Život pred životom alebo čo bude po smrti?
Život pred životom alebo čo bude po smrti?
Ja si myslím, že každý má dušu, ktorá sa prenáša z mŕtveho na novonarodeného....niečo ako reinkarnácia... pretože dosť často sa vyskytuje dejavu
čo si myslíte vy?
Re: Život pred životom alebo čo bude po smrti?
Baf! Zase ja
očividne veríš na reinkarnáciu
ja tiež, z časti...Nie všetko sedí...Ale je na tom dosť pravdy 
po smrti ta zozeru cerviky. tot vsjo...
.
svoju "nesmrtelnost" si mozes zachovat svojimi skutkami a tym, co tu po sebe zanechas. nehladaj si alibi pre svoju pripadnu lenivost urobit v tomto zivote nieco zmysluplne ("vsak spravim nieco v buducom zivote")
.
svoju "nesmrtelnost" si mozes zachovat svojimi skutkami a tym, co tu po sebe zanechas. nehladaj si alibi pre svoju pripadnu lenivost urobit v tomto zivote nieco zmysluplne ("vsak spravim nieco v buducom zivote")
-
javatar
Hardcore addict
neverim na reinkarnaciu.... a ani v minulom zivote som na nu neveril...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na reinkarnáciu neverím.
Odporúčam však Moodyho knihy - Život po živote a nasledujúce.
Odporúčam však Moodyho knihy - Život po živote a nasledujúce.
-
Janio
Zablokovaný
Prosím ťa, dejavu s reinkarnáciou nemá nič spoločné... Niekde som o tom videl aj krásny dokument + Citát z wiki, stačí len trošku pogoogliť:

BTWSister - Ak píšeš, že dosť pravdy, tak mi napíš aspoň 3 príklady, čo je na tom pravda... Ďakujem
Takže tak... ešte niečo iné čo ti nejde do hlavy a spájaš si to s reinkarnáciou ?Existuje několik teorií, které popisují vznik tohoto pocitu. Jedna z nich nachází příčinu v časovém sladění mezi levou a pravou hemisférou našeho mozku. Každá vnímá a zaznamenává informace a události nezávisle na té druhé. Neustálá komunikace mezi oběma stranami pak vyvolává iluzi jejich jednoty. Pokud však dojde ke krátkému zpoždění přenosu z „nedominantní“ (obvykle pravé) do „dominantní“ (obvykle levé) hemisféry, obdrží dominantní strana mozku stejnou informaci dvakrát – jednou přímo a jednou s určitým zpožděním. Mozek pak v momentě, kdy „dorazí“ druhý obraz, zjistí, že „tam už byl“. Nedokáže totiž rozlišit, jestli ta „první“ informace přišla před půl sekundou nebo před rokem a tím vyvolá dojem, že danou scénu jsme již jednou prožil
BTWSister - Ak píšeš, že dosť pravdy, tak mi napíš aspoň 3 príklady, čo je na tom pravda... Ďakujem
-
mfp
Medium Star
Urcite nic take neexistuje, ked zomries prost off, ako keby si stlacil vypinac
A mna osobne to tesi 
Po smrti ? Nič. Koniec. Nič nenasvedčuje o opaku.
-
Peter_Retep
VIP
ako povedal jeden moj znamy ktory veri na reinkarnaciu: Ked umieras, to svetlo na konci tunela nie je nic ine ako tvoj pohlad na zenske vajicko 
-
krankenwagen
Professional
-
gallardo570_4
Medium Expert
Co vam je*e chlapci?? Po smrti ideme do neba alebo do pekla..
Reinkarnacia ani nic podobne neexistuje.. A to ze zazivame de ja vu..tak to len D. Washington nataca 2ku filmu De ja vu...
K- aspon sa podpis.. Ja sa na teba nehnevaam..
Samozrejme to co som pisal vyssie neberte vazne.. ale myslim ze to co pisal Janio je celkom isto pravda aj ked to nemusi byt 100% tak urcite je to prave z tohto dovodu alebo z niecoho podobneho..
Reinkarnacia ani nic podobne neexistuje.. A to ze zazivame de ja vu..tak to len D. Washington nataca 2ku filmu De ja vu...
K- aspon sa podpis.. Ja sa na teba nehnevaam..
Samozrejme to co som pisal vyssie neberte vazne.. ale myslim ze to co pisal Janio je celkom isto pravda aj ked to nemusi byt 100% tak urcite je to prave z tohto dovodu alebo z niecoho podobneho..
Živí sú len mŕtvy na dovolenke
ale pred životom si nemyslím, že niečo je... ale po smrti dúfam, že niečo je
-
Janio
Zablokovaný
matoa ak pred životom nie je nič, tak prečo by po živote malo byť niečo ?
Ak duša je nesmrteľná, tak si vlastne žil aj pred tým, ako si sa narodil, ak nie tak ani po smrti nebude, nie ?
A smrť nie je strašná... Veď predsa každý bol mŕtvy, pred tým, ako sa narodil... Bolo to nejak extra strašné ?
A smrť nie je strašná... Veď predsa každý bol mŕtvy, pred tým, ako sa narodil... Bolo to nejak extra strašné ?
1. ja neviem, a ani nevravím, že to tak je, ja si to len myslím...
2. no možno hej, možno nie... ale aj to čo je nesmrteľné sa muselo raz stvoriť, lebo ak nie, tak by to nebolo... takže aj tá duša musela raz vzniknúť a potom sa mohla stať nesmrteľnou.. čiže vznikla, keď ťa počali, a bude žiť aj po smrti.. alebo ak nieje tak len ťa zožerú tie červíky
3. čo ja viem či to bolo strašné, ak to vôbec bolo
ja si nepamätám
a tipujem, že ani ty nevieš, čo bolo s tebou keď si ešte nežil, takže o tom ťažko rozprávať, ako o tomto celom, čo je pred životom, ktorý teraz žijeme, a čo je po smrti... isté je len to, že telo zožerú červíky, alebo ťa spália (a možno si s teba kávu spravia http://zabava.sme.sk/c/1831488/namiesto ... dedka.html )
2. no možno hej, možno nie... ale aj to čo je nesmrteľné sa muselo raz stvoriť, lebo ak nie, tak by to nebolo... takže aj tá duša musela raz vzniknúť a potom sa mohla stať nesmrteľnou.. čiže vznikla, keď ťa počali, a bude žiť aj po smrti.. alebo ak nieje tak len ťa zožerú tie červíky
3. čo ja viem či to bolo strašné, ak to vôbec bolo
Po smrti sa staneme bludnými dušami, zatvorenými na hranici dvoch svetov. Pravdepodobne nadobudneme strašidelný výraz, strhané šaty a tak celkove nepríjemný vzhľad. Čas od času niekoho posadneme, postrašíme alebo len tak z pasie chytíme chladnou nehmotnou rukou pod paplónom...
BTW už ste rozmýšľali, že čo sa týka reinkarnácie tak vzhľadom na populačnú explóziu už sa iste dosť dávno minuly duše?
BTW už ste rozmýšľali, že čo sa týka reinkarnácie tak vzhľadom na populačnú explóziu už sa iste dosť dávno minuly duše?
Túto otázku som si v duchu kládol nespočetne veľa krát. Žiaľ bez odpovede. Vždy ma napadne xxxxx veci ale žiadna mi potom nedáva nejaký súvislý ucelený význam.
Záhada no...asi si budeme musieť na to všetci počkať osobne
Záhada no...asi si budeme musieť na to všetci počkať osobne
jj.. ale reinkarnovať sa dá aj do zvieraťa nie? a čo keď 1/10 ľudí, ak sú reinkarnovaní, sú komáre, ktoré pozabíjame alebo samé zdochnú? alebo nejaký iný hmyz, ktorého populácia môže klesať/stúpať bez nejakého veľkého povšimnutia? alebo dinosaury.. ak ich žili mrte, tak teraz môže byť mrte ludí z nichbegbeee napísal:BTW už ste rozmýšľali, že čo sa týka reinkarnácie tak vzhľadom na populačnú explóziu už sa iste dosť dávno minuly duše?
-
mfp
Medium Star
Podla mna si len prilis uvedomujeme svoju pominutelnost a preto niektori, zo strachu ze tu raz proste nebudu, veria na nebo, reinkarnaciu,alebo cokolvek ine. Nevidim najmensi dovod, preco by malo nieco dalsie existovat... proste zomries a nic, koniec, ziadne dalsie zivoty ani nic podobne 
-
Janio
Zablokovaný
matoa a spol to áno... Ale "nie vždy sa reinkarnujeme" veď ak človek pochopí, že je lepšie sa nenarodiť a odíde do nirvany tak koniec padla klec
Už by to dávno nebolo toľko ľudí + komáre, ktoré sa aj toho roku narodili - uvedomuješ si, čo to je za číslo ?