Atómova Bomba v Európe

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Atómova Bomba v Európe

Príspevok od používateľa IvanSk »

Najšialenejšia konšpirácia akú som kedy čítal. Hneď po megaterorristovi Bin Ládinovi druhá.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Teraz si nie som istý, čo je z toho konšpirácia. Media nám chcú nahovoriť, že je tu bomba, no to je konšpirácia. Avšak hneď potom zabili Ladina a natočili film, takže tu niečo nesedí. Z toho konšpiračne vychádza, že Ládina v skutočnosti nezabili (iná konšpirácia) a teda analogicky (po sčítaní týchto dvoch konpširácií) tu tá bomba v skutočnosti je, avšak svetovládci si myslia, že tu nie je a preto na nás ušili túto mediálnu kačicu, že tu je (a my si máme konšpiračne domyslieť že tu nie je).
Tak to sme docela v prdeli.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

My sa nastastie nemusime nicoho takeho bat, keby uz mal byt nejaky utok vedeny na nejake europske mesto, tak by to mohol byt Londyn, Pariz, Mnichov a pod., o prispatom Slovensku nikde ani nechyruju, pre kazdeho teroristu by bolo hanbou urobit nieco take na tomto "videku" :D :| /existuje totiz iba ZAPAD Europa a zaostale"Rusko"- tym je myslene vsetko od Ukrajiny na vychod.A my sme ten malicky kusok zeme medzi tym./
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Jasné, nám to môže byť jedno, nech si pacnú atomóvku na Londýn, alebo na Paríž. Čo nás po tom pravda. :slap: Privri si nabudúce prsty do dverí pred tým než ich položíš na klávesnicu.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

A čo s tým máme slay akože robiť? Radšej nech by to caplo sem, ako na nejaké iné mesto? Nie ďakujem, pud sebazáchovy som nestratil
slay
Addict
Addict

Čo s tým máš robiť? Tak pre začiatok stačí netrepať somariny a nešíriť nezmysly po internete - to je celkom dosť čo sa dá spraviť.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

čo napríklad? lebo nejako mi nenapadá nič, čo by som ja mohol spraviť proti tomu :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

slay

ja som len pisal, ze v pripade ze teroristi budu niekedy chciet urobit utok na nejake mesto, tak je ovela pravdepodobnejsie ze to bude Londyn alebo Pariz a pod.a nie mesto na Slovensku, pretoze sme pre nich nezaujimavy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa to tiež slay zobral trochu zostra, gogo len napísal, že ako priamy cieľ nie sme zaujímaví, čo je pravda. Samozrejme, že atómovka v Londýne či Paríže by mala dosah aj na nás.
slay
Addict
Addict

Pravda: Nie sme zaujímaví.
Nepravda: Nemusíme sa toho báť. => Pravda: Musíme. Možno sa nemusíme báť priamych škôd z výbuchu/radiácie, ale atómovka v Londýne by mala globálny dosah na všetko. Svetová bezpečnosť je aj naša starosť. Ak bude raz v svet v stave, že nejaký blázon bude môcť odpáliť atómovkou Londýn, tak sa budeme mať veľmi zle.

Osobne, ale považujem túto konšpiráciu za nezmysel a jej šírenie po internete za škodné.
Napísať odpoveď