dialkove k centralu
dialkove k centralu
Potreboval by som poradit. Potrebujem namontovat dialkove k centralu na Octaviu 1.9TD r.2000. Vie mi neikto poradit ako na to? Najlepsie by bolo napojit to na zväzok kablov co ide z dveri len by som potreboval zistit co je aky vodic. Uz som to tak robil na Seate len na Octavku sa mi to nedari najst.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: dialkove k centralu
myslim ze ti staci nejaky univerzalny central na DO .. ja som mal na starej mazde central na do s nechutnym ovladacom. z ebaya som kupil za 20€ ten modul s dvomi ovladacmi a len som odpojil stary a pripojil novy modul
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
OT: milujem ked niekto chce central, alebo dialkove k centralu, a piše aj celkovu kubaturu a vykon motora...
Dialkove uz mam ja ho potrebujem zapojit preto by som potreboval keby niekto poradil na ake vidice.
A kubaturu a rok nepisem so srandy, su rozne zapojenia a nie jedno na vsetky typy.
A kubaturu a rok nepisem so srandy, su rozne zapojenia a nie jedno na vsetky typy.
Pripojím sa k tejto téme.. ja by niečo také chcel na Fabiu, ale chcem sa opýtať... aká je istota pri kúpe ďiaľkového ovládania niekde z ebay alebo z nejakého noname eshopu za 20€, že neexistuje niekde niekto, kto vie signál k DO, princíp tých plávajúcich kódov a neviem čo.. a bude mi vedieť otvoriť auto?
Tiež auto chodí na pravidelné každoročné prehliadky do autorizovaného servisu, kde bolo kupované... nebudú mi servisáci robiť problémy s dodatočnou montážou? Asi by mi to vedeli aj oni spraviť, ale asi by som u nich montáž niekoľkonásobne preplatil.
Vie mi niekto poradiť nejaké zariadenie (ideálne z vlastných skúseností) na Fábiu rv 2001 už s namontovaným centrálom, čiže stačí DO.. a nejaký servisík, kde by mi to v KE vedeli aj zapojiť?
Zatiaľ som len tak teraz rýchlo pozeral... osobne by som si vedel predstaviť niečo takéto:
http://www.12volt.sk/autoelektro/centra ... 60052.html
..pekný dizajn a malo by to fungovať aj na zatváranie okien (ideálne by bolo ovládatko, ktoré vie okná aj otvoriť pri odomykaní.. povedzme ak dlhšie podržím odomykacie tlačítko.. niečo podobné ako keď dlhšie podržíte kľúč v odomykacej polohe v zámku auta)
Tiež auto chodí na pravidelné každoročné prehliadky do autorizovaného servisu, kde bolo kupované... nebudú mi servisáci robiť problémy s dodatočnou montážou? Asi by mi to vedeli aj oni spraviť, ale asi by som u nich montáž niekoľkonásobne preplatil.
Vie mi niekto poradiť nejaké zariadenie (ideálne z vlastných skúseností) na Fábiu rv 2001 už s namontovaným centrálom, čiže stačí DO.. a nejaký servisík, kde by mi to v KE vedeli aj zapojiť?
Zatiaľ som len tak teraz rýchlo pozeral... osobne by som si vedel predstaviť niečo takéto:
http://www.12volt.sk/autoelektro/centra ... 60052.html
..pekný dizajn a malo by to fungovať aj na zatváranie okien (ideálne by bolo ovládatko, ktoré vie okná aj otvoriť pri odomykaní.. povedzme ak dlhšie podržím odomykacie tlačítko.. niečo podobné ako keď dlhšie podržíte kľúč v odomykacej polohe v zámku auta)
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
S desatrocnym autom kazdy rok do autorizaku?
1. Nemas rad svoju penazenku?
2. A co by ti na to mohli povedat? Ze ti zrusia zaruku?
1. Nemas rad svoju penazenku?
2. A co by ti na to mohli povedat? Ze ti zrusia zaruku?