GTA 4
-
lekoklatik
VIP
Re: GTA 4
No kedy to môžem vidieť celé chalan?
Až na tú hudbu ktorá sa mi tam moc nehodí je to normálne celovečerný film : )
Až na tú hudbu ktorá sa mi tam moc nehodí je to normálne celovečerný film : )
nevem ci to vobec vyjde uvidime podla ostatnich reakcii. hudba mi tam zadna ina nepasovala a teraz bavim Hitman 2 tasom tam dal track z neho
v tejto ukazke ide hlavne o strich a kameru. take kokocini jak dej a hudba idu mimo.
v tejto ukazke ide hlavne o strich a kameru. take kokocini jak dej a hudba idu mimo.
-
lekoklatik
VIP
tak pockaj pockaj chalan. hudba je (aspon pre mna) minimalne 50% videa.
Nauc sa to vyuzit a uvidis ze nas bude viac co sa budeme za tvojim videom trhat.
Mne sa strih paci. Pri tejto hudbe by to chcelo nieco roznorodejsieho strihu.
Pretoze je to len o tom jak 80% videa jazdis na aute. Ten koniec jak tam skace zo strechy na strechu, tak tam sa to celkom hodi. myslim tu hudbu.
Strihat fakt vies, obcas je tam nieco navyse, ale praca s kamerou ti v tejto hre ide. to klobuk dolu.
Uz len jemnuliko doladit.
A jednoznacne to dorob cele. A chcem tam vidiet pribeh chalan. Mas na to. tak pome
Nauc sa to vyuzit a uvidis ze nas bude viac co sa budeme za tvojim videom trhat.
Mne sa strih paci. Pri tejto hudbe by to chcelo nieco roznorodejsieho strihu.
Pretoze je to len o tom jak 80% videa jazdis na aute. Ten koniec jak tam skace zo strechy na strechu, tak tam sa to celkom hodi. myslim tu hudbu.
Strihat fakt vies, obcas je tam nieco navyse, ale praca s kamerou ti v tejto hre ide. to klobuk dolu.
Uz len jemnuliko doladit.
A jednoznacne to dorob cele. A chcem tam vidiet pribeh chalan. Mas na to. tak pome
Nerob si srandu, musi to vyjst. Kasli na ohlasy nevzdelancov a mysli na svojich fanusikov, my to chceme!janulko napísal:nevem ci to vobec vyjde uvidime podla ostatnich reakcii. hudba mi tam zadna ina nepasovala a teraz bavim Hitman 2 tasom tam dal track z neho
tak policajti v SA nie su iba ti naskočí wanted lvl a v GTA 4 neviemPoker napísal:Kde by ste odporúčili MP v GTA alebo MOH viem že je ťažké porovnávať takéto hry ale tak snáď sa dá. Lebo čo som pozeral videá na GTA sa mi nepáči že v MP su policajti či tam neotravujú
//A hra sa ešte vôbec MP či už upadol ?
a na SA sa MP hrá dosť
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kde si sa konkretne zasekol?
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto by mali vyriesit patche, predpokladam, ze origo nemas cize aj crack si potom treba stiahnut
Cracky som skúšal viaceré no nepomohlo to ...aj som všeličo nastavoval
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 10:21)
ešte pridám jednu tému kde sa to tiež riešilo a nejak sa nedospelo k riešeniu
http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?f= ... e&start=15
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 10:21)
ešte pridám jednu tému kde sa to tiež riešilo a nejak sa nedospelo k riešeniu
http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?f= ... e&start=15
-
Daggertail
Light Professional
skus este updatnut ovladace, inak aky mas pc?
-
Majo1986
Expert
prosim vas mozete mi poradit niekto .. chcel by som to rozbehnut na mojom pc .. ked som to prednedavnom instalovat tak mi vypisalo chybu s net.frameworkom .. tak som ho skusil nainstalovat ako mi bolo poradene na fore a vyhodilo mi nasledujucu chybu..