Vysoká škola medzinárodného podnikania ISM Slovakia v PrešoveFabo napísal:maly OT: sukromna, ekonomicka, vychod... mozem sa spytat aka?
Problem rodicia a vysoka skola
Re: Problem rodicia a vysoka skola
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ze ci to neni taka kde ti daju diplom pomaly uz len za dochadzku, co? 
Co som kukal statistiku tusim na SME, tak absolventi maju najhorsiu prognozu zamestnat sa zo vsetkych VS na Slovensku.
aj tu su ludia ktory nepresli do dalsieho semestra alebo prenasaju si predmety do dalsieho rocnika cize za dochadzku to urcite nebude... btw. na tej skole nas ucia aj profesori z ceskych vysokých skol a mame porovnatelne skusky ako studenti na ceskych skolach, ktore su kvalitnejsie ako slovenske verejne skolySchYzo napísal:ze ci to neni taka kde ti daju diplom pomaly uz len za dochadzku, co?
co sa tyka tej statistiky tak skola ma zatial iba bakalárske studium cize ty co skoncia musia ist studovat ing. niekde inde a ked ich nepríjmu tak musia ist na urad práce a su evidovaní ako nezamestnaní, preto take velke cisla
-
Hotwire
Addict
a prave preto je ta skola o hovne...lol vyska ktora ma len prvy stupen, kto to kedy pocul..to su 3 zabite roky kamo, radsej by som za ten cas na tvojom mieste kopal kanaly nez bol na takej skole
-
Fabo
Hardcore addict
SchYzo na magisterske mozes im kam chces.
Ale aj na ISM uz zavadzaju.
Ale aj na ISM uz zavadzaju.
nvm co tu trepes len preto ze skoncila ta skola posledna v nejakej statistike tak uz to ma byt strateny cas?? Ta skola existuje 6 rokov, pomaly ju rozbiehaju, pridavaju nove obory, jeden magistersky uz je, coskoro pribudnu aj ostatneSchYzo napísal:a prave preto je ta skola o hovne...lol vyska ktora ma len prvy stupen, kto to kedy pocul..to su 3 zabite roky kamo, radsej by som za ten cas na tvojom mieste kopal kanaly nez bol na takej skole
A mne sa na tejto skole paci ovela viac ako na verejných na ktorých som bol predtým a kt. uroven je otrasna
(ale sme dosť OT
-
Hotwire
Addict
len aby si nemal potom problem dostat sa na druhy stupen na nejakej inej vyske, aby ti nerobili problem koli tomu ze si predtym chodil na inu, chapes?
SchYzo, ty kde žiješ? Veď na magisterské obory sa robia normálne prijímačky ako na bakalára...
-
Hotwire
Addict
no to viem len som nevedel ze to je tak jednoducho ist na druhy stupen na inu skolu..ze ci sa nerobia nejake rozdielove skusky alebo co...
spravis primacky a si tam, samozrejme, musia to byt pribuzne odbory
-
Fabo
Hardcore addict
beardie: ani to ne furt. Par tyzdnov dozadu som zistoval, ked spravis prijimacky, napr. na FMV VSE mozes nastupit hoc aj z veteriny.
na to mozem povedat len to, ze to o skole nieco vypoveda
-
Fabo
Hardcore addict
na to mozem povedat len to, ze si tam nieco odstuduj a potom hodnot.
Podmínkou pro prijetí je úspešné absolvování bakalárského nebo magisterského studia vcetne
složení státní záverecné zkoušky doložené overenou kopií diplomu.
toto je kriterium pre zobratie na mgr studium na FI MUNI. tiez to o tej skole vypoveda nieco?
složení státní záverecné zkoušky doložené overenou kopií diplomu.
toto je kriterium pre zobratie na mgr studium na FI MUNI. tiez to o tej skole vypoveda nieco?
podas si prihlasku a na druhy den ti bude volat zenska zo studijneho, ze jej mas poslat zoznam absolvovanych predmetov, aby vedela porovnat potrebne prerekvizity a znalosti 
naozaj? no tak v tom pripade to beriem spat