čaute. Potreboval by som pomôcť mám 500GB externý HDD značky Verbatim a je 3,5 palcový. No a mám s ním jeden problém keď zo zapnem tak normálne ho načíta vypíše že je načítané všetko ale neukáže ho v Tento PC, total Commander. je na tých 98% Zaplnený. Vedeli by ste poradiť čo mám spraviť? Mám tam nejaké súbory, ktoré mi treba a potreboval by som ich stamadiaľ dostať vonku.
Ďakujem za skorú odpoveď.
Spozdravom Mmarek9122
Nezobrazí načítané externé HDD
Re: Nezobrazí načítané externé HDD
Máš ho zapojený aj do elektickej siete? Vidíš ho v Správe diskov? Skús spustiť napríklad Live Ubuntu, čo to spraví tam.
-
Flambar1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
V elektrickej sieti je. a Správa diskov? Čo presne myslíš?
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 15:39)
A zabudol som ešte že na Set top boxe ho načíta.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 15:39)
A zabudol som ešte že na Set top boxe ho načíta.
Zrejme budeš mať zmenený súborový systém, ktorý windows nevie rozpoznať. Budeš ho musieť naformátovať cez správu diskov na filesystem NTFS alebo FAT.
Ovládací panel/nástroje pre správu/Správa PC/Ukladací priestor. Takto je to na Windows 7, na XP budeš musieť stiahnúť Partition Magic alebo nejaký iný program a pomocou neho to spraviť.
Ovládací panel/nástroje pre správu/Správa PC/Ukladací priestor. Takto je to na Windows 7, na XP budeš musieť stiahnúť Partition Magic alebo nejaký iný program a pomocou neho to spraviť.
-
Flambar1
Expert
Partition Magic nejde už som to skúšal. A ani správa diskov nepomáha neukáže ho tam.
Denco napísal:Skús spustiť napríklad Live Ubuntu, čo to spraví tam.
-
Flambar1
Expert
oks. idem skúsiť. 
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 21:20)
no takže po zapnutí mi tam zobrazí particiu D: z HDD v PC.... skúsim reinstall PC a uvidí sa potom...
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 21:20)
no takže po zapnutí mi tam zobrazí particiu D: z HDD v PC.... skúsim reinstall PC a uvidí sa potom...