ps/2 to USB redukcia problem
ps/2 to USB redukcia problem
Tak na MB ma iba jeden PS/2 vstup a klavesnica aj mys maju ps/2 konektory tak som dokupil na mys ps/2 na USB redukciu a problem je v tom ze PC mi to po zapojeni nevie rozpoznat. Pozeral som aj nejake ovladace ale nic som nenasiel, vraj nato ziadne ovladace netreba a WIN by to mal rozoznat normalne, ale s tymto malo problem aj viacero ludi ked som tak surfoval po nete. No riesenie som nenasiel, tak sa obraciam navas mozno my budete vediet nejako pomoct nechcem kvoli tomu kupovat novu mys.
Re: ps/2 to USB redukcia problem
No asi si neurobil dobru kúpu a problém pravdepodobne uz asi nevyriesis.
Ja som prednedavnom obnovoval PC a mal som tiez tento pripad ako ty a rozhodoval som sa ci kupit tuto redukciu alebo new myš. Všade kde som sa pytal, v obchodoch, po nete ... mi vsetci poradili kup novu myš, lebo ako hovoriš aj ty sám, tie redukcie nemusia fungovat.
Inak dost sa cudujem ze si kupoval tu redukciu pretoze za tu cenu dnes uz bez problemov kupis aj novu myš -+ 1€.
Bohužial asi budes musiet kupit budto myš alebo klavesnicu.
Ja som prednedavnom obnovoval PC a mal som tiez tento pripad ako ty a rozhodoval som sa ci kupit tuto redukciu alebo new myš. Všade kde som sa pytal, v obchodoch, po nete ... mi vsetci poradili kup novu myš, lebo ako hovoriš aj ty sám, tie redukcie nemusia fungovat.
Bohužial asi budes musiet kupit budto myš alebo klavesnicu.