Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

Príspevok od používateľa Empatik »

Mfp nechaj ho :-) Každý si raz k tomu nájde cestu . pre niekoho kravina , pre niekoho životný štýl .
Bol by som rád , keby sa našiel niekto , kto tým má osobné skúsenosti :-)
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

davaj si pozor aby tvoje telo neobsadili cestovatelia ;)
http://www.csfd.cz/film/280046-insidious/

farar na gympli nam nieco take rozpraval, ze pozna takeho co to spravil,ale uz si nepamatam ako to dopadlo.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Zdravim Vas . Uz asi dva dni sa aktivne venujem skusaniu astralneho vycestovania pomocou jednej metody . Najprv sa celkovo uvolnim , od koncatin , cez brucho az o hlavu a dycham . Potom si predstavim modru loptu , alebo gulu ako si ju hadzem v ruke , alebo si predstavim ako sa rozplyvaju mraky na oblohe . To ma dodatocne uvolni . Predstavim si krajinu , zobudim sa pri zelenom strome a fuka na mna jemny vanok vetra , ten vanok odfukne list do riecky vedla chodnika predomnou , idem spolocne snim az narazim na schody , pri ktorych je vodopad . List sa po nom zosupne dole a ja idem po 10 schodoch dole . Ako zacinam , tak kazdy schod ma uvolni este viac , ako som . 10,9,8,7,6.... až do posledneho schodika a pridem dole , uz tam ma zacina nejak chviet , az pridem ku kamenu , na ktory svieti slnko a jeho luce , potom si uvedomim kde sa nachadzam , vo svojej izbe a sustredim sa na celo , ako sa snazim dostat cezen von z tela a potom to pride . Ciernota vacsia ako bola do teraz a pride do mna taky stav , ze neviem , ci sa nachadzam v tele , alebo nie , ci zijem , alebo som mrtvy , stav , ktory ako keby som bol napoli mrtvy a zaroven je to take , neviem ako to vobec opisat . Je to take ako keby som nezil , ale bol niekde pri hraniciach , necitil svoje telo a podobne . Vzdy pri tom stave sa svojvolne pohnem a otvorim oci , lebo sa strasne zlaknem . Teraz je 23:50 a znova to do mna prislo , dokonca este aj pred tym , ako som dorazil ku kamenu , ale vtedy ako som prekonal posledny schod . Je to zvlastny poct , ale zaroven taky motivacny krok , ze sa nieco deje . Aky mate na to osobny nazor prosim Vas ? Snazim sa tomu stavu odolat a nechat to , co bude dalej , ale bojim sa nejak ..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Však tam o tom písal, že "to" treba nechať tak a netreba sa ničoho báť. :sly:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Ono sa to lahko cita , ale tazzsie je to uz na vlastnej kozi :-) Mna by zaujimal Tvoj osobny nazor na AC a OOBE + mozno lucidne snenie , ako si na tom ? Veris na take nieco ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja mám taký dojem, že už som sa na margo tohto vyjadril. A veľmi jasne. :wink: Neber si to zle, ale podľa mňa sa jedná o totálne nezmysly, ktoré si subjektívne naťaháš do hlavy - hlavné je to, že ty už vieš, čo máš očakávať. Keby si tento návod dal niekomu, ale nepovedal mu, o čom to celé ma byť, tak by sa mu ani po 50 rokoch nič nestalo.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

rex napísal:Ako mozes verit takym kravinam?
eh, toto ma zaujalo. potom ako môžu milióny ľudí po svete veriť v nejakého boha/bohov a podobné až nadprirodzené veci? prečo by sme nemohli veriť na AC, OOBE apod? osobne viac verím na spomínané AC a veci s tým spojené ako nejaké božstvo.

o samotné LD a AC som sa zaujímal tak dva roky dozadu, ale nikdy sa mi nepodarilo dosiahnuť niektorý zo zážitkov. čo ma dosť mrzí. pritom posznám osobne ľudí, čo mali napríklad LD. do astrálu to potom nie je ďaleko. alebo si plietli tieto veci a v skutočnosti boli v astrále, neviem

//niekomu som brnkol na strunu a asi som pre neho bezbožný pohan :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Alebo v skutočnosti ležali doma v posteli, spali a všetko odohrávalo iba v ich hlavičkách.

Opakujem, ak chcete zažívať niečo extra, kúpte si durman alebo podobné sračky a budete to mať isté a bez námahy.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Curuj - ak spravne chapem LD ako lucid dreams, tak to je nieco diametralne ine ako AC...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

hughito napísal:Alebo v skutočnosti ležali doma v posteli, spali a všetko odohrávalo iba v ich hlavičkách.
fyzické telo ostáva v posteli, tak hej, nikam nešli :D
javatar napísal:Curuj - ak spravne chapem LD ako lucid dreams, tak to je nieco diametralne ine ako AC...
je to odlišné, ale neznalý človek si to môže popliesť
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

stale mi akosi unika, na co vam je "cestovanie" ??? ako to vyuzivate? ake to ma vyhody?

btw. ja poznam aj par ludi, ktori dokonca vedia cestovat aj v case...do minulosti aj do pritomnosti... :wink: a tiez to nie je ziadna sranda...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Zazit nieco neobycajne, nezvycajne? Ake maju vyhody napriklad tvoje hobby? Ziadne zrejme - robis ich preto, ze ta bavia ;-)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Načo ? To sú otázky ... Aby som sebaspoznával , duchovne , zažijem niečo iné , je to môj svet , môžem si letieť kám sa mi zachce , môžem robiť čo chcem ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, ale najprv by to musela byť pravda.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Ja Ti názor neberiem :-)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

a to je az take fascinujuce a zahadne, ze vies zatvorit oci a pouzivat svoju fantaziu na vytvaranie predstav ? ...dokonca este na to potrebujes nejake zarucene navody :D ...mozno ti poviem novinku, ale su na tejto planete aj ludia, ktori dokazu svoju kreatitivitu a fantaziu vyuzit aj pozitivnejsim a ucelnejsim sposobom nez len sedenim na posteli a dobrym pocitom z toho posedavania...

...nic take ako astralna projekcia alebo cestovanie neexistuje...to by potom nemal byt problem pre ludi s takymi schopnostami zavitat do mojej izby a popisat ju...jednudocha uloha, nie ? preco to teda nejde, ked mate aj take super zarucene navody z internetu...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Nechapem, co ti na tom vadi. Ludia robia aj nezmyselnejsie veci, kazdy nech si robi co chce, ked ho to bavi a ma o to zaujem... tak naco to riesis, ze preco, aky dovod ma na to atd?Mozno vela veci ktore robis vo svojom volnom case ty, by zas ini ludia nemuseli chapat :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Takéto niečo by sa dalo pokojne vedeckým experimentom overiť - teda definitíve potvrdiť, či naopak, vyvrátiť. Pokus by bol veľmi jednoduchý. Dve izby, človek-astrálny cestovateľ by tú druhú nikdy nevidel, vo svojej by sa pekne usalašil, dostal do stavu a mal by za úlohu popísať, ako daná izba vyzerá, poprípade, čo sa tam deje. Ak by to dokázal, nie je o čom.

Prečo sa toto nikdy nestalo, keď to je také "jasné" ? Prečo ? Prečo sa nadprirodzených síl takto jasne nepreukázalo pred vedeckou komisiou, keď praktizujúci budú do krvi tvrdiť, že takéto veci sú skutočné.

Ja vám napíšem prečo - a to nie je môj názor, to je holý fakt. Nestane sa to nikdy, pretože sú to nezmyselné chu****, ktoré majú od reality asi tak ďaleko, ako že ja som potomok Ježiša.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Hughito , ale dokázalo :

USA zátarasili jednu malú budovu na ktorej stenu napísali ľubovoľných pár čísiel . Bolo to konkrétne zamerané na AC . Bol oto celú noc strážené , aby sa tam nikto nedostal . Na druhý deň dostala ambasáda asi 2500 správnych odpovedí , cez emaily , telefón a tak ďalej . Viem , že Ti to zbytočne hovorím , keďže nikde nemám ten článok ani dôkaz .
hughito
Redeemer
Redeemer

Pekné a teraz relevantný zdroj tohto tvrdenia. Ja viem, že takýchto dôkazov sa vyskytuje po tých vašich fórach na kvantá. Ale žiaľ, pre mňa to dôkaz nie je. Je to len nejaké ničím nepotvrdené tvrdenie.

A to nehovorím o tom, že keby toto bola pravda, tak by sa nemuseli vyvíjať žiadne vojenské technológie, stačilo by vycvičiť armádu astrálov, ktorí by zistili všetko.
Napísať odpoveď