Psychika otázka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
notidea
Novice
Novice

Psychika otázka

Príspevok od používateľa notidea »

Mam blbu otazku,trochu si vylejem dušu..a potrebujem pomoc:/
Začnem asi takto: Moj momentalny stav - nemam skate , nemam holku stracam kamaratov a hlavne ciele!:(

Uz dlho jazdim na skateboarde , vypracoval som sa dost ale asi som drb..ty ,pred nedavnom som zlomil dosku nic nove a pozostatok sk8jtu som predal........zarobim kupim novy ale...... potrebujem sa posunut vyssie zacat natacat videa chytit sponzoring a podobne ,,,,to je jedno ale o čo vlastne ide -
stale rozmyslam nad tym "čo si myslia"ludia okolo - PRECO ? nonstop myslim na to co si myslia ako vyzeram ako sa pohybujem ci to bude dobre ci nie co si budu mysliet ako sa na mna budu pozerat
hlavne potrebujem nejake citaty alebo radu aby som nemyslel stale na to "čo si myslia ostatny" niečo ako z ich reči na nenajíím .... vyrastam v skromnych podmienkach a chcem ist proste dalej :(posunut sa:/ hlavne vela citatov prosim ...ja sa v nich najdem a asi si dam nieco mensie vytetovat aby som sa podla niecoho riadil a nevzdaval :( nechcem mat v hlave stale tu blbu myslienku "co si myslia" thx for help
Prílohy
249846_207177675985194_197930276909934_507152_3663763_n.jpg
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Psychika otázka

Príspevok od používateľa Muffi »

Koľko máš rokov?
notidea
Novice
Novice

Muffi napísal:Koľko máš rokov?
16 :(
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

V tvojom veku je to tuším normálne, to prejde.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Kolega vyššie to už vysvetlil. Ja len pre doplnenie...
Takže zaradom: skate si zoženieš/kúpiš, ak nie teraz, tak časom. Dievča si nájdeš, ak nie teraz, tak časom. Ciele si nájdeš tiež. Ešte by ma zaujímalo, prečo strácaš kamarátov?
Ďalej... ako vyššie sa potrebuješ posunúť? Kam? Načo? Aký sponzoring a videá?
notidea napísal:
stale rozmyslam nad tym "čo si myslia"ludia okolo - PRECO ? nonstop myslim na to co si myslia ako vyzeram ako sa pohybujem ci to bude dobre ci nie co si budu mysliet ako sa na mna budu pozerat
No to ty musíš vedieť prečo, keď ty na to stále myslíš. Daj si otázku -je to naozaj dôležité, čo si kto o tebe myslí? Ja napr. si teraz o tebe myslím, že si samoľúbi egocentrik, ktorý sa zaujíma len o to, ako vyzerá v očiach druhých. Ale je dôležité čo si o tebe myslím ja? Má ťa to trápiť? Máš nad tým premýšľať? NIE! Teda pokiaľ neuvažujem, či ťa pozvať na rande alebo ti neponúknuť nejakú exkluzívnu robotu.
Snáď si pochopil, čo som tým chcel povedať :smt006
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

"Nezamýšľaj sa nad tým, čo si o tebe myslia ostatní. Tí majú plnú hlavu toho, čo si o nich myslíš ty."
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Kasli na to, co si myslia iny. Oni maju plnu hlavu svojich starosti. Funguj po svojom tak, aby si mal sam zo seba dobry pocit
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ak chces byt skater, tak praveze potrebujes aby si ludia o tebe nieco mysleli, ci uz dobre alebo zle, je to jedno hlavne ta musia poznat a riesit, takze kym si tento problem nevyriesis, tak sa ti tazko bude dalej posuvat v hociakej oblasti nie len skate :)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Nie som povinny byt taky, aky by som podla ostatnych mal byt, je to ich omyl a nie moje zlyhanie. Richard Feynman
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

chcel som sa opytat, kolko mas rokov, ale vidim, ze kolegovia to uz urobili...a plne s nimi suhlasim, to co prezivas je absolutne prirodzene v tomto obdobi a rovnake pocity ma drviva vacsina teenagerov...hladanie identity a konfrontacia s okolim vo zvysenej miere je uplne normalna...
tej obsedantnej tendencii mysliet a zvazovat stale, co si myslia ostatni a ako ma hodnotia sa neda nejako zabranit, na jednej strane je to podmienene aj biologickymi procesmi, ktore su v tomto obdobi velmi vyznamne...uvidis, ze po case to prejde, mozog dozrie, hormonalna hladina sa da do poriadku...

ja ti len mozem odporucit, aby si isiel za tym co chces naozaj ty...nemusia to byt nejake velke ciele a veci, kludne si stanovuj take male zachytne body a postupne chod stale za tym, co chces ty...ten pocit, kedy nieco dosiahnes sam, vlastnymi schopnostami stoji skutocne za to a bude ta motivovat pokracovat v tom dalej, a je jedno co si o tom myslia ostatni ludia, ktori take nieco nedokazu ani len pochopit...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen. To je všetko. Ak sa chceš posunúť vyššie, tak trénuj, makaj a niekam to dotiahneš. Keď strácam nádej, tak ma vždy nabudí toto video : http://www.mojevideo.sk/video/d87f/motivacia.html
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

SRneC napísal:Ak chces byt skater, tak praveze potrebujes aby si ludia o tebe nieco mysleli, ci uz dobre alebo zle, je to jedno hlavne ta musia poznat a riesit, takze kym si tento problem nevyriesis, tak sa ti tazko bude dalej posuvat v hociakej oblasti nie len skate :)
nie každý je dostatočným flegmatikom na to, aby sa na to vykašľal. možno je to citlivý sangvinik alebo cholerik.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pokial chce praktizovat sport (a este takyto exhibicny) tak sa musi naucit ignorovat negativne nazory a nekonstruktivnu kritiku a brat s rezervou pozitivny feedback - niektore povahy sa to ucia tazsie (a myslim si ze su ludia co by sa to nedokazali naucit) ale pevne verim ze tento skill nie je neaky tazky ze by ho nezvladal...

venuj sa svojmu snu aj nadalej - to co v nom dokazes nebude zavisiet od reci inych ale od tvojich treningov a snahy :)
notidea
Novice
Novice

diki trochu ste mi pomohli ......nepoznate este nejake take videa ? je super
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

notidea: Prečo tak strašne lipneš na citátoch? Vykašli sa na ostatných a maj vlastnú hlavu a vlastný rozum (keď chceš, tak si tento môj citát daj kľudne vytetovať, ale pomôže Ti to rovnaký prd, ako čokoľvek iné).
Poviem Ti jednu vec - môže Ti byť úplne u prdele, čo si o Tebe ostatní ľudia na ulici myslia. Pokiaľ to nie sú ľudia z Tvojho okolia, ktorí priamo ovplyvňujú Tvoj život, tak pre Teba ich myšlienky majú nulovú váhu. Bodka - taká je pravda, zmier sa s tým a prestaň uvažovať o niečom, čo nemá zmysel.
Ďalší problém, ktorý by som u Teba videl - máš akútny nedostatok spätnej väzby. Odtiaľ vyplýva, že neustále si ju konštruuješ a snažíš sa ostatným čítať myšlienky. Nájdi si niekoho, kto Ti bude dávať feedback. A hlavne si pamätaj - je hlavné, čo si mylsíš o sebe Ty sám. Samozrejme, je dôležité aj to, čo si o Tebe myslí v globáli spoločnosť, no v prvom rade na seba musíš nahliadať pozitívne ty sám - potom to z Teba bude vyžarovať a ľahšie tým "nakazíš" aj ostatných.
Citát Ti sem nedám žiadny, nemalo by to pre Teba efekt.
A mám pre Teba ešte jednu dobrú správu - máš 16, si ešte relatívne bez starostí a na veci, na ktoré sa teraz pozeráš ako na neriešiteľné problémy sa budeš o pár rokov pozerať ako na maličkosti. Ver mi, aj tieto myšlienky Ťa prejdú.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ser na ostatných... Veď z nich predsa žiť nebudeš. Naješ sa z toho, že trepneš na riť pred nejakou babou a ona si bude o tebe niečo myslieť ? Určite nie, preto sa staraj o seba ;) Koniec koncov aj negatívna reklama je reklama ? A ak sa chceš zviditeľniť tak ti to môže byť jedno...
Trpíš snáď sociálnou fóbiou ?

Inak ja som na tom skoro podobne, ako ty :D Keď čakám na autobus a je na zastávke 30 ľudí a všetci sú ticho mi vŕta v hlave jedna vec:
"Načo asi tak myslia?" Je to dosť zaujímave a chcel by som to pozisťovať :D V každom prípade nepochopím, keď sa ide zasamovraždiť nejaké decko, alebo takto premýšľa, ako ty.... Ja som nič také nikdy nezažíval ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tiez nerozumiem co citatmi a videami dosiahnes, akurat si po zhliadnuti niecoho zakyves hlavou v smere hore-dole namotivovany asi na 1 minutu 40 sekund a potom si tam kde si bol. Vsetko mas v hlave.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Take pocity som mal aj ja napr. pačilo sa mi nejake oblečenie ale myslel som si že čo by povedali keby ma v tom videli proste kašli na ostatných a teraz mám....
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Nevolali sa tieto utrapne pocity este pred nejakou dobou EMO? :|
Napísať odpoveď