Panasonic HDC-HS700 - zvuk - praskanie

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Panasonic HDC-HS700 - zvuk - praskanie

Príspevok od používateľa WiZard »

Zdravim, mam problem... vsimol som si praskanie (alebo ako to nazvat) vo videu natocenom kamerou Panasonic HDC-HS700. Pocut to pocas strihania (adobe premiere elements 8;9, PRO CS 5 na viacerych pocitacoch, na vsetkych win 7) aj po exportovani na dvd.
Predtym to ale nerobilo (ani s inou kamerou).
A ked cez prehravac spustim priamo videa, ktore som stiahol z kamery, nepraska to.. neviem si to vysvetlit... nestalo sa niekomu nieco podobne?
Za kazdy napad vopred dakujem, ak mate nejake dalsie otazky, pytajte sa...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Re: Panasonic HDC-HS700 - zvuk - praskanie

Príspevok od používateľa BookEditor »

Ak máš kameru v záruke, nešpekuluj a daj ju do servisu. Môže tam byť niečo s int. mikrofónom... Tejto vete som moc nepochopil :-)
Predtym to ale nerobilo (ani s inou kamerou).
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

...hej, napisal som to trochu chaoticky... :)
praskali mi iba dve nahravky (obidve natocene zhruba v rovnakych podmienkach...) tie, co som mal natocene pred nimi a aj co som skusal potom uz nepraskali... a co sa tyka tej druhej kamery, z tej nic nepraskalo, pouzity bol ten isty soft (adobe premiere...)

...kamera je v zaruke, len neviem, co na nej reklamovat, pretoze ako som pisal, ked prehram subory stiahnute z kamery v prehravaci, nepraska to :/
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No ked ked počuješ praskanie až po úprave v Adobe premiere tak skús hľadať problém v nastaveniach zvuku pri rendrovaní.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

...nastavenia su stale rovnake :/ nepomohlo ani preinstalovat premiere, ani kodeky... stale to iste
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ked ti to praska az po renderovani v premiere a cisty export z kamery je ok tak hladaj chybu v software. Skus iny... vegas napr.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ano, skusal som ten windows movie maker (ci ako sa to vola vo w7 ) , tam to nepraskalo... ale spravilo to iba stereo zvuk, takze to moze byt tym... a to, ze to bude soft. ma napadlo hned... ale ide o to, ze ostatne nahravky nepraskaju :(
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Spravilo stereo zvuk.. co tym myslis? Co je zle na stereu? To ze to vtedy nepraskalo moze byt ze si do PC instaloval nejaky kodek alebo soft alebo sa zmenili nastavenia alebo z inej kamery je zvuk v inom formate atd atd.. Ak ti to nepraska cez windows movie maker tak skus este iny program a ked nebude ani tam tak mas nieco zle nastavene v premiere.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nic nie je zle, len kamera nahrava 5.1 a movie maker spravil 2.0 (len neviem, ci tie zvysne vynechalo )...kodeky ani soft som predtym neinstaloval az potom som skusal reinstall... a na jednom pc, kde som to skusal nebolo nic instalovane hadam aj rok... V premiere je vsetko nastavene ako doteraz. A robi to iba s tymi dvoma nahravkami.
Napísať odpoveď