Nvidia geforce fx5200 farby a rozlisenie
Nvidia geforce fx5200 farby a rozlisenie
Zdravim na maminom pc sa po preinstalovani windowsu zmenilo rozlisenie na 640x480 a farby na 4 bit neda sa to nijako zmenit pricom tam su aj najnovsie ovladace neviem v com moze byt problem
prosim poradte za radu kazdemu K+
Re: Nvidia geforce fx5200 farby a rozlisenie
Odinštaluj grafickú kartu v Správcovi zariadení (klik pravým na Tento počítač > Spravovať > Správca zariadení), restartni PC a nainštaluj ovládače znovu.
Skusal som to no stale to neide 
Inštaluješ správny ovládač? V Správcovi zariadení nemáš žiadny žltý otáznik (alebo výkričník
)?
spravne ovladace mam urcite viac krat som to preveroval a stahujem z officialnej stranky ale teraz mi tam naskocil aj zlty vykricnik
Kde, pri grafickej karte? Skús na stránke vybrať možnosť 2, teda automatické nájdenie ovládačov (Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products) => http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
jj pri grafickej karte to ukazuje a tu stranku co si mi dal tu pouzivam aj automaticke aj v archive som uz skusal asi 5 driveri no ani jeden stale mi to ukazuje ten vykricnik a rozlisenie a farby ostavaju rovnaky 
Vieš ako sa inštaluje zaradenie pomocou .inf ovládača? Podľa tohto návodu by si to mal zvládnuť http://support.microsoft.com/kb/927524, začni od Krok 2: Manuálna inštalácia ovládača. Ten .inf súbor by si mal nájsť v súboroch ovládača, ktoré si rozbalil inštalátor stiahnutý zo stránky nvidia (malo by to byť na systémovej particii v priečinku nvidia, teda napríklad C:\nvidia)
tak nasiel som ten subor vola sa nejak nv4.inf nieco take ale ked dam tu instalaciu tak mi ho neide vybrat 
Priamo v tej časti ako vyberáš .inf súbor sa tam popreklikávaj cez priečinky toho ovládača, tak ho nájdeš. Ja keď som takto inštaloval chipset, tak isto mi niektoré inf v tom výbere nevidel, aj keď cez explorer som ich videl.