Chyba javascript
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyba javascript
Funkcia split() ti rozdelí text podla zadaného delimiteru na samostatné reťazce, ktoré potom uloží ako prvky v poly.
no, však, to mám. dal som to do poľa files. Alebo mi to vytvorí samostatné pole?
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 19:15)
ach. velice diky weroro. Dava mi to do subory takze ok. ale mam problem, ktory si mozete pozriet sami na tej stranke. ma mi text oddelovat * ale oddeluje mi ho pismenko po pismenku.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 19:15)
ach. velice diky weroro. Dava mi to do subory takze ok. ale mam problem, ktory si mozete pozriet sami na tej stranke. ma mi text oddelovat * ale oddeluje mi ho pismenko po pismenku.
-
weroro
Flash coder
Skús tú hviezdičku backslashnúť.
takto?:
split(\"*\")?
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 14:41)
Pretože dal som split("/*/"), split(/*/) a všetko ostatne, ale nejde mi to. problém nieje v hviezdičke, lebo aj keď nastavím ",", vyhadzuje mi to písmenko po písmenku. a v tomto prípade tiež:
split("/*/")
split(\"*\")?
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 14:41)
Pretože dal som split("/*/"), split(/*/) a všetko ostatne, ale nejde mi to. problém nieje v hviezdičke, lebo aj keď nastavím ",", vyhadzuje mi to písmenko po písmenku. a v tomto prípade tiež:
split("/*/")
-
weroro
Flash coder
"\*"
bezozmeny.
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 19:11)
týždňové meditácie mi boli nápomocné, mám to hotové. Chyba bola v tom, že nebolo vytvoriť objekt array, ten sa mi vytvoril sám pri priradení splitu.
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 19:11)
týždňové meditácie mi boli nápomocné, mám to hotové. Chyba bola v tom, že nebolo vytvoriť objekt array, ten sa mi vytvoril sám pri priradení splitu.