po dlhej dobe som sa rozhodol prevetrať moju napalovačku na notebooku a vypáliť film no bohužiaľ ma prekvapila táto hláška. Skúšal som viac softov aj viac značiek médií (Verbatim, Sony) no bezvýsledne. Nemáte nejaký nápad ako to vyriešiť ?
Vopred ďakujem
Tak ako o to pokoj ten notas pôjde o nejaké 2 týždne do šrotu celý len problém je že už bude mať aj po narodeninách osoba pre ktorú mala byť tá kompilácia )
to je blbé. uprgade nového firmware by malo význam, len ak by ti tieto chyby hlásila pri nových typoch použitých médií. takto to má pravdepodobne za sebou. tipujem na najčastejšiu závadu: kalibrácia laseru. typická chyba u starších optík, keď pružné (akási guma, či čo) uloženie laserového dela nepruží tak ako by malo. no za upgrade fw nič nedáš, tak to skús.
lokkju napísal:to je blbé. uprgade nového firmware by malo význam, len ak by ti tieto chyby hlásila pri nových typoch použitých médií.
takze mam to chapat tak ze v novych verziach firmwarov sa riesi len kompatibilita s novym typom media?Pokial viem tak sa opravuju rozne chyby a nedostatky.
no za upgrade fw nič nedáš, tak to skús
inak ako ty som to ani nemyslel tak sa mozes ukludnit