Najpoužívanejšie služby
-
ekonom_ist
Expert
Re: Najpoužívanejšie služby
to uz je to najmenej...len neviem v com mam podnikat lebo vsetkeho je moc..chcem take nieco co nieje moc vydno ale vyuziva sa to
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ked podnikatelsky zamer je pre teba najmenej...
eksper...
Na zacatie podnikania budes tak ci tak potrebovat kapital, ale ak je pre teba zamer najmenej, tak kapital uz mas. Tak ho cast obetuj a nechaj si spravit prieskum...
Na zacatie podnikania budes tak ci tak potrebovat kapital, ale ak je pre teba zamer najmenej, tak kapital uz mas. Tak ho cast obetuj a nechaj si spravit prieskum...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zacni lestit topanky na ulici pred OC nejakym
vyuzil by som to milionkrat - som extremne lenivy

a predavat noviny a napoje v kolonach ... to si vzdycky nadavam do urákov, ked sedim hodinu v aute a nemam co robit
a predavat noviny a napoje v kolonach ... to si vzdycky nadavam do urákov, ked sedim hodinu v aute a nemam co robit
pri podnikani je lepsie snazit sa vyplnit dieru na trhu...
.
preto ti odporucam robit gigola alebo predavat tampony
.
preto ti odporucam robit gigola alebo predavat tampony
-
Kok
Light Professional
nord, ten napad s obcersvenim v kolonach sa mi velmi paci 
občerstvenie v kolónach je fajn, zvlášť na SK-UA hranici by som si to vedel predstaviť. Kto si ju prešiel pozná
Dal by som ti jednu radu. S takýmto prístupom, sa do podnikania ani nepúšťaj. Dnes majú problém prežiť zabehnuté podniky, a nieto ešte nové. Jasné že existujú výnimky, ale tých je mininum.
Začni od seba - čo vieš robiť? (nieže povieš "ja neviem" alebo "to je jedno,všetko")
Ak prídeš nato, ako uplatniť na trhu (nájsť klientelu) to čo vieš/chceš/máš možnosť robiť, potom si sprav kalkuláciu či ťa to vôbec uživí a potom začni zháňať kapitál.
Ak to to celé budeš robiť úplne legálne a nezruinujú ťa slovenské zákony.....tak klobúk dolu. (Viem prečo tak píšem.)
Dal by som ti jednu radu. S takýmto prístupom, sa do podnikania ani nepúšťaj. Dnes majú problém prežiť zabehnuté podniky, a nieto ešte nové. Jasné že existujú výnimky, ale tých je mininum.
Začni od seba - čo vieš robiť? (nieže povieš "ja neviem" alebo "to je jedno,všetko")
Ak prídeš nato, ako uplatniť na trhu (nájsť klientelu) to čo vieš/chceš/máš možnosť robiť, potom si sprav kalkuláciu či ťa to vôbec uživí a potom začni zháňať kapitál.
Ak to to celé budeš robiť úplne legálne a nezruinujú ťa slovenské zákony.....tak klobúk dolu. (Viem prečo tak píšem.)