f. Žarvnovica, odbor účtovníctvo externou formou...co nato hovorite ?
-
ekonom_ist
Expert
kebyze tam neni napisane ze to je Ekonomicka univerzita BA tak ani nad tym nerozmyslam
ale aj tak serem nato
Neviete niekto, kde sa na Slovensku študuje "Fotografia" ???
Viete niekto niečo aj o externej forme štúdia?
chysta sa niekto odtialto na stavebnu do Ziliny?
-
zdravotnik
Light Professional
Kto sa chystá na STUBA-FEI-Aplikovaná informatika?
Re: Re: Aka vysoka skola ?
Zdezdravotnik napísal:Kto sa chystá na STUBA-FEI-Aplikovaná informatika?
kto sa chystá do Brna VUT FSI ? 
-
jin
VIP
Všetko, čo potrebuješ vedieťbegbeee napísal:Neviete niekto, kde sa na Slovensku študuje "Fotografia" ???
Dík, jin, článok zaujímavý a tiež diskusia.
Prakticky som sa po nejakom pátraní dozvedel, že študovať niečo akreditované súvisiace s fotografiou externe je na Slovensku nemožné, ak nerátam nejaké pofidérne kurzy, kde pýtajú 300 eur za víkendový kurz (rozumej: prebieha počas jediného víkendu).
Prakticky som sa po nejakom pátraní dozvedel, že študovať niečo akreditované súvisiace s fotografiou externe je na Slovensku nemožné, ak nerátam nejaké pofidérne kurzy, kde pýtajú 300 eur za víkendový kurz (rozumej: prebieha počas jediného víkendu).
-
jin
VIP
Jo. Tak ti poviem, že čo som sa o fotografii a fotení naučil počas mojej roboty by mi žiadna škola nedala. A je to oveľa cennejšie a praktickejšie. Študovať fotku ako VŠ je podľa mňa na Slovensku nemožné - resp strata času. Čo občas vídavam práce študentov fotky tak mi je ku zblití. A že reku umenie...begbeee napísal:Dík, jin, článok zaujímavý a tiež diskusia.
Ale zas, všetko je na webe 
spravil som prijímačky na EUBA na PHF....je tu možnosť ísť na inú fakultu?
môj subjektívny názor sa prikláňa k UK...je mi až zle koľko ľudí sa trepe na ekonomické školy nielen z môjho okolia ale aj globálnejšie.
UK je najlepšia a eurofondy sú zlatá baňa, na rozdiel od národného hospodárstva 
-
deniska19991
Novice
mozte mi poradit aku VS si mám vybrať?? UKF v nitre alebo UPJS v košiciach??