Fórum - Ako rýchlo vytvoriť

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Greece Titan
Light Star
Light Star

Fórum - Ako rýchlo vytvoriť

Príspevok od používateľa Greece Titan »

Ahoj.

Som tu ja a opäť mám otázočku.

Som síce len začiatočník, no chcel by som si vytvoriť vlastné fórum.

Cez forumotion je tam veľa nezmeniteľných a nenastaviteľných blbostí (napríklad som hľadal kde môžem zmeniť design jedného úbohého panelu na menu a ani to tam nebolo (nuž bolo ale nefungovalo)) a ja nepotrebujem veci ako, napríklad, aby mi ukazovalo kto na fóru je z akej krajiny a kto z inej a pod.

Keby sa našlo niečo také, že si sám upravím obrázky ako súbory v kompe, bude tam niekoľko textových súborov, z ktorých sa aspoň minimálne môžem dozvedieť čo robia a zmeniť len prepísaním a uložením pár vecí a potom to len upnem na nejaký server, regnem doménu a je to, bol by som vďačný. Že by to nebol ani ONLINE editor, ale súbory v kompe na stiahnutie.

Napríklad, našiel som "editor" PaperDoll MMORPG hry zvaný Eclipse. V pohode priznám, že som tomu moc nerozumel, ale niektoré veci ako, napríklad, prepísanie expov, určenie výzoru postavičky, staty, názvy a texty som vedel zmeniť lebo mi bolo mierne jasné, ktorý textový súbor, čo mení, len som hodnoty prepísal a uložil. Vlastne som pozmenil hotovú MMORPG hru na mierne svoj obraz a preto tie úvodzovky v slove "editor", pretože to bol len s časti editor. A niečo také si predstavujem aj na to fórum.

Viem, že mám strašne zvláštne predstavy a že niečo také možno neexistuje, ale aspoň to chcem skúsiť. Našiel som download na PHPBB3, ale tam som presne nevedel, čo zmeniť.

Ďakujem.
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Fórum - Ako rýchlo vytvoriť

Príspevok od používateľa Denco »

Úplne som nepochopil o čo ti vlastne ide. PhpBB je dobrá vec a veľa vecí sa tam dá vyriešiť cez Módy.
Greece Titan
Light Star
Light Star

Ale ja sa v tom akosi neviem orientovať. Už pri inštalácií.

//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 21:26)
Toto je časť textu, ktorá sa mi vypíše vždy, keď sa snažím spustiť, napríkladm inštaláciu:

true, '_GET' => true, '_POST' => true, '_COOKIE' => true, '_REQUEST' => true, '_SERVER' => true, '_SESSION' => true, '_ENV' => true, '_FILES' => true, 'phpEx' => true, 'phpbb_root_path' => true ); // Not only will array_merge and array_keys give a warning if // a parameter is not an array, array_merge will actually fail. // So we check if _SESSION has been initialised. if (!isset($_SESSION) || !is_array($_SESSION)) { $_SESSION = array(); } // Merge all into one extremely huge array; unset this later $input = array_merge( array_keys($_GET), array_keys($_POST), array_keys($_COOKIE), array_keys($_SERVER), array_keys($_SESSION), array_keys($_ENV), array_keys($_FILES) ); foreach ($input as $varname) { if (isset($not_unset[$varname])) { // Hacking attempt. No point in continuing unless it's a COOKIE if ($varname !== 'GLOBALS' || isset($_GET['GLOBALS']) || isset($_POST['GLOBALS']) || isset($_SERVER['GLOBALS']) || isset($_SESSION['GLOBALS']) || isset($_ENV['GLOBALS']) || isset($_FILES['GLOBALS'])) { exit; } else { $cookie = &$_COOKIE; w

//autoeditácia príspevku (25 Jún 2011, 22:48)
:D aaa už viem v čom je problém... mám to dať na FTP, ale neviem čo to je.. zrejme nejaký server, ale teraz presne neviem, že aký...
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

ako že aký server, no predsa tvoj, kde chceš mať to fórum :roll: (ak nemáš tak sa zaregistruj na nejakom freehostingu)
Greece Titan
Light Star
Light Star

Nuž, tak čo treba SZM? Nič moc, ale pomôže :d ale tam keď to naexportujem to tiež nerobí žiadne zázrak .D Vlastne to robí to isté :D
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

ak sa nemýlim tak szm nepodporuje php na free hostingu... Skús endora.cz
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

ja mám na ic.cz
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Tu máš video ako nainštalovať PhpBB3 http://cmsblog.sk/phpbb3-instalacia-video
Greece Titan
Light Star
Light Star

Ďakujem za pomoc :)

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 15:24)
ehm.... ešte by som potreboval nejakú tu pomoc :D

Nastavenie PHP register_globals je vypnuté:
phpBB bude fungovať aj keď je toto nastavenie zapnuté, ale pokiaľ je to možné je doporučené toto nastavenie vypnúť z bezpečnostných dôvodov.

Má to byť áno a ja mám nie.. ak to mám zmeniť?

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 15:33)
fúha.. a ešte mi to nejde ani nastaviť zapisovteľným.. mám to tam zaškrtnuté, ale píše to, že to nie je...

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2011, 20:23)
stále nič? :(
Napísať odpoveď