Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
phatres1994
Star
Re: Posilovanie
ale ved to pisem
teraz som vyrysovany
ale chcem pribrat a potom tamto vyrysovat....chapeme sa?
uvidis ako to pojde, mozno zistis ze na to mas geny, poznam chalana ktory fakt nejde skoro nic do tukov a rastie a rastie a vsetko skoro cista hmota...v zasade by som ale na tvojom mieste rysoval az z trosku vacsej vahy...
ColdRain
ked je chalan este mlady, tak sa da naberat bez tuku dost lahko, neskor je to uz tazsie, nakolko vekom metabolizmus celkovo spomaluje..Ked som mal cca 20rokov, tak som naberal ze som ani nevedel ako, do tuku to islo minimalne pritom som jedaval dost mastneho a sladkeho, zato keby som tak srotoval dnes tak je zo mna 200kilova tukova guľa

ked je chalan este mlady, tak sa da naberat bez tuku dost lahko, neskor je to uz tazsie, nakolko vekom metabolizmus celkovo spomaluje..Ked som mal cca 20rokov, tak som naberal ze som ani nevedel ako, do tuku to islo minimalne pritom som jedaval dost mastneho a sladkeho, zato keby som tak srotoval dnes tak je zo mna 200kilova tukova guľa
-
phatres1994
Star
dobre tak mi prosim postnite vazne niaky dobry gainer ale nie zase velmi drahy..nech to objednam plus mi napiste ako ho davkovat prosim lebo uz som jelen z toho
písal som už, 3kg gaineru za 24€, na začiatok úplne stačí http://www.protein.sk/anabolic-gainer-3 ... -1312.html
dávkuj. ráno, medzi jedlami a hneď po tréningu. tak som dával ja a zaberal
dávkuj. ráno, medzi jedlami a hneď po tréningu. tak som dával ja a zaberal
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Za tym taktiez musim jest nejake jedlo? (ryza, kura...) Ci uz netreba...
gainer je doplnok, jest mas tak akoby si ho nemal, NIKDY nenahradza stravu
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2011, 20:14)
jo, inac ten chalan ma nejakych 16 rokov a ked nalozil 120 na mrtvolu myslel som ze si robi prcu, ale utahal to nomralne na serie a pekne cisto...ten ked stym nesekne moze sa dostat daleko
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2011, 20:14)
jo, inac ten chalan ma nejakych 16 rokov a ked nalozil 120 na mrtvolu myslel som ze si robi prcu, ale utahal to nomralne na serie a pekne cisto...ten ked stym nesekne moze sa dostat daleko
-
qwerty-xyz
Heh, ak niekto cvičí pol roka či rok (a predtým bol chudý), tak sa môže zdať, že naberá čistú svalovú hmotu. Avšak, čistú svalovú hmotu naberá sotva, ten tuk najprv nie je vôbec vidieť. Ale je tam a prejaví sa to viditeľne až neskôr.
-
vrtulnik
Medium Professional
Takze, rozohodol som sa pre ten Gainer. Za skusku nic nedam, len par EUR.
Poradili by ste mi nejaky good? Ale staci ~1kg + aby nebol zase taky drahy. Lebo, ked sa mojmu zaludku nebude pacit, tak co budem robit s 3kg? To ani psovi nemozem dat.
Skuste kuknut na sypacky.sk - da sa tam nieco vybrat?
Poradili by ste mi nejaky good? Ale staci ~1kg + aby nebol zase taky drahy. Lebo, ked sa mojmu zaludku nebude pacit, tak co budem robit s 3kg? To ani psovi nemozem dat.
Skuste kuknut na sypacky.sk - da sa tam nieco vybrat?
-
Point
Professional
no to bude super skuska..ani neviem ci sa robi 1kg gainer
.. kup normalne gainer od stillmasu .. za 23e mas 3kg a normalne to vypi..vsak to mas ako kakao .. ak to nevpijes preto, ze ti to nechuti..tak cesta posilovanim bude pre teba dobre tazka.. lebo nie vsetko je super chutne...ale ked nieco chces tak preto musis aj nieco obetovat, ze...
Nič nechutného na tom nie je..
pobolieva ma zapastie, mate odskusane nejake bandaze?
Posilovanie
Mna taktiez bolelo zapastie tak som zvolil kvalitnu klbovku a po tyzdni aj daco uz bolo vsetko ok. Ak chces bandaz tak urcite ju nekupuj cez net.
A to už prečo nie cez net ?
Inak bandáž je dobrá, síce sa skôr používa pri bojových športoch, ale aj pri posilňovaní nie je na zahodenie. Roky som ju mával, spevní ti zápästie a budeš mať pocit pevnejšej "ruky."
Inak bandáž je dobrá, síce sa skôr používa pri bojových športoch, ale aj pri posilňovaní nie je na zahodenie. Roky som ju mával, spevní ti zápästie a budeš mať pocit pevnejšej "ruky."
-
vendo
Guru
hugito ma pravdu ak ak chcete nieco na zapastie, kupte si jemne elasticku bandaz pod rukavice na box a s nou si dokazete zafixovat ruku daleko viac ako nejakou hotovou z netu
ja keď som mal problémy so zápästím, tiež som to riešil bandážou, no bolo asi 6 alebo 7 veľkostí, tak aby mu sadlahughito napísal:A to už prečo nie cez net ?
Samozrejme nemyslím bandáž ako celok, ale takúto bandáž. Hentie stoja za prd.
na suchý zips to hej, ja som mal takú čo sa nasúva na ruku, určite vieš čo myslím 
Viem čo myslíš, to je skôr na doma, aby si mal to zápästie v teple a trochu stlačené, keď ho regeneruješ po zranení. Pri posilňovaní tú funkciu moc nesplní, lebo to spevnenie ako také nie je moc silné.