Paypal, Moneybookers, E-gold

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Paypal, Moneybookers, E-gold

Príspevok od používateľa ledenaster »

CHcem sa opytat ze ci tieto internetove banky si beru pre seba nejake peniaze..... napr: Dam si tam 200 Sk a postupne mi beru peniaze ako normalna banka ?
PLS poradte :cry:
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

mne sa zda ze neberu nic, ale ked si ich chces vybrat musis mat embosovanuz kartu alebo zaplatit urcite percento za prenos penazi,
napríklad z e-gold musis konvertovat money cez toto
www.goldexchange.eu/cz
a oni ei beru nejake percento
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Re: Paypal, Moneybookers, E-gold

Príspevok od používateľa Klemen »

Ake mate skusenosti s Moneybookers? Poslal som si z katty na stavkovy ucet panieze ale neulozil som si o nej info na ucet a jediny sposob ako si vybrat vyhru bolo cez moneybookers. Tak som si zalozil konto a poslal tam peniaze. Z uctu na betclic boli odoslane 1.7 ale na moneybookerse niesu doteraz a pritom mali dojst do 24 hodin, neviete kde sa mohli zaseknut???
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

nazdar, zaregistroval som sa tam, ale mam problem s overenim kreditnej karty, vsetko som vypisal co tam malo byt, potom mi bolo oznamene ze mi strhnu 1.01 - 2.99 € pre overenie tej karty, napisali mi, ze strhnutie prebehlo, tak som isiel pozret na ucet, kolko mi strhli a tam nebol zaznam o ziadnom strhnuti z ich strany, neviete v com moze byt chyba ? resp. ti, ktorí tam mate ucet neviete ci som v postupe nieco nezabudol nahodou podla toho co som napisal ? :D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

a kde si sa zaregistroval ????
paypal ?? tak ak tam tak rátaj, že je sobota a žiadna banka nepracuje v sobotu takže až v pondelok
a keby si nebol asi negramotný tak si prečítaš na paypal, že strhnutie môže trvať až 3 pracovné dni takže cez víkend ti to ani nedojde
Ares011
Star
Star

zaregistroval som sa na moneybookers a nechapem preco ma urazas, ze som negramotny, no tak sa mi stalo, ze som si nieco nevsimol a tebe sa ti nikdy nestalo ?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tak ale napíšeš zaregistroval som sa na tejto stránke ako by sme sa bavili o jednej ....
ak si sa regol len dnes tak ti banka spracuje požiadavku až v pondelok, je ale dosť možné, že ti to euro už z peňazí zmizlo ale vo výpise v IB to budeš mať až v pondelok, tiež som sa takto regol na paypal a trvalo to chvíľku (2 pracovné dni kým mi to došlo)
k tomu urážaniu, len ma naštvalo, že tu každý píše aké má problémy ale používa zámená alebo popis typu počítač sa nezapne čo s ním .....a potom aby som zas vyberal zo skrine vešteckú guľu a iné jasnovidecké náčinie ...
Ares011
Star
Star

Jasne, chapem ta, aj mna by to nastvalo :lol: Vobec som si neuvedomil ze je sobota :psssst:
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

neviete ako mam vyplnit policko cislo uctu v moneybookers pri vybere na bank. ucet lebo je to tam rozdelene na 2 policka a vobec mi to nechce zobrat ked tam to cislo zadavam....
Prílohy
gfds.JPG
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

napis cislo uctu len do praveho policka
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

no potom ked to napisem len do praveho tak mi to hodi cez pomlcku do laveho a povie mi ze detailu uctu su neplatne uz som skusal akykolvek sposob to tam napisat... ale vysledok rovnaky
Prílohy
ohnjlk.JPG
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

cislo uctu je len to, co ti zacina 26397..., 0200 je kod banky, ten tam je uz napisany, ten tam nedavaj

pripadne skus dat do lavej casti iba nuly a do pravej cislo uctu, bez 0200
Prílohy
banka.png
Napísať odpoveď