Atómova Bomba v Európe
Re: Atómova Bomba v Európe
Najšialenejšia konšpirácia akú som kedy čítal. Hneď po megaterorristovi Bin Ládinovi druhá.
Teraz si nie som istý, čo je z toho konšpirácia. Media nám chcú nahovoriť, že je tu bomba, no to je konšpirácia. Avšak hneď potom zabili Ladina a natočili film, takže tu niečo nesedí. Z toho konšpiračne vychádza, že Ládina v skutočnosti nezabili (iná konšpirácia) a teda analogicky (po sčítaní týchto dvoch konpširácií) tu tá bomba v skutočnosti je, avšak svetovládci si myslia, že tu nie je a preto na nás ušili túto mediálnu kačicu, že tu je (a my si máme konšpiračne domyslieť že tu nie je).
Tak to sme docela v prdeli.
Tak to sme docela v prdeli.
My sa nastastie nemusime nicoho takeho bat, keby uz mal byt nejaky utok vedeny na nejake europske mesto, tak by to mohol byt Londyn, Pariz, Mnichov a pod., o prispatom Slovensku nikde ani nechyruju, pre kazdeho teroristu by bolo hanbou urobit nieco take na tomto "videku"
/existuje totiz iba ZAPAD Europa a zaostale"Rusko"- tym je myslene vsetko od Ukrajiny na vychod.A my sme ten malicky kusok zeme medzi tym./
Jasné, nám to môže byť jedno, nech si pacnú atomóvku na Londýn, alebo na Paríž. Čo nás po tom pravda.
Privri si nabudúce prsty do dverí pred tým než ich položíš na klávesnicu.
-
KaptMichal
King
A čo s tým máme slay akože robiť? Radšej nech by to caplo sem, ako na nejaké iné mesto? Nie ďakujem, pud sebazáchovy som nestratil
Čo s tým máš robiť? Tak pre začiatok stačí netrepať somariny a nešíriť nezmysly po internete - to je celkom dosť čo sa dá spraviť.
čo napríklad? lebo nejako mi nenapadá nič, čo by som ja mohol spraviť proti tomu 
slay
ja som len pisal, ze v pripade ze teroristi budu niekedy chciet urobit utok na nejake mesto, tak je ovela pravdepodobnejsie ze to bude Londyn alebo Pariz a pod.a nie mesto na Slovensku, pretoze sme pre nich nezaujimavy.
ja som len pisal, ze v pripade ze teroristi budu niekedy chciet urobit utok na nejake mesto, tak je ovela pravdepodobnejsie ze to bude Londyn alebo Pariz a pod.a nie mesto na Slovensku, pretoze sme pre nich nezaujimavy.
Podľa mňa to tiež slay zobral trochu zostra, gogo len napísal, že ako priamy cieľ nie sme zaujímaví, čo je pravda. Samozrejme, že atómovka v Londýne či Paríže by mala dosah aj na nás.
Pravda: Nie sme zaujímaví.
Nepravda: Nemusíme sa toho báť. => Pravda: Musíme. Možno sa nemusíme báť priamych škôd z výbuchu/radiácie, ale atómovka v Londýne by mala globálny dosah na všetko. Svetová bezpečnosť je aj naša starosť. Ak bude raz v svet v stave, že nejaký blázon bude môcť odpáliť atómovkou Londýn, tak sa budeme mať veľmi zle.
Osobne, ale považujem túto konšpiráciu za nezmysel a jej šírenie po internete za škodné.
Nepravda: Nemusíme sa toho báť. => Pravda: Musíme. Možno sa nemusíme báť priamych škôd z výbuchu/radiácie, ale atómovka v Londýne by mala globálny dosah na všetko. Svetová bezpečnosť je aj naša starosť. Ak bude raz v svet v stave, že nejaký blázon bude môcť odpáliť atómovkou Londýn, tak sa budeme mať veľmi zle.
Osobne, ale považujem túto konšpiráciu za nezmysel a jej šírenie po internete za škodné.