STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Toto hackovanie Steam uctov berie Valve velmi vazne. Ono stacilo sa bavit s niekym z friends o kradnuti uctov ako pise icefiresr napr. si poslal link niekomu len tak zo srandy v tvare "Pozri tyto k***i mi chceli ukradnut ucet. Vraj hry zadarmo http://www.blabla.com". No a Valve mozno ma botika ktory aj dava pozor a sleduje chaty a reportuje to tipkom co maju nastarost secure. Najhorsi pripad moze byt taky ze mozno existuje nejaky vir co dokaze posielat taketo spravy tvojim friends bez tvojho vedomia ked si nalogovany v Steame (neviem ci existuje nieco take). Samozrejme, ale nemusis to hadzat za hlavu. Mne co blokli ucet v 2006 za nelegalny pokus ziskania hry na Steame mi minuly rok ten ucet vratili s5 a pritom tiez pisali, ze nieje mozne uz ten ucet odblokovat.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uvidim pisal som na support na forum skusil som aj Gabovu mailovku .. jednoducho nechapem ako sa to deje toto strcil by som ktorukolvek koncatinu do ohna za to ze nic podobne som mnespravil
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2011, 9:45)
uplne uber uzasny support ani na jednu otazku my neodpovedali jedine co poslali je "Hello Tomas, We are unable to assist you further on this issue. " great .. este som sa docital ze ked pouzijem rovnaku kreditku/PP na 2 konta je to alert.. a zrejme aj to moze byt pricina .. ked som kupoval bratovy hru na konto .. Fu*k that system.. komunizmus+fasizmus ten steam
uplne uber uzasny support ani na jednu otazku my neodpovedali jedine co poslali je "Hello Tomas, We are unable to assist you further on this issue. " great .. este som sa docital ze ked pouzijem rovnaku kreditku/PP na 2 konta je to alert.. a zrejme aj to moze byt pricina .. ked som kupoval bratovy hru na konto .. Fu*k that system.. komunizmus+fasizmus ten steam
ja len dufam ze si gabeovi nenapisal nejaky drsny mail...byt velmi slusny,zdvorily,vysvetlit co sa ti stalo,ze na supporte sa ti k tomu nechcu viadrit,ze by aspon chcel vediet co sposobilo ze bol tvoj account bloknuty
GabeN-ovi zbytocne. On ma na to svojich ludi a nema cas este riesit supporty. Ved denne musi dostavat tisicky mailov.
-
Sphinx
Addict
drsny nie .. a obcas sa stane ze odpise.. ale to skor vyhram loto ..
"You can reach me at [email protected]. I get about 10,000 emails each time we release a game, and while I can't respond to every email I do read all of them. Thanks, and have fun!"
takze ak bol dost polite mohol by si mat sancu
takze ak bol dost polite mohol by si mat sancu
I do read all of them
Ked su to maily typu: I love you Gabe !
Tak to mu aj mozme verit.
Ked su to maily typu: I love you Gabe !
Tak to mu aj mozme verit.
-
Sphinx
Addict
jaaj uz viem preco vyzera tak ako vyzerá
ked len sedi a ziza na mailovky 
a dava si k tomu 7000 kcal kolace
ak vypadaju vsetcia jak gabe tak sa necudujem ze ten steam tak casto pada...narazaju svojimi sadlami do serverov 
-
HeadShot ^
Light Star
Mám ešte nepoužitý Monday Night Combat(http://store.steampowered.com/app/63200/) 3 Day Pass.Je to plná verzia hry na 3 dni zdarma.Kto má záujem píšte SS.
Caute vedel by mi niekto zakupit zo steamu tento pack ako dar http://store.steampowered.com/sub/8666/ ... plati to uz len nieco cez 20hod takze ak by niekto sa nasiel tak co najskor SS .. je to 10eur ... poslal by som Vam potom prevodom peniaze na SK ucet + niejake 2eura za ochotu
...takze 12eur .... o mojej serioznosti sa mozte presvedci napr. u uzivatela guess.whoo ktory mi platil veci z ebay a ja som mu prevodom potom poslal peniaze na ucet a vsetko prebehlo bez problemov
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 23:12)
Ok zakupene ......
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 23:12)
Ok zakupene ......
No stacilo pouzit takto ociernenu kartu na platbu tvojich veci a je to. Podla mna to ma do cinenia so Steam kontom tvojho brata, kedze ty tvrdis, ze si nic nerobil. Kazdopadne pis znova na support a na fora si uz napisal?Sphinx napísal:uvidim pisal som na support na forum skusil som aj Gabovu mailovku .. jednoducho nechapem ako sa to deje toto strcil by som ktorukolvek koncatinu do ohna za to ze nic podobne som mnespravil
nazdar vcera som si dal obnovit heslo na steam, ale pri registracii som si zvolil mail na poste..
je mozne aby mi poslali udaje na obnovenie hesla na gmail??
je mozne aby mi poslali udaje na obnovenie hesla na gmail??
-
Soviet
Darca
Pochybujem. Jedine sa mozes zachranit cez tie overovacie otazky 
no tak som napisal na steam support questions.. pockam tyzden ci sa mi ozvu, super POST.SK ziadne spravy.. ach dopc s takym mailom..
moze niekto napsiat o mojom probleme na steam forum?? mozno to by sa to urychlilo
moze niekto napsiat o mojom probleme na steam forum?? mozno to by sa to urychlilo
Chalani ako sa robia tie screenshots? Treba nieco nastavit? Som v hre, davam F12 a nic, kolega vravel, ze nic nenastavoval.
-
lekoklatik
VIP
F11 ci F12. skusaj mackaj. Priapdne sa teda pozri do nastaveni.
Aj by som sa ti na to pozrel, ale steam mi hlasi nejaku chybu pripojenia...
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2011, 23:41)
Som tam teda.
Skús sa pozrieť jak to máš nastavené.
Aj by som sa ti na to pozrel, ale steam mi hlasi nejaku chybu pripojenia...
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2011, 23:41)
Som tam teda.
Skús sa pozrieť jak to máš nastavené.
Pozeral som uz aj nejake videa na youtube ako to funguje. Skusal som rozne hry a nic. Skusim najst tie nastavenia, mozno mam inu default klavesu 
lekoklatik: dakujem, toto som potreboval
lekoklatik: dakujem, toto som potreboval
Caute, mam problem - ked zapnem steam, chcem sa pripojit na svoje acc naskoci toto http://i51.tinypic.com/2i1c9ea.jpg ... co mam robit ? diki,..