Vodné fajky
Re: Vodne fajky
jo jo, pomaranč a mäta je fajn kombinácia - ale vravím, záleží od teba...
no to tesnenie bude hrubé imho ak máš aladinku... na spolubydlovu aladinku používame pri vortexe tenké tesnenie...
no to tesnenie bude hrubé imho ak máš aladinku... na spolubydlovu aladinku používame pri vortexe tenké tesnenie...
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jin: este si neobjednaval dufam
zajtra ti poslem do pm ze co to vlastne vsetko chcem 
Doh!Maki napísal: no to tesnenie bude hrubé imho ak máš aladinku... na spolubydlovu aladinku používame pri vortexe tenké tesnenie...
vyskúšaj a uvidíš... ak bude hrubé, tak dokúp iné a testuj... na priváte máme momentálne 4 korunky a 3 rôzne veľkosti tesnení a 2 vodnice ... a každá kombinácia musí byť iná... napr na moju topmark faju keď chcem dať vortex - musím použiť tenké aladinácke tesnenie... keď vortex dávame na spolubydlovu aladinku, tak tam najlepšie sedí s nejakým noname strednehrubým tesnením... a tak...
-
jin
VIP
Objednáva sa 30.06.2011 deadline 12:00!!
Dovtedy potrebujem mať uzatvorené všetky objednávky a peniaze na účte.
ok fajn, možno budem mať haluz a bude mi to tam sedieť. Len škoda, že som už dokončil objednávku. Mohol som si tam prihodiť to tenké tesnenie. Len ma nenapadlo, že by som mohol mať problémy aj s Vortexom. k nevadí. Diki moc za odpovedeMaki napísal:vyskúšaj a uvidíš... ak bude hrubé, tak dokúp iné a testuj... na priváte máme momentálne 4 korunky a 3 rôzne veľkosti tesnení a 2 vodnice ... a každá kombinácia musí byť iná... napr na moju topmark faju keď chcem dať vortex - musím použiť tenké aladinácke tesnenie... keď vortex dávame na spolubydlovu aladinku, tak tam najlepšie sedí s nejakým noname strednehrubým tesnením... a tak...
odkedy sa mi "rozpilo" tesnenie, tak používame namočený papier... normálne zoberieš zošit z matiky alebo iný predmet, ktorý nemáš rád, vytrhneš stranu, pozohýnaš na taký dlhý tenký pásik a namočíš pod vodou... potom len podla potreby upravíš rozmery a omotáš okolo tej hovadiny, kde dáš kotol 
jj tiež som už počul o tom
aj jin niekde spomínal že keď im niečo niekde nepasuje tak to riešia namočenou vreckovkou alebo dokonca žuvačkou
...takže keď dôjde vortex tak to neako skúsim
každopádne ďakujem i za tvoju radu 
papier je dosť húževnatý
tá mokrá vreckovka je poddajnejšia 
nj... vreckovka aj lepšie nasiakne vodu... ale to my preto používame, lebo kamarát raz vymyslel, že tam budeme dávať matiku, aby sme ju lepšie vedeli
... veľmi to nepomohlo, ale účel splnilo... a odvtedy sa to ujalo...
-
jin
VIP
A boha, ja si tuším dám svoje vreckovkové tesnenie a žuvačkovú zátku patentovať 
takže chalani dneska mi došiel balíček a v ňom Jeffs 7 El Cherry aaa vortex korunka
Čo sa týka vortexu tak akoby zázrakom mi na tej fajke perfektne sedí =) Naložil som dneska toho Jeffa, premyl ho 2x , zalial v dóze a nechávam odležať. Som zvedavý ako to bude chutiť
Mal už niekto cherry ? aká bola ? 
Ja som mal sweet cherry.... tabak bol ready, mnou ani raz nepremytý, aj koli tomu bol troška silnejší ale chuťovo fajn a aj výdrž a dym super 
Jin : objednané ?
ja až buedam mať tie tabaky tak kúpim aj cherry melasu a myslím že bude fajn
ja až buedam mať tie tabaky tak kúpim aj cherry melasu a myslím že bude fajn
Ja som tiež mal sweet cherry a v pohode tabak, ale rýchlo sa zunoval celkom ,ešte ho mám dosť ...nejako to sfajčím.
damn, to nie je dobré
...ja som taký príležitostný fajčiar a každý píše, že ten tabak je silný
a teraz ešte že sa ho rýchlo prefajčíš
no tak to vyzerá, že som zbytočne vyhodil peniaze
mne stačí ak sa raz toho tabaku prefajčím a potom ho už nemôžem ani cítiť 
lenze Merco je tazky hulic
myslim ze sa nemusis bat
wladas neviem čo tým myslíš ale neva
ja som nepovedal že je to zlý tabak ...jak tak píšem dostal som na nho chuť
a v poslednom čase mám často chuť aj na dvojité jablko od nakhly aj keď sa mi na začiatku zhnusilo...
-
jin
VIP
Takže páni! 
Objednávať sa bude v pondelok, ešte čakám na jeden finančný prevod medzi mojimi účtami.
Zopár zaujímavostí o objednávke: Celkovo sa objednal tovar za 675,02€, objednávalo 12 ľudí, celkovo sa objednalo 104 kusov tovaru, 46 druhov. Najviac sa objednalo Elements Extra Dry tabaku 39 balíkov. Čo je potešujúce, všetky platby prišli načas a všetci objednávajúci posielali prehľadné obejdnávky - vďaka za hladkú spoluprácu. V pondelok sem hodím dokument potvrdzujúci objednávku. No a potom už budeme len čakať.
medzičasom sa mi podarilo otestovať pár nových tabakov, tak sa s Vami podelím o zážitky:
Al Maalem Grapes: Tuniský tabak veľmi príjemnej vône a konzistencie. Skvele sa s ním pracuje, nakoľko sa akoby sám drobí možno aj preto, lebo patrí medzi suchšie tabaky. Rez je drobný a veľmi jemný, v tabaku som nevidel ani jednu stonku, či nejaký hrubý odrezok. Testoval som s bowl mod korunkou - chuť príjemná, svieža, žiaľ asi iba prvých 40 minút, potom sa prepálil a stretil úplne všetko. Dym konštantne hustý, neštípal.
Rommano Rose: V prvom rade treba podotknúť, že túto príchuť vyslovene nemám rád, no Rommano som chcel vyskúšať, tak som sa obetoval
Konzistencia podobne drobná, ako Maalem, no tento tabak je vlhší a je na neho použitá melasa s akou som sa ešte nestretol, akoby mala vyšší obsah cukru. Testoval som rovnako v bowl mod korunke - tabak ma príjemne prekvapil, chuť odpovedala ružiam resp. ich chemickej napodobenine, no vcelku príjemne, akoby som mal v ústach mydlo. Dym hustý, príjemne chladivý. Trvanie asi 60min konštant.
Elements - mango: Nechal som ho odstáť len dva týždne, no nesklamal. Testované s KAYA Vortex korunkou. Chuť veľmi príjemná, letná. Na začiatku mierne vodová (spôsobené zrejme poklesom hladiny tabaku po prvotnom odparení melasy), potom naplno prerazilo čerstvé mango, ktoré vďaka stabilnému presunu uhlíkov vydržalo vskutku veľmi dlho. Na to pri tomto tabaku treba dávať pozor - presunúť uhlík dostatočne skoro, nakoľko keď sa začne prepaľovať na jednom mieste do popredia vystúpi akási nepríjemná mydlová podchuť, ktorú však inak nie je vôbec cítiť.
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 20:33)
Príjemný večer prajem všetkým priaznivcom omamného dymu a tichého bublania.
V prílohe sa nachádza potrdenie o objednávke z nemecka, ktorú sme spravili. Objednávka je už zaplatená cez cardpay, takže čakáme len na shipping.
O akomkoľvek ďalšom vývoji situácie Vás budem informovať. No a aby mi nebolo ľúto idem si naložiť Elements Mango.
Pekný zvyšok večera prajem
Objednávať sa bude v pondelok, ešte čakám na jeden finančný prevod medzi mojimi účtami.
Zopár zaujímavostí o objednávke: Celkovo sa objednal tovar za 675,02€, objednávalo 12 ľudí, celkovo sa objednalo 104 kusov tovaru, 46 druhov. Najviac sa objednalo Elements Extra Dry tabaku 39 balíkov. Čo je potešujúce, všetky platby prišli načas a všetci objednávajúci posielali prehľadné obejdnávky - vďaka za hladkú spoluprácu. V pondelok sem hodím dokument potvrdzujúci objednávku. No a potom už budeme len čakať.
medzičasom sa mi podarilo otestovať pár nových tabakov, tak sa s Vami podelím o zážitky:
Al Maalem Grapes: Tuniský tabak veľmi príjemnej vône a konzistencie. Skvele sa s ním pracuje, nakoľko sa akoby sám drobí možno aj preto, lebo patrí medzi suchšie tabaky. Rez je drobný a veľmi jemný, v tabaku som nevidel ani jednu stonku, či nejaký hrubý odrezok. Testoval som s bowl mod korunkou - chuť príjemná, svieža, žiaľ asi iba prvých 40 minút, potom sa prepálil a stretil úplne všetko. Dym konštantne hustý, neštípal.
Rommano Rose: V prvom rade treba podotknúť, že túto príchuť vyslovene nemám rád, no Rommano som chcel vyskúšať, tak som sa obetoval
Elements - mango: Nechal som ho odstáť len dva týždne, no nesklamal. Testované s KAYA Vortex korunkou. Chuť veľmi príjemná, letná. Na začiatku mierne vodová (spôsobené zrejme poklesom hladiny tabaku po prvotnom odparení melasy), potom naplno prerazilo čerstvé mango, ktoré vďaka stabilnému presunu uhlíkov vydržalo vskutku veľmi dlho. Na to pri tomto tabaku treba dávať pozor - presunúť uhlík dostatočne skoro, nakoľko keď sa začne prepaľovať na jednom mieste do popredia vystúpi akási nepríjemná mydlová podchuť, ktorú však inak nie je vôbec cítiť.
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 20:33)
Príjemný večer prajem všetkým priaznivcom omamného dymu a tichého bublania.
V prílohe sa nachádza potrdenie o objednávke z nemecka, ktorú sme spravili. Objednávka je už zaplatená cez cardpay, takže čakáme len na shipping.
O akomkoľvek ďalšom vývoji situácie Vás budem informovať. No a aby mi nebolo ľúto idem si naložiť Elements Mango.
Pekný zvyšok večera prajem
nice
dúfam, že to pôjde bez komplikácií