Rýchle chudnutie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ExpresMan
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Rýchle chudnutie

Príspevok od používateľa ExpresMan »

mam taky mensi problem ... minuly rok som vazil okolo 73 kg, no teraz, po roku, sa postavim na vahu a mam 60 kg ... myslite ze by som mal vyhladat doktora?.....pretoze mam pocit, ze to ide stale dole.... mam 16 a vysku asi 180 ... poradte :)
ColdRain
Addict
Addict

Re: Rýchle chudnutie

Príspevok od používateľa ColdRain »

zmenil si nejak zivotny styl? cvicil si/prestal si cvicit, zacatl si s nejakym sportom?...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mal som podobnú príhodu s váhou, s tým rozdielom, že ja som sa sám rozhodol schudnúť, schudol som z 86 KG na 62 KG samozrejme odriekal som si jedlo a pod., popri tom som cvičil, primerane k mojej váhe. Avšak moja strava nebola nejako pestrá a tak som skončil v nemocnici (nejaké žalúdočné problémy). Dnes vážim už opäť primerane k svojej výške 180 cm = 80 KG, ale zdá sa mi to príliš a tak niečo s tým asi urobím....

btw. To si schudol len tak z ničoho ? ak áno, tak odporúčam Ti vyhľadať okamžite lekára, pretože telo môže byť v dezolátnom stave, aj keď sa cítiš fajn, kolaps príde, keď to budeš najmenej čakať...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nemal si nejake dlhodobe zdravotne problemy? lebo 13 kil to je dost vela :o
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jeden známy schudol za 3 mesiace "bezdôvodne" 15 kg a vykľula sa z toho silná cukrovka :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mne zmena stravy(začal som jesť zdravšie) a mierne zmenšenie porcií(nežerem do plna ale do sýta a po 18:00 iba zeleninu ak tak) prinieslo za 3,5 mesiaca 7 kíl dolu a to som nestíhal ani cvičiť .. takže to môže byť spojené s tým... rovnako pohyb, stres... to sú aspekty ktoré k tomu môžu prispieť... samozrejme ak sa ti to nezdá, skús ísť za lekárom poradiť sa... nemusí to byť nič vážne, ale pozri čo napísala zuzkazuzka... nepodceňovať
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keďže zima je pre moju prácu dosť charakteristické obdobie spojené so stresom, nepravidelnou a väčšinou studenou alebo žiadnou stravou, dopadol som doma na PN so žalúdočnými vredmi. Pokiaľ som chodil do roboty a nemal som čas myslieť na bolesti brucha, bolo všetko v poriadku, ale akonáhle sa celý ten pracovný zhon skončil, všetko na mňa naraz doľahlo. Schudol som z 80kg na skoro 70kg v priebehu asi dvoch týždňov. Zakaždým, čo som sa postavil na váhu, som mal o kilo menej. Teraz je to už opäť všetko v poriadku.

Podľa mňa to, že si schudol behom roka nemusí byť nič nezvyčajné. Horšie to je, ak by to bolo v priebehu krátkej doby. V prvom rade musíš sám vedieť, či ťa niečo nebolí, či ti chutí jesť a podobne. Preventívna kontrola u doktora ti môže len potvrdiť alebo vyvrátiť, či si zdravý, preto šup k doktorovi, nech máš istotu. Prevencia je najlepšia ochrana.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tyzden a 6 kil dole, :roll: ziadna veda, nic nejest plsu kofein, plus posilka, plus bicykel. ..... co uz, tak ci onak skoncim zase s káblom v prdeli na gastroenterologii, .... a druhym kablom v zaludku ,..... aj tak niet co robit takze zmena v podobe pocitu na zvracanie na dopoludnie bude vitana..... :| uz len cakam bolesti, a podme si ho pre helicid, a podobne... ostatne ako kazde obdobie....
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

nooo snazim sa jest pravidelne, jest mi chuti, aj ked uz mam uplne dost po malom mnozstve ...mozno to bude tym, ze mam asi stiahnuty zaludok, a mam s tym aj jeden velky problem, a ten je ze mam na jazyku zlty povlak a s tym spojený aj zapach z ust :? ...takze to bude asi jedno s druhym..... ale niekedy cez prazdniny sa za lekarom urcite vyberiem, ako vravite, istota nadovsetko :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: tes, sa, .... kablom do tenkeho creva cez zaludok je chutovka ,.... :D :D :D
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

qwerty-xyz napísal::roll: tes, sa, .... kablom do tenkeho creva cez zaludok je chutovka ,.... :D :D :D
... alebo ked z dola hadicu pchaju človeku a nafukuju črievko. /som to zažil 2 x/
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja len priberám a priberám a čo mám za chorobu? OBŽERSTVO! :D
Inak tak chudnúť v 16tich nie je dobré...
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

qwerty-xyz napísal::roll: tes, sa, .... kablom do tenkeho creva cez zaludok je chutovka ,.... :D :D :D
Akurát dnes som absolvoval gastro...fuj to ! :smt078
K teme: Nevšimol si si zmeny na sebe ? napr. že sa viac zadychavaš, zbledol si, menej vladzeš, nechutenstvo... to by mohla byť anemia- chudokrvnosť
ale príčin može byť samozrejme viac...poraď sa s lekárkou
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

kondicku mam ako hrom, bledý niesom... len to nechutenstvo tam stale šarapatí :?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

mne sa podarilo jedno leto dat z 89 na 70 za 2 mesaice:) rok som tak fungoval ale bol som ako spilka... bola mi zima... tak som to zdvihol na 80 to bol ideal:) svaly pohodicka , samozrejme kazdodenny pohyb ... pocas roka na vysokej skole som to vytiahol az na 95 niesom neaký tlsťoch a tu vahu mi nikto nechce verit:) ale je to tak... az takto som zistil ako ovplyvnuje vahu stress... bohuzial cim viac stresu u mna, znamena vyssiu vahu:)
dalsia vec je ze si este mlady... kym neskonci puberta tak váha moze kolísať:) cize nemusis ist k doktorovi ale maj pestrú stravu a pohyb ... len tak btw by som odporicil zvyseny prijem proteinov:) nemozes tym nic pokazit , len vylepsit... a ak ti vaha pojde hore dole hore dole , tak sa i tak nemas coho bat... ja som to zazival odmalicka do veku dospelosti:)
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

no odvtedy čo som vytvoril túto tému tak sa razom akoby všetko obrátilo...chutí mi jesť, váha sa mi zastavila na 60kg ..asi to bude tou pubertou...takže zbytočne som sa asi obával :) ... Masaker, ďakujem za rady ;)
Napísať odpoveď