Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
doobedu ked som skusal tak mi ani servery v hre nechcelo najst...
ty by si ju nekupil ani keby stala 1 eura uz s tym prestan normalny dospely clovek sa tu neondi o 7 eura co stala uz nejaku chvilkuicefiresr napísal:Este dobre, ze som to nikdy nekupil. Teraz sa to stane rajom pre hackerov, ktory budu menit ucty ako ponozky.
Skoro všetky servery mi lagujú
Ozaj to vyriešili brilantne... 
Ping 120 vyššie
a to mám optiku. Nejde ani wiki, to je moc. Btw. je to pravda, že každý štvrtok je reštart itemov ktoré padajú hráčom ?
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
je to pravda, väčšinou o 19:00 stredoeurópskeho času i keď nie vždy..Btw. je to pravda, že každý štvrtok je reštart itemov ktoré padajú hráčom ?
a buď rád že len wiki nejde, ráno keď vyšiel update tak sa človek ani na teamfortress.com nemohol dostať tak hodinu kvôli veľa pripojení..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Len aby nedošlo k nedorozumeniu, vo štvrtok sa resetuje limit na itemy. Za týždeň ti spadne nejakých 10 itemov (1 za hodinu). Po dovŕšení limitu ti prestanú padať až do štvrtka. Píšem to pre istotu, že pod tým reštartom považuješ zmazanie itemov.
Hier mam daleko viac kupenych ako ty, ale len tie, ktore mi osobne aj za nieco stoja. TF2 som mal na secondary account a prestal som to hravat s uvedenim Man Co. A pokial mas nejake problemy, ries si ich inak ako navazanim sa do druhych na fore.Son-Goku napísal: ty by si ju nekupil ani keby stala 1 eura uz s tym prestan normalny dospely clovek sa tu neondi o 7 eura co stala uz nejaku chvilku
-
Nadeo
Guru wannabe
Sa pametam aky noob-fest to bol ked bol naposledy free-weekend. Teraz to bude noob-fest stale 
Najlepšie by boli premium serversNadeo napísal:Sa pametam aky noob-fest to bol ked bol naposledy free-weekend. Teraz to bude noob-fest stale
-
Qerten
Medium Star
veď oni sa to časom naučia, vzniknú komunitné stálicové serveri etc. pohoda, aspoň bude viac hráčov..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dnes mi spadli 4 nové zbrane za sebou 
//edit 5
//edit 5
Tie free účty sú zatiaľ podľa mojich info dosť fail. Kamoš si to dnes stiahol a vraj ho každých 5-10 minút kickne z ktoréhokoľvek servera.
-
Qerten
Medium Star
pretože haters gona hate inak v pripojeniach tam rozdiel nieje..
Muffi: ak kickuje kvôli VACu, tak treba reštart steamu, mňa kickovalo tiež a to som premium
btw ak má niekto záujem o nejaké itemy čo sú tu dole, tak napíšte a možme tradnúť http://tf2b.com/?id=t0y0
btw ak má niekto záujem o nejaké itemy čo sú tu dole, tak napíšte a možme tradnúť http://tf2b.com/?id=t0y0
no asi to skusim
vyzera to dobre kolko to stoji ? 
-
Runes
Addict
preteba 20€
hru to asi polozi mam pocit teda s pohladu starsich hracov ale ako som pisal minule starsi hraci to uz aj tak prestali hrat vid ja
z 2 strany aspon si tam mozeme chodit onanovat ego na kriploch kedze chvilku im potrva kym zistia naco je deathring a podobne
hru to asi polozi mam pocit teda s pohladu starsich hracov ale ako som pisal minule starsi hraci to uz aj tak prestali hrat vid ja
-
Corn Flake
Guru wannabe
od piatku je to free
-
Qerten
Medium Star
ja zas predám hocaký item ktorý mám 2 a viac krát http://tf2b.com/?id=humphreysk
no tak po dlhoooom case som si to opat nainstaloval, no pocity su zmiesane, uz to nieje take ake to bolo predtym, same blbosti, capice atd atd ale dalo sa to opat zahrat 
jedine ze mi neviem naist ziadny server, tak to musim dako vyriesit
viete poradit daky dobry server?
jedine ze mi neviem naist ziadny server, tak to musim dako vyriesit
viete poradit daky dobry server?