Ahojte dufam ze podobna tema tu nieje, ako som hladal tak som nic nenasiel..
Takze moj problem spociva v tom ze som kupil auto z Talianska.. pri prihlasovani sa s nim bolo na EK a TK ale kedze neboli tabulky tak vystavli len protokoly ale nalepky na okno nedali.. tak sa chcem spytat ci si ich teraz musim ist vybavit alebo mozem jazdit aj bez nich len na protokoly.. ale ako si aj tak v poslednej dobe vsimam vela aut ma nalepku len KO a EK, TK nie kedze boli dovezene a bolo to tak isto ako u mna..
Musim mat nalepky EK a TK na okne?
Re: Musim mat nalepky EK a TK na okne?
mal by si tie nalepky a karticky mat, zalezi od policajta, niektorym protokoly "nestacia"
netreba pokusat, administrativna kontrola stoji par eur a za polhodinu mas nalepky na okne
nalepky ja tiez este nemam mam najazdene 21 500 km. no pomaly sa chystam
ale po kolkych km a rokoch by sa mali lepit
// Syfon: no tak to mam este caasu
dotedy ho aj vystriedam za dalsie
ale po kolkych km a rokoch by sa mali lepit
// Syfon: no tak to mam este caasu
na prvu stk by ssi mal ist po 4 rokoch prihlasenia auta na kilometroch nezalezi
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ano ale to u novych autach nie u dovezenych.. noo tak ja tam asi skocim to vybavit ak sa mi podari tento tyzden ak nie tak az na ten dalsi.. inak dufam ze mi to vydaju ked EK a TK bola robena v inom meste..
-
Tress
Medium Expert
Suffel: aj pri dovezených autách platí to isté. Kupovali sme prednedávnom dovezené a netrebalo. Akurát KO
)
podobny problem som mal aj ja...nakolko cca mesiac po EK a TK sa mi objavila pasklina na čelnom skle a muselo sa vymenit....nalepky sme sice prelepili ale uz neboli vidiet tak pekne ako pred tym
nikomu to zatial nevadilo a co som sa informoval, tak staci, ked to mas v protokole
nikomu to zatial nevadilo a co som sa informoval, tak staci, ked to mas v protokole
-
Suffel
Guru
ja osobne som to tiez este nevyriesil nejako sa nato zabudlo a nebolo kedy.. ale fakt neviem jeden vravi tak druhy zase onak.. takze fakt neviem ci u dovezeneho auta treba mat tie nalepky a karticky od TK a EK alebo nie..