btw ako to hravaju,lebo som si vsimol ze niake tymi vratane fnatic maju 6 clenov. Ten 6.clen je akoze nahradnik,nieco ako najslabsi clanok tymu a je len ako nahradnik,alebo sa niako striedaju podla toho proti komu hraju?
League of Legends
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
ja som rad ze to fnatici vyhrali,od zaciatku som im fandil,aj ked skoro vypadali tak hrali uzasne hlavne Gragas a.k.a Shushei 
btw ako to hravaju,lebo som si vsimol ze niake tymi vratane fnatic maju 6 clenov. Ten 6.clen je akoze nahradnik,nieco ako najslabsi clanok tymu a je len ako nahradnik,alebo sa niako striedaju podla toho proti komu hraju?
-
lekoklatik
VIP
Nie je ten ich 6ty člen náhodou nejaký "agent"?
Dajme tomu zodpovedný dozor etc...
Shusei hral uplne geniálne gragasa, fakt klobúk dole, videl som len ich jeden zápas ale on bol nepriehliadnutelny.
nunu je vyborny na zaciatku hry na gangy, ale v lategame teamfightoch je uplne useless, jedine co tam vyuzije je ten buf a mozno ulti ale ta sa musi podarit dobre hodit s flashom a nesmu mu ju prerusit. teraz mu este idu nerfnut slow takze uz ani tu early game nebude mat tak silnu, proste nezmyselny nerf.Geogomeogo napísal:No, ako tak pozerám ten šampionát, dejú sa tam veľmi zaujímavé veci. Proste nádherné akcie, ganky, 1v1 fighty, úniky + Alistarov a Janny čo som videl = :OO. A tá game včera, keď hrali proti sebe aAa vs FN a ten ending v 1. game, to bolo tak o nervy. Proste epic + sa mi zapáčil jungle Nunu. Na to, že to je 450kový champ, použili ho vo väčšine game, je proste úžasný. Dnes som si ho kúpil a zahral zaňho 3 gamy. S U za 2kProste super. Všetky 3 sme vyhrali. Jungle je zaňho veľmi dobrý. Určite odporúčam. Inač, finále tipujem TSM vs FN. Čo vy, ktorí to sledujete?
-
Croven
Star
nie,ako tak citam (lekoklatik napísal:Nie je ten ich 6ty člen náhodou nejaký "agent"?
Kód: Vybrať všetko
http://fnatic.com/players/LoL/-
aruN
Professional
co hovorite na 2h + cakacky?
mohli by nejak uprednostnit hracov co do toho vrazili nejake $, alebo aspon dat k IP boostu nejake tie RPointy.
RP by veru mohli zase dať, už ma to nebaví, čakám hodinu na log in, potom po hre dostanem session closed hlášku takže možem čakať zas, ale nie nemôžem lebo server je zrazu busy, takže po hodinke naťukám meno a heslo a dalšia hodinka čakania čiže od 13:00 do 18:00 mám za sebou len tri hry 
-
buLLiTT(ko)
Novice
A najväčšia sranda je, že hrám a zničoho nič, Session Closed a zarátaný leave. Stalo sa mi to pár krát a idem sa prihlásiť a ban na 5 dní za leavyrain3R napísal:RP by veru mohli zase dať, už ma to nebaví, čakám hodinu na log in, potom po hre dostanem session closed hlášku takže možem čakať zas, ale nie nemôžem lebo server je zrazu busy, takže po hodinke naťukám meno a heslo a dalšia hodinka čakania čiže od 13:00 do 18:00 mám za sebou len tri hry
Nazačiatku sezóny jedna (presne pred rokom), keď nehralo toľko ludí to bola skvelá hra, teraz čím viac upadá, aspoň ja to tak vidím, stále je nejaký problém so servermi....teraz som napríklad lognutý v cliente ale nejde mi spustiť hru...
Rýchlo sa zbavte účtov, deti Vám dobre zaplatia 
-
lekoklatik
VIP
koľko dáš Frenky? : )
-
PhYs0c
King
počul som že s US servermi tieto problémy nemajú
Smazal som ho už, ale díkylekoklatik napísal:koľko dáš Frenky? : )
Kto tam bol prihlaseny od 1 juna aspon raz tak dostane 550RP a ak mate leave od 1 juna tak sa to nebude pocitat kvoli vypadkom servera ktore boli sposobene Ddos utokom.
US server nieje nikdy busy, a nikdy žiadna čakacia doba....kedy chceš, vtedy hráš...keby som našiel nejaký fungujúci switcher tak idem na ten americký.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 14:10)
Čo si myslíte o rozdelení EU serveru??? sme s rusmi a ukrajincami, už sa teším na azbuky plný chat...
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 14:10)
Čo si myslíte o rozdelení EU serveru??? sme s rusmi a ukrajincami, už sa teším na azbuky plný chat...
-
Sarger
Guru wannabe
Zatial som nestretol rusaka ktory vedel hrat ale budis, co sa tyka hry budem rad ak to vobec nahodia do povodneho stavu...
Nuz, ja sa prehodim s radostou do westu...
-
Croven
Star
tak tak,aj ja s kamaratmi ideme na west,ziadny rusaci,ukrajinci,turci a podobny herny odpad... ale ani francuzi a portugalci nie su najlepsi hraci..
ved je to od tvorcou DOTY
-
lekoklatik
VIP
VďakaBearcat napísal:ved je to od tvorcou DOTY