kamerovanie s mobilom - CAS
-
qwerty-xyz
kamerovanie s mobilom - CAS
Re: kamerovanie s mobilom - CAS
No, co sa pamate tyka, tak sa nemusis bat, mal som na pamatovej karte, ktora mala 8GB, v case ked bola prazdna, moznost nahrat cele hodiny HD videa.qwerty-xyz napísal:dneska sa vsade pise o tom co mobil zvladne, hlavne kamerovat HD a full HD video, mojou otazkou je ci neviete nahodou ako dlho vedia tento zaznam robit jednotlive TOP telefony? (galaxy,htc, iphone) Viem ze to zalezi od pamata, ale u mna je dolezitejsie ako dlho vydrzi baterka, napr kolko by zvladol kamerovat na jedno nabitie, ....
to je udaj ktory sa nikde nepise a rad by som to vedel, napr zvladne natacat pol hodiny kym sa mu vybije plna beterka? alebo hodinku a pol?
Co sa vydrze baterie tyka, tak to urcite zalezi od dotycneho telefonu, ale podla mna to tiez bude niekolko hodin. Nemam to teraz moznost odskusat, kedze sa mi pokazil mobil, ale kamera nepapa zas az tak vela. Skor bol problem v tom, ze ked na HTC zapnes kameru, tak sa ti zvacsi jas na 100%. V pripade vacsiny velkych mobilov je prave toto najvacsi zrut a moze skratit zivotnost na nepekne cislo.
-
qwerty-xyz
ved to, a co sa potom stane, ze kolko to optom zvladne tocit, ked ma taketo podmienky, ze sa im jas prepina a podobne, myslis ze to bude niekolko hodin ?
Tu zalezi od konkretnych modelov. Pokial neviem aky, tak ani neviem blizsie povedat. Opat mozem len posudit, ze za posledny rok sa baterie priliz technicky neposuvali, kapacity su stale tie iste, technologie rovnake, menili sa len vyrobky a Android, ktore sa prisposobovali nizsej spotrebe.
Uvediem len modelovu situaciu, opat raz, Desire S, ktory je vyrobeny v tomto roku, release tusim februar.
Ked sa s nim stale hrajkam, tak vydrzi priblizne 1/2 az 3/4 dna (pracovneho dna, cca teda 6 az 8 hodin) na 25% podsvietenia, pri sustavnom zatazovani. Ak nahravas, spracuva sa HD video, co je dost narocna operacia, hlavne pre procesor. Tie maju vacsinou hw podporu pre video a prekusnu to. Tym padom to mame tak 1/2 dna (rozumej menej ako 5-6 hodin), ak by to nemalo display. Do toho musis ale zaratat aj dalsie veci, ktore sa pri tom deju, cize samotny pohotovostny rezim, signal atd. Hlavna polozka tu je ako vzdy display, ktore bude pri primarnej HTC aplikacii pracovat skoro uplne naplno (myslim, ze sa riadil svetelnym senzorom na mobile a reguloval jas, neviem). Ak pouzijes inu app, mozes to nastavit, ale nerataj s tym, ze na priamom slnku nieco uvidis. Tym sa ti zivotnost natacania skracuje na (je to IBA MOJ ODHADOVANY NAZOR) na maximalne 2-3h, co je ale asi moc, skor by som povedal, ze menej. Taka bezna vydrz klasickej kamery. Ak budes chciet robit nepretrzity 2h zaznam, tak si odrataj dalsi cas.
Toto som odhadol podla mnou odpozorovanych veci a keby mam mobil doma, tak aj odskusam, no bohuzial. Urcite sa to lisi v pripade kazdeho modelu. Naviac je mozne, ze vyrobcovia pouzivaju technologie, ktore tu vydrz zlepsuju... Kto vie...
Uvediem len modelovu situaciu, opat raz, Desire S, ktory je vyrobeny v tomto roku, release tusim februar.
Ked sa s nim stale hrajkam, tak vydrzi priblizne 1/2 az 3/4 dna (pracovneho dna, cca teda 6 az 8 hodin) na 25% podsvietenia, pri sustavnom zatazovani. Ak nahravas, spracuva sa HD video, co je dost narocna operacia, hlavne pre procesor. Tie maju vacsinou hw podporu pre video a prekusnu to. Tym padom to mame tak 1/2 dna (rozumej menej ako 5-6 hodin), ak by to nemalo display. Do toho musis ale zaratat aj dalsie veci, ktore sa pri tom deju, cize samotny pohotovostny rezim, signal atd. Hlavna polozka tu je ako vzdy display, ktore bude pri primarnej HTC aplikacii pracovat skoro uplne naplno (myslim, ze sa riadil svetelnym senzorom na mobile a reguloval jas, neviem). Ak pouzijes inu app, mozes to nastavit, ale nerataj s tym, ze na priamom slnku nieco uvidis. Tym sa ti zivotnost natacania skracuje na (je to IBA MOJ ODHADOVANY NAZOR) na maximalne 2-3h, co je ale asi moc, skor by som povedal, ze menej. Taka bezna vydrz klasickej kamery. Ak budes chciet robit nepretrzity 2h zaznam, tak si odrataj dalsi cas.
Toto som odhadol podla mnou odpozorovanych veci a keby mam mobil doma, tak aj odskusam, no bohuzial. Urcite sa to lisi v pripade kazdeho modelu. Naviac je mozne, ze vyrobcovia pouzivaju technologie, ktore tu vydrz zlepsuju... Kto vie...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
iPhone 4 nataca 720p HD video o velkosti 35MB/min (*.MOV)v priemere, takze malo to zrovna nie je.
A natacat ho dokaze dlho, nejak to nezerie baterku co som si vsimol...
No, to mas 2GB/h, co nieje priliz vela, na dnesnu dobu velkych a lacnych pamatovych kariet a internej pamate iPhonu.moosha napísal:iPhone 4 nataca 720p HD video o velkosti 35MB/min (*.MOV)v priemere, takze malo to zrovna nie je.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Akurat ze ja sa ani nepamatam, kedy som mal na iPhone 2GB miesta 
-
Ryan Giggs
VIP
Par hodin určite zvladne každy telefon. Samozrejme ina vec už je, v akej kvalite je take video z telefonu.qwerty-xyz napísal:zvladne natacat pol hodiny kym sa mu vybije plna beterka? alebo hodinku a pol?