Zmysel fóra Hojko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Zmysel fóra Hojko

Príspevok od používateľa jarda.j »

Dotaz na zmysel fóra.

Niektoré veci sú kontraproduktívne. Je tu viacero vekových a vzdelanostných kategórií diskutujúcich. Niektorí potrebujú poradiť, a niektorí vedia poradiť. Všetko gratis.

Ale je tu zjavne aj tretia kategória. Tých, ktorí prenásledujú tých, ktorí vedia, a aj gratis pomáhajú. A zneužívajú možností v štýle ŠTB - anonýmny prístup, anonýmne zosmešňovavie aj v súkromkách, anonýmne negatívne karmovanie...

Chce toto HOJKO ?

Ja nemám problém odísť, pokiaľ je cieľom fórum v štýle "pokec", "azet". Tak sa tu požerte negativísmom. Nik Vám neporadí.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Zmysel fóra Hojko

Príspevok od používateľa lekoklatik »

slabá chvíľka z prvého červeného políčka?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ťa dokáže rozhodiť komentár anonyma, či anonymná karma, tak sa musím zasmiať ja nad tebou. Nikto ťa tu nedrží, si tu dobrovolne a rovnako dobrovolne môžeš kedykoľvek odísť. Mal by si si však uvedomiť, že na fore sú vymedzené pravidla. Jedným z nich je aj zákaz manipulácie s karmou, umelé znižovanie a podobne. Pokiaľ máš podozrenie, že niekto tieto pravidlá porušuje, môžeš ho nahlásiť a preveríme to. Ale nemôžeš niekomu zakázať slobodu prejavu. AK niekto s tebou nesúhlasí, tak ti tú karmu jednoducho môže dať
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Neberiem nikomu slobodu v názoroch, ale nemám možnosť zistiť toho, kto to robí, lebo je to stále amonýmne. A neviem, prečo vlastne. Komu to slúži? Iba tým, ktorí z toho majú osoh, nie?

Normálne je, aby každý videl, kto a prečo mu dáva také hodnotenie, ináč je to iba nástroj mobbingu a bossingu. Pokiaľ to tak chcete, nedbám, ale predsa len sme po roku 89, nie?

Kto potrebuje anonýmny prístup na fórum?
Kto potrebuje anonýmne karmovať?

Lexa? Mečiar? A iní? :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Zmysel? Ja sem chodim na vtipy, filmy a pekne zeny si tu pozriem a obcas precitam kto sa ako ma ...

Tot je moj zmysel.

Aky ma pre teba zmysel, musis asi napisat ty a nie my tebe, ci?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Vieš si predstaviť aké kontraproduktívne by bolo, keby tu každý užívateľ založil tému kde by sa vyplakával nad karmou?
ľudia ktorým to tak moc vadí by mali odísť lebo im evidentne nejde o kvalitu diskusie ale o to čí sú v zelenom.

BTW
Prvá kategória: Je im úplne jedno, akú majú karmu.
Druhá kategória: Raz za týždeň sa pozrú akú majú karmu ale v podstate im to je tiež jedno.
Tretia kategória: Takí, ktorí by po každom mínusku ihneď zrušili karma systém pretože je evidentne zlý.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Toto je diskusné fórum... A karma vyjadruje niečo ako "hodnosť " užívateľa... teda či sú jeho názory také ktoré poradia, pomôžu, alebo len navedú na tú správnu cestu... Fórum je anonymné a taktiež sa jedná len a len o niečo virtuálne...
Teda prečo sa vzrušovať nad niečim ako je karma ??? kúpiš si za ňu chleba v obchode ?? NIE. Zamestnáš sa podľa nej ?? NIE.... neprežívaj to tak ... :) Je tu XY užívateľov ktorý sú tu už pár rokov...a už sa im tam vystriedalo toľko :minus: kariem že keby sa tým mali zaoberať.. tak každý deň tu máme počas ich pôsobenia takéto témy... :roll:
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Mne ide o niečo iného, o to, čo spoznáte všetci. A keď Vám to neva?

Potrebuje fórum anonýmnu karmu?
Potrebuje ju niekto?
Ku čomu?
Ja ju nepotrebujem, a negatívnu v podstate nepoužívam. Kto ju používa? A prečo?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Pomohlo by ti to kebyže máš pri mínusku v karme nick používateľa? Či tam máš napísané "anonym" alebo napr. "užívateľxy", je to jedno. Nepoznáš ho tak či tak, internet je anonymná záležitosť. Bohužiaľ, na toto fórum natrafí aj veľa veľmi mladých ľudí, ktorí možno ešte nemajú jasno vo svojich názoroch a tak tie mínuska jednoducho idú aj keby nemuseli. Ale je to jedno. Ja tu chodím kvôli dobrej diskusii, relaxu a dobrej partii. Radím v obore v ktorom sa vyznám a sem tam chcem radu v niečom kde nie som doma. O tom je toto fórum.

//Keď ju nepotrebuješ, tak ju nesleduj a vyjadruj svoje názory naďalej. Môže ti byť ukradnuté, aj keby si tam mal celý červený pás.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

johny, máš pravdu, ja na to kašlem. Ide iba o jedno - sú tu paraziti zneužívajúci fórum, a sme predsa len inde. Takto je to v podstate ako... a je to tak nastavené, a to je problém. Keď to nepoviem ja, čo chvíľa to povedia iní, a to už bude problém. Ja niesom orgán. Ale rozumiem tomu, lebo robím trestné právo.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

lekoklatik napísal:slabá chvíľka z prvého červeného políčka?
/thread
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tvoj problém je v tom, že za všetko sa chceš hneď biť a bojovať s každým. Nedokážeš prijať a nechať veci tak ako sú. Kašli na trestné právo, kašli na takéto veci. Toto je diskusné fórum. Aj tí paraziti sú sem tam na niečo dobrí. Aspoň si človek rozmyslí, čo napíše a či ten jeho názor na vec je naozaj správny. S tým nič nespravíš. "jedných zavrieš, prídu ďalší". Je zbytoćné sa nad tým zamýšlať. Každý sme boli mladí a hlúpi a aha všetci sme dospeli. Po pravde radšej nech sa vybúria a pribijú na nos na nejakom diskusnom virtuálnom fóre ako v reálnom živote.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Nedbám, niečo na tom je. Ale ja v reále mám proti sebe aj kriminálne živly, a takto to vzniká, tekže prevencia. Kapišto? Prezri si iné fóra, kde podporujem rodiny pozostalých, a tiež gratis, a pochopíš to. Bolo to aj v TV. :)
Slušný človek proti mne neide, nie?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

maj sa :smt006
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

:slap: Lock. Nikto na toto tu čo píšeš nie je zvedavý. Ak chceš už tú pravdu počuť, z tvojich príspevkov smrdí (a poriadne) samochvála. Neviem či si okolím nedocenený ale normálny človek sa takto nespráva. Je oveľa viac ľudí, ktorí robia sto krát viac vecí a sto krát viac pomáhajú ako ty a nikomu o tom nepovedia - nemajú dôvod, pretože to robia pre seba a nemajú čas sa chvastať. Ukončíme to jednoducho - ak sem chodiť nechceš, tak sem nechoď. Odišlo už kopec ľudí a nikto pre to nerobil taký rozruch ako ty. Môžeš dobrovoľne odísť, takisto ako si sem dobrovoľne prišiel.

//moosha - námietka sa príjma :idea:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mne sa zda ze qwery robil takyto rozruch ked ochadzal. Akurat ze on odchadzal asi patkrat, a stale je tu :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jarda.j napísal: Ja ju nepotrebujem, a negatívnu v podstate nepoužívam. Kto ju používa? A prečo?
ja tento krutoprisny demonicky nastroj vyuzivam rad ... niekedy si proste nestaci povedat "to je ale kkt", niekedy to treba dat najavo karmou a spravou ... ten clovek si to aj tak k srdcu nezobere a bude urazeny a zalozi temu o tom aka je karma spatnost a nepravost, ale pre karmujuceho je tu aspon efekt toho, ze sa vyjadril beztrestne (ptz. ked napisem niekomu, ze je kkt v diskusii, tak letim s basou a beztak mi to vymazu) ...

a vobec co riesis preboha ? prichadzaj sem v mieri ... zabavit sa, zasmiat sa na idiocii, a ak nebodaj aj nieco vies, tak pomoct, poradit a nemas problem :-)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Je to ináč, ja rieším problém fóra. A ten je objektívny, aj bezo mňa. Zapnite si ráno PC a fórum, a pozrite si prihlásených. Je to fakt, a bude aj keď tu nebudem. Vám to neva? Mne áno, zažil som to. Na vlastnej koži. Nepísal som nič iné. Keď Vám to neva... všade inde už by stávkovali, čítajte aj iné www. :)

Ruku na srdce - kto z Vás potrebuje KARMU?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

spytam sa este raz ... ČO ? :-D :-D :-D ... nejak tuto srdcervucu spravu nepoberam :-D

// s rukou v nohaviciach cestne prehlasujem, ze ja ano :-) ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To sme tu asi viacerí. Ten tvoj štýl písania je..mierne napísané, čudný. :wink:
Zamknuté