Problém s dievčaťom :(
-
simusiatko123
Novice
Re: Problém s dievčaťom :(
Mam taky problém velmi som sa buchol do jednej baby ja som jej to uz povedal ona mi nato povedala ze ma lubi tiež ... Ale ona je moja spoluziacka a ked som snou je to horsie ako ked sme boli len kamosi Ako keby ma ignorovala... Chcel by som sa snou otom porozpravat ale v ziadnom pripade to nechcem ukončit .. poraďte mi niekdo co jej mam povedat a Ako jej mam povedat ze ju fakt lubim a myslím to vážně .
bull: asi by bolo dobre vediet, kolko mate rokov, ked jej spravanie vyzera ako spravanie takej cerstvej pubertacky. ta ignoracia moze byt kvoli tomu, ze sa hanbi. ignoruje ta aj ked sa jej prihovoris?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fajn. V koľkej triede ste? Stretávate sa aj mimo školu? Nakoľko mne z toho vyplýva to, že ona Ti síce povedala, že Ťa ľúbi (ak vôbec vie, čo to znamená), no možno teraz zmenila názor a nevie Ti to povedať, prípadne sa s Tebou hanbí "frajeriť" aj na verejnosti. Musíte sa o tom porozprávať. Potom nás informuj.bull napísal:Mam taky problém velmi som sa buchol do jednej baby ja som jej to uz povedal ona mi nato povedala ze ma lubi tiež ... Ale ona je moja spoluziacka a ked som snou je to horsie ako ked sme boli len kamosi Ako keby ma ignorovala... Chcel by som sa snou otom porozpravat ale v ziadnom pripade to nechcem ukončit .. poraďte mi niekdo co jej mam povedat a Ako jej mam povedat ze ju fakt lubim a myslím to vážně .
Crexo: dievča má 17, trepú s ňou ešte stále hormóny a musí hrať istú formu pred kamoškami, najmä keď je, ako tvrdíš, najkrajšie dievča...nemôže riskovať, že príde o istý spoločenský status na škole, ak ty ovšem nepatríš tiež medzi "elitu"...ju to časom prejde...alebo ju proste konfrontuj s tým, či sa hanbí za to, že ste kamaráti, alebo kde je problém. Ak si váži vaše priateľstvo, niečo s tým urobí, ak nie, kašli na ňu...
edit: kašľať na to
summit superhrdinov? dráčik? 
-
Grim
Darca
...ak to beriete obaja, tak by ma zaujímalo, kde zháňate taký matroš...
-
jin
VIP
Presne po túto časť som si myslel, že sa jedná o serióznu otázku a chcel som seriózne reagovať.SylarS napísal:zdravím dámy a páni![]()
píšem to sem, pretože tiež ide o spolužiačku a nechce sa mi kvôli tomu zakladať nové vlákno
nikdy by ma nebolo napadlo, že sem napíšem a tým sa zaradím medzi kopu zúfalcov, na ktorých sa dakto pozrel a nevedia na to prestať myslieť![]()
takže - krátky opis situácie - spolužiaci - koniec 3. ročníka SŠ, doteraz sme sa ani nezdravili poriadne a teraz sa to zrazu rozbehlo...kecáme spolu, pri dákych tímových hrách sme vždy 2vs zvyšok atď.
Od tejto časti som pochopil že máš seriózny problém s drogami.SylarS napísal: ...teraz to vyznie neskutočne kreténskyale prezentujem sa ako superhrdina, ktorý po boku supermana, batmana, spidermana a spol. zachraňuje svet v noci... okrem toho vlastním dráčika, ktorého nikto iný, okrem nás 2, nevidí...zavolal som ju von na piatok na summit superhrdinov, napísala, že by šla, ale nie na summit v prenesenom význame..vraj na summit áno, ale vonku nie ...na to som odpísal,
že mi je ľuto
![]()
ale toľko superhrdinov pod strechu nenatrepem, takže to bude musieť byť vonku
čo si o tom myslíte? ...podľa môjho názoru nič nie je stratené, je dosť opatrná, možno chce len skúsiť, že čo a ako
Dvaja naruseni asociali sa zblizuju na "summite superhrdinov"...
To by mohla byt perfektna poviedka.
To by mohla byt perfektna poviedka.
ludia su vselijaki.... ale ved co, aj takych berie autobus.SylarS napísal: ...teraz to vyznie neskutočne kreténskyale prezentujem sa ako superhrdina, ktorý po boku supermana, batmana, spidermana a spol. zachraňuje svet v noci... okrem toho vlastním dráčika, ktorého nikto iný, okrem nás 2, nevidí...zavolal som ju von na piatok na summit superhrdinov, napísala, že by šla, ale nie na summit v prenesenom význame..vraj na summit áno, ale vonku nie ...na to som odpísal,
že mi je ľuto
![]()
ale toľko superhrdinov pod strechu nenatrepem, takže to bude musieť byť vonku
čo si o tom myslíte? ...podľa môjho názoru nič nie je stratené, je dosť opatrná, možno chce len skúsiť, že čo a ako
-
KaptMichal
King
LSD páni, LSD....
aj mňa napadne pýtať sa retardov bez fantázie na nete 
jediná tvoja otázka v tom príspevku bola "čo si o tom myslíte?" viď jinovu citaciu vyššie. Tak čo sa čuduješ?
sorry za OT..ale
...sorry SylarS,ja som robil niečo podobné len po "fodbálku"

to mi pripomina Barneyho z HIMYM ako balieval v bare zenske napriklad na to ze je kozmonaut a zajtra leti na mesiac a podobne
Kto pozna ten serial vie o com hovorim 
čaute keď už je tu táto téma nejdem zakladať novú píšem sem Ja budem mať 20 ona 17. Predtým sme si občas písali na faceboku ale bola iná ako ostatné baby snažila sa rozvíjať konverzácia celkovo bola milšia ako iné. V Piatok minulý týžden, no vlastne už predminulý sme sa stretli v jednom podniku objali sme sa a dohodli sme sa že spolu vypijeme aj ked obidvaja sme už pili predtým ja som mal toho slušne za sebou ona neviem koľko. Ona musela niekam odísť ale ked sa vrátila tak sme išli vypiť ako som už hovoril, sme spolu strávili časť večera, dala mi aj telefónne číslo. Boli sme aj von s jej kamarátkami a tak a tak, potom sme si v tom podniku sadli do jedného boxu, no prišla jej kamarátka sadal si jej na kolená a odviedla ju preč, tak som išiel aj ja preč za svojimi kamarátmi. Celkovo som sa v ten večer zabavil výborne. V pondelok som jej poslal SMS, no neodpísala, tak som v stredu zavolal, a po chvíľke milej konverzácie som jen navrhol že čo keby sme išli spolu von, spýtala si či je toto moje číslo a povedala že mi dá naňho vedieť. Neozvala sa tak som jej v piatok volal asi 4 krát, no nedvíhala, potom večer som prišiel za ňou v tom podniku a opýtal sa že prečo nedvíhala a povedal že ta tak... a spýtal som sa či sa nejde prejsť a ona že nie lebo pije s kamarátkou. Tak som išiel preč. Odvtedy som jej dvakrát napísal na fb ale neodpísala. Domnievam sa že v tom môžu mať prsty jej dve kamarátky ktoré ma nemjú velmy rady odkedy začali chodit na tú strednú kde som aj ja chodil jedna ešte dala na mna aj taký vražedný pohľad... ale je to len moja domnienka neviem či je to tak naozaj. Chcel by som sa opýtať či to ešte má význam riešiť a zisťovať kde je problém alebo kašlať na ňu.
-
Hotwire
Addict
hrdost si asi vysral rano na zachode co? ja by som sa na to vykaslal uz po tom co by mi nedala vediet ci ide von....ale ist za nou a po odpovedi preco nedvihala ze "ta tak"! jej este nieco pisat na FB dokonca dvakrat!!!!!!! chlape ty si pripad...ta holka ta ma ocividne v pohlavnom organe
Ešte by som je pre istotu zavolal.
( ..
)
( ..