Ako holku odnaucit fajcit? (cigarety)
Re: Ako holku odnaucit fajcit? (cigarety)
Linn, myslím, že tebe sa možno aj ľahšie prestávalo, lebo v 15tich si ešte tuhá fajčiarka nebola, ako keď niekto fajčí desať rokov. 
Tak urcite
V tom celkom suhlasim, ale fajcila som asi rok, to si clovek tiez zvykne, aj ked jeden rok nie je 10 rokov.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niektore priatelky aj povedia, ze prestali fajcit, ale napriklad aj v robote mam kolegyne, ktore ked som zazrel niekde s cigaretou, len vraveli, ze nikomu ani muk, ze oni len taku "nervovu" si zapaluju sem tam, ale pritom nefajcia.
Niektore dievcata to teda dokazu aj predstierat a predsa tu jednu si dopraju sem tam..
Niektore dievcata to teda dokazu aj predstierat a predsa tu jednu si dopraju sem tam..
hockoho odnaucis fajcit.
ja vem bo som to povedal.
pološ na stol jej cigareti a svoje pele.ptm povec, ze odneska prestane kurit jednu z tichto veci. ked si vybere ze chce dalej kurit cigi,prichadza prvi problem vof vztahu a treba to skoncit.........
ja vem bo som to povedal.
pološ na stol jej cigareti a svoje pele.ptm povec, ze odneska prestane kurit jednu z tichto veci. ked si vybere ze chce dalej kurit cigi,prichadza prvi problem vof vztahu a treba to skoncit.........
Trošku OT ale ...Kolko tvojich slovenčinárok dostalo infarkt janulko? FOR GODSAKE!
-
Janio
Zablokovaný
No nie Janulko ma z karmou predbehol a ešte sa volá rovnako, ako ja... Nič janko nato, že máš 79 príspevkov klobúčik dole
Bugsmoke - Chceš frajerku odnaučiť fajčiť, pritom sam máš nick a avatar proti tomu, čo píšeš.... + Pred tým, ako si s ňou začal chodiť si určite vedel, že fajčí - tak načo si niečo začínal, ak ti to vadí ?
Mimochodom - Neodnaučíš ju fajčiť, vo vzťahu netreba nikoho nútiť a vytvárať si svoj obraz, ak sa ti nechce/nevie prispôsobiť a neprestala fajčiť hlavne kvôli sebe, tak máš smolu. Je zasraná a teraz to je IN tak sa s tým zmier, alebo sa s ňou rozíď
Peace
Bugsmoke - Chceš frajerku odnaučiť fajčiť, pritom sam máš nick a avatar proti tomu, čo píšeš.... + Pred tým, ako si s ňou začal chodiť si určite vedel, že fajčí - tak načo si niečo začínal, ak ti to vadí ?
Mimochodom - Neodnaučíš ju fajčiť, vo vzťahu netreba nikoho nútiť a vytvárať si svoj obraz, ak sa ti nechce/nevie prispôsobiť a neprestala fajčiť hlavne kvôli sebe, tak máš smolu. Je zasraná a teraz to je IN tak sa s tým zmier, alebo sa s ňou rozíď
Peace
ta este zadna slovencinarka mi nedala inkfarkt ale sak to neni porblem ja si ho kupim i sam
JANIO: čau
JANIO: čau
-
evilbanana
Medium Star
janulko je pan
ja ho uznavam
Janio - mas sice pravdu, ze vo vztahu netreba nikoho nutit, ale vztah dokaze dat najlepsiu motivaciu, preco prestat.
Autorovi temy - uz si sa s nou porozpraval o tom?
Autorovi temy - uz si sa s nou porozpraval o tom?
-
KaptMichal
King
To je blbost, ze to je citove vydieranie. Cigarety su celkovo vnimane negativne a ked proti tomu nefajciar - partner nieco ma je logicke, ze prisposobovat sa musi ten co to "dovrzal" cize fajciar. A ak da nefajciar ultimatum, tak fajciar aspon ukaze ake ma priority a myslim, ze aj keby to na prvy krat nevyslo, tak partner by mal byt oporou ale zas nie donekoncna...
-
aughostino
Medium Professional
ja som mojej narovinu povedal, ze mne ako nefajciarovi cigarety vadia, zozaciatku fajcila ked som nebol v jej pritomnosti a ked nastupila do auta, chcela mi dat pusu tak som sa otocil a povedal, bud si daj zuvacku alebo bude privitanie bez pusy. viem, trosku krute, ale sama potom povedala ze prestane a uz od Noveho roka nefajci. minule som ju provokoval, ked si kamaratka zabudla cigarety na stole, ze ci si nezapali a vravela, ze jej to uz nechyba
psychologicky tah stylom: "nezakazujem ti fajcit, len mi to vadi" zabral.

psychologicky tah stylom: "nezakazujem ti fajcit, len mi to vadi" zabral.
Aughostino, správne si urobil. Zakazovať sa vo vzťahu ani nič nemá, predsa len partner nie je malé dieťa, ktorému človek môže dačo dovoliť a dačo zakázať. Ale z lásky by niečo teda robiť nemusel (v tomto prípade teda cigarety
)
neviem síce nakoľko chalani sa zbavujú tohto zlozvyku, ale čo som mala spolužiačku aj kamarátku, tak pri priateľovi s tým prestali
neviem síce nakoľko chalani sa zbavujú tohto zlozvyku, ale čo som mala spolužiačku aj kamarátku, tak pri priateľovi s tým prestali
-
KaptMichal
King
Myslim, ze spravne slovo do bitky tu povedal len janulko

zuzanuska podla teba by nebolo dobre dat partnerovi ultimatum? Samozrejme hovorim o riadnom vztahu, ktory uz ma nejake to trvanie a crta sa tam mozna buducnost
Lebo aughostino spravil to iste len to nevyjadril nahlas... vyzera to byt dokonca aj lepsia taktika.
zuzanuska podla teba by nebolo dobre dat partnerovi ultimatum? Samozrejme hovorim o riadnom vztahu, ktory uz ma nejake to trvanie a crta sa tam mozna buducnost
-
lollo
Professional
samozrejme ja som toto tiez povedal, nevadi mi ze fajci len ak je pri mne nech nefajci a darilo sa jej to, coz bolo fajn ale ak sme sa rozisli tak si zapalila aj pri mne zaco som ju zbuzeroval pretoze mi to vadilo...nebavil som sa s nou a bolo to dobre, druhu uz nefajcila, avsak problem je v tom ze to nerobi pre seba ale kvoli mne (: to je naprd...ak ja odidem zase zacne? cize cele to bolo len fraska
opravte ma ak sa mylim
opravte ma ak sa mylim
Michal, no práve, to ultimátum nepovedal nahlas. O to presne ide. Ak niekomu niečo zakážeš, automaticky už len naschvál či z nejakého vzdoru spraví opak. Ale ak má dôvod niečo neurobiť, resp. ak to, že dačo urobí, ponesie svoje následky, tak si premyslí, či to teda urobí.
Výsledok je rovnaký, ale pri žene musíš vedieť, ako veci podať
Výsledok je rovnaký, ale pri žene musíš vedieť, ako veci podať
-
KaptMichal
King
"už len naschvál či z nejakého vzdoru spraví opak" - to mi skor pride ako reakcia nejakej 16tky, ktora aj tak zmeni svojho chalana za tri tyzdne. Ak im vsetko klape a su rozumni tak si myslim, ze aj nahlas vyslovene ultimatum nieje uplne zly napad. Ved si zober, ze aj ten fajciar vie, ze mu to skodi a minimalne kutikom srdca chce prestat fajcit a takto ma aspon jasnu motivaciu.
Btw. ak sa uz davaju dokopy mal by nefajciar povedat, ze mu to vadi, hned na zaciatku.
Btw. ak sa uz davaju dokopy mal by nefajciar povedat, ze mu to vadi, hned na zaciatku.
A ak mu to povie hneď na začiatku, že mu to vadí, tak čo? Fajčiar automaticky prestane fajčiť?
či si porád povedia, že to nemá zmysel, lebo jeden fajčí a druhému to vadí? no tak tých cigariet sa snáď dá postupne zbaviť, možno nie hneď, neviem v živote som nemala cigaretu v ústach, takže sa nebudem tváriť, ako to poznám
človek druhého nezmení, ak to ten dotyčný nechce sám a je blbosť, aby jeden šiel meniť druhého, predsa len každý sme jedinečný. ale zas je jasné, že ak sú dvaja dlho spolu, tak sa vzájomne ovplyvňujú.
A vravím, príkazy či zákazy do vzťahu nepatria, môžeš druhému jedine niečo odporučiť, ale každý má slobodnú vôľu a koná podľa seba.
Osobne by mi tiež vadilo, ak by môj priateľ fajčil. Ale ak by mi všetko ostatné vyhovovalo, tak keby nefajčí pri mne a teda zapálil by si, až keby nie som pri ňom, tak by som to zvládla. A možno by časom prestal aj sám.
či si porád povedia, že to nemá zmysel, lebo jeden fajčí a druhému to vadí? no tak tých cigariet sa snáď dá postupne zbaviť, možno nie hneď, neviem v živote som nemala cigaretu v ústach, takže sa nebudem tváriť, ako to poznám
človek druhého nezmení, ak to ten dotyčný nechce sám a je blbosť, aby jeden šiel meniť druhého, predsa len každý sme jedinečný. ale zas je jasné, že ak sú dvaja dlho spolu, tak sa vzájomne ovplyvňujú.
A vravím, príkazy či zákazy do vzťahu nepatria, môžeš druhému jedine niečo odporučiť, ale každý má slobodnú vôľu a koná podľa seba.
Osobne by mi tiež vadilo, ak by môj priateľ fajčil. Ale ak by mi všetko ostatné vyhovovalo, tak keby nefajčí pri mne a teda zapálil by si, až keby nie som pri ňom, tak by som to zvládla. A možno by časom prestal aj sám.
-
KaptMichal
King
Nie, fajčiar bude v podvedomí vedieť, že ak fajčí, tak jeho/jej polovičke to vadí...
Ak keď teda bude vedieť, že to dotyčnej vadí, tak....?
Lebo ak niekoho spoznám ako kamaráta, tak nemám na neho povedzme také požiadavky, aké by som mala na priateľa. A teda keby mám kamaráta fajčiara, tak čo ma je do toho, že. Ale keby to robí priateľ, tak už by mi to vadilo.
Takže je to síce, že možno autor spoznal dotyčnú ako fajčiarku a že prečo mu to zrazu vadí. Ale ako vravím, to, čo tolerujem kamarátovi by som zas u priateľa tolerovať nemusela
Ale čo poznám prípady, tak tá dotyčná fajčiť aj prestala, takže si aj myslím, že baba skôr prestane fajčiť než chalan.
Lebo ak niekoho spoznám ako kamaráta, tak nemám na neho povedzme také požiadavky, aké by som mala na priateľa. A teda keby mám kamaráta fajčiara, tak čo ma je do toho, že. Ale keby to robí priateľ, tak už by mi to vadilo.
Takže je to síce, že možno autor spoznal dotyčnú ako fajčiarku a že prečo mu to zrazu vadí. Ale ako vravím, to, čo tolerujem kamarátovi by som zas u priateľa tolerovať nemusela
Ale čo poznám prípady, tak tá dotyčná fajčiť aj prestala, takže si aj myslím, že baba skôr prestane fajčiť než chalan.
-
KaptMichal
King
Ja osobne som nebol fyzicky zavisly od cigariet ale minimalne psychicky ano, aspon trochu ale vztah, ktory sa zacinal budovat bol pre mna dostatocna motivacia - priatelka mi jasne povedala, ze tolerovat to nebude a sekol som s tym raz a navzdy... Mozno je to aj tym, ze viac fajcia muzi ako zeny, cize muzi maju viac prilezitosti sa k tomu vratit (kamarati, kolegovia,atd..)