Ktorú konzolu?
Ktorú konzolu?
Zdravím, potreboval by som poradiť s kúpou novej konzoly s ovládaním na pohyb ako wii-čko, kinect, move motion, hydramotion atď...na trhu ich je niekoľko a preto neviem ktorá z nich by bola najlepšia...tak keby mi niekto poradil ktorú z nich ...pls 
-
Kok
Light Professional
Re: Ktorú konzolu?
potrebujes poradit s kupou hernej konzoly, alebo s pridavnym zariadenim umoznujucim hranie pohybovych hier ?
Lebo X-ko ma Kinect, Playko ma Move atd.
Lebo X-ko ma Kinect, Playko ma Move atd.
ja vidím rozdiel medzi tými veci ...a ja by som potreboval poradiť konzolu a to zariadenie je už samozrejmosť ...niečo kde by sa dal dobre zahrať nejaký ten šport, zumba atď...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Bral by som XboX 360. Má mierne lepšiu grafiku a Kinect je podľa mňa lepší ako Move. Takže XboX+Kinect
Xbox + Kinect, PS Move sa Kinectu nemôže v ničom vyrovnať 
diky moc presne takúto odpoveď som si predstavoval a neviete mi ešte poradiť aký je rozdiel medzi tou 4GB verziou a tou 250GB??....na čo by mi to miesto vlastne slúžilo???...sry za také stupídne otázky ale v živote som nemal konzolu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúp 250 GB. Je to miesto kde ukladáš hry presne ako v pc.
taktiež môžeš ťahať DLC k hrám, na 4gb toho veľa nedáš. ale ak nie sú financie, bude stačiť aj 4gb
Pri kúpe xboxu,ti odporúčam ešte túto stránku.
http://www.xboxzone.sk a tam si môžeš pokecať so všetkými xboxákmi na slovensku
po prípade zahrať po nete (Livku) ak po nete hrať plánuješ.
Tam na tej stránke sa môžeš informovať o všetkých novinkách ohladom xboxoveho sveta.
Tá stránka je hlavne na kúpu xboxov za menšie ceny.
Ja konkrétne som si odtial kúpil flashnutú konzolu za 190 euro.Úplne novú.
Ozaj chcel som ti ešte povedať že kinect že kompatibilný so všetkými verziami xboxov takže nemusíš kupovať konkrétne Slimko.
Toť vše
http://www.xboxzone.sk a tam si môžeš pokecať so všetkými xboxákmi na slovensku
Tam na tej stránke sa môžeš informovať o všetkých novinkách ohladom xboxoveho sveta.
Tá stránka je hlavne na kúpu xboxov za menšie ceny.
Ja konkrétne som si odtial kúpil flashnutú konzolu za 190 euro.Úplne novú.
Ozaj chcel som ti ešte povedať že kinect že kompatibilný so všetkými verziami xboxov takže nemusíš kupovať konkrétne Slimko.
Toť vše