Nakupovanie s Lyoness
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nakupovanie s Lyoness
LYONESS - chcem sa spytat, ci mate nejake skusenosti, alebo ste o tom nieco poculi a ci sa oplati do toho ist. Vraj su na slovensku zastupeny uz par rokov a maju zmluvy s viacerymi velkymi spolocnostami. Funguje to zhruba tak, ze ste tam zaregistrovany a zarabate tym, ze nakupujete u obchodnych partnerov/tesco, slovnaft, hypernova,atd../
http://www.*********.sk
//erytrocyt: pryja, refferalov si hľadaj inde.
no u nas akurat bola jedna s nich (sestrina byvala ucitelka matematiky) a mame to vysvetlovala a co som pocul (a si este pamatam) tak islo o to ze ked ty budes nakupovat v ich v zmluvnych obchodoch tak nejake % sa ti vratia na tvoj ucet (u nich) a potom ti budu davat poukazky ktory ti zas minies v tych obchodoch, mozes zhanat aj dalsich ludi lebo aj s ich nakupu ide nejake to % na tvoj ucet
ak si dobre pamatam tak max je v tescu a to 6% so sumy, nieco ide tebe, firme a tomu co ti to sprostredkoval
to je asi vsetko co o tom viem, hadam v niecom pomohlo
ak si dobre pamatam tak max je v tescu a to 6% so sumy, nieco ide tebe, firme a tomu co ti to sprostredkoval
to je asi vsetko co o tom viem, hadam v niecom pomohlo
Re: Nakupovanie s Lyoness
Mozem sa opytat?ako zaregistrujem nejakeho mojho znameho alebop kamarata aby som mal s toho tie priatelske bonusi ci ako sa to vola,nikde to nenajdempryja napísal:LYONESS - chcem sa spytat, ci mate nejake skusenosti, alebo ste o tom nieco poculi a ci sa oplati do toho ist. Vraj su na slovensku zastupeny uz par rokov a maju zmluvy s viacerymi velkymi spolocnostami. Funguje to zhruba tak, ze ste tam zaregistrovany a zarabate tym, ze nakupujete u obchodnych partnerov/tesco, slovnaft, hypernova,atd../
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bratranec ma do toho zatiahol. (asi pred rokom ) .. bol aj niekde na nejakej konferencii ci co ze vraj niekto na tom zaraba strasne velke peniaze... natlacili mu kaleraby do hlavy on potom tlacil mne .. a teraz mi chodi plno e-mailov a nejake časopisy .... on sam na tom zarobil tento mesiac ( maj ) 10eru...
cize neviem ci sa to tak velmi oplati musie poznat vela vela ludi co si od vas kupia tie poukazky ...ale zas je kopec ludi co tomu neveri boji sa ...
ja tomu tiez neverim ze budem doma sediet budem mat 5 ludi co budu pod mojim menom ( alebo pod mojou registraciou predavat ) a ja budem kazdy mesiac velke peniaze brat
a ani sa mi do toho nechce !
cize neviem ci sa to tak velmi oplati musie poznat vela vela ludi co si od vas kupia tie poukazky ...ale zas je kopec ludi co tomu neveri boji sa ...
ja tomu tiez neverim ze budem doma sediet budem mat 5 ludi co budu pod mojim menom ( alebo pod mojou registraciou predavat ) a ja budem kazdy mesiac velke peniaze brat
a ani sa mi do toho nechce !
-
Rammer
Light Professional
Da sa zrusit Lyoness alebo aspon ich newsettler? Mam Lyoness card uz par rokov, nevyuzil som to to este ani raz a otravuju ma ich maily.
daj ich do spamu
-
alenkalienka
Novice
má niekto skúsenosti s nevýhodami u Lyoness? dá sa aj niečo stratiť, nielen získať, keď sa tam človek zaregistruje? a ešte - ak sa registrovať, tak radšej online či osobne?
ahoj,alenkalienka napísal:má niekto skúsenosti s nevýhodami u Lyoness? dá sa aj niečo stratiť, nielen získať, keď sa tam človek zaregistruje? a ešte - ak sa registrovať, tak radšej online či osobne?
ty ako sukromna osoba za registraciu neplatis (manipulacny poplatok 1 resp. 2 eur) znasa odporucatel. kedze ta to nic nestoji, nemas co stratit
Mozno je to uz neaktualne, ale odpoviem na niektore otazky...
K tej pyramide, ktorej sa vsetci boja, v podvodnej pyramidovej hre je principom to, ze ludia dole davaju peniaze ktore sa rozdeluju tym hore. V lyoness sa rozdeluju peniaze z nakupov ktore ludia robia tak ci tak a budu robit stale, takze v tomto pripade nemoze nastat moment, ze nebude mat kto davat peniaze tym hore, navyse bonusy nejdu len od ludi dole, ale to je na dlho.
Este k tomu ako sa registrovat - mozete sa registrovat sami, zadarmo, alebo na odporucanie clena, odporucam druhu moznost, takto bude mat pol percentny bonus z nakupov (a aj ovela viac) vas znamy, v prvom pripade zostane pol percenta obchodnikovi, ktory ma urcite penazi dost. Navyse, je aj pre vas vyhodne mat ludi aj hore, nie len dole, ale to je na dlhsie.
K tomuto este doplnenie - ak nemate lyoness kartu, zostavaju vsetky percenta - vratane percenta pre lyoness, ktory z neho financuje AJ charitativne organizacie, obchodnikovi u ktoreho nakupujete, je to ako by ste mu tam nechali pri kazdom nakupe peniaze.
Posledny postreh - je zaujimave ze ak niekto spomenie lyoness, hned sa zamkne tema, cenzuruje, ale to ze mnohe obchody maju svoje karty kde sa zbieraju body a ja sam poznam mnohych ludi ktorym tie body uz prepadli, aj za desiatky Eur, to nikomu nevadi. V lyoness nie su body ale peniaze a tie nikdy neprepadnu.
Ak mate otazky, pytajte sa, tu alebo cez sukromne spravy, poprosim konstruktivnu diskusiu.
Edit: Inak, vedeli ste ze pri kazdej platbe debetnou alebo kreditnou kartou davate peniaze par vyvolenym, vlastnikom? Jeden priklad ako dokaz, ked chcete internetovu zlavu v kamennom obchode, ta plati len pri platbe v hotovosti, lebo pri platbe kartou by obchodnik musel platit percenta tym vlastnikom. V tomto pripade s tym nic nespravite a nikomu to nevadi.
Ano, je to mozne v nastaveniach, staci sa prihlasit, potom ist na "moj status" > "nastavenia".Da sa zrusit Lyoness alebo aspon ich newsettler? Mam Lyoness card uz par rokov, nevyuzil som to to este ani raz a otravuju ma ich maily.
Ja som asi za pol roka dostal 10€ na ucet a o par dni mi pride dalsich 10€, okrem toho som vyhral v ich sutazi celkovo 4x v priebehu 5 mesiacov, spolu vyse 100€, ziskal som aj zlavy len pre drzitelov lyoness karty (obchod "cerstvy", aby som nerobil reklamu).ci sa oplati do toho ist
K tej pyramide, ktorej sa vsetci boja, v podvodnej pyramidovej hre je principom to, ze ludia dole davaju peniaze ktore sa rozdeluju tym hore. V lyoness sa rozdeluju peniaze z nakupov ktore ludia robia tak ci tak a budu robit stale, takze v tomto pripade nemoze nastat moment, ze nebude mat kto davat peniaze tym hore, navyse bonusy nejdu len od ludi dole, ale to je na dlho.
Este k tomu ako sa registrovat - mozete sa registrovat sami, zadarmo, alebo na odporucanie clena, odporucam druhu moznost, takto bude mat pol percentny bonus z nakupov (a aj ovela viac) vas znamy, v prvom pripade zostane pol percenta obchodnikovi, ktory ma urcite penazi dost. Navyse, je aj pre vas vyhodne mat ludi aj hore, nie len dole, ale to je na dlhsie.
K tomuto este doplnenie - ak nemate lyoness kartu, zostavaju vsetky percenta - vratane percenta pre lyoness, ktory z neho financuje AJ charitativne organizacie, obchodnikovi u ktoreho nakupujete, je to ako by ste mu tam nechali pri kazdom nakupe peniaze.
Posledny postreh - je zaujimave ze ak niekto spomenie lyoness, hned sa zamkne tema, cenzuruje, ale to ze mnohe obchody maju svoje karty kde sa zbieraju body a ja sam poznam mnohych ludi ktorym tie body uz prepadli, aj za desiatky Eur, to nikomu nevadi. V lyoness nie su body ale peniaze a tie nikdy neprepadnu.
Ak mate otazky, pytajte sa, tu alebo cez sukromne spravy, poprosim konstruktivnu diskusiu.
Edit: Inak, vedeli ste ze pri kazdej platbe debetnou alebo kreditnou kartou davate peniaze par vyvolenym, vlastnikom? Jeden priklad ako dokaz, ked chcete internetovu zlavu v kamennom obchode, ta plati len pri platbe v hotovosti, lebo pri platbe kartou by obchodnik musel platit percenta tym vlastnikom. V tomto pripade s tym nic nespravite a nikomu to nevadi.