Ako sa nato spytat ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pattrick
Novice
Novice

Ako sa nato spytat ?

Príspevok od používateľa Pattrick »

Mam problem uz dlhsie sa mi paci jedno dievca aj som jej povedal ze ju lubim aj ona mne , chodime spolu von len my dvaja . V podstate ide oto ze ani sa nedrzime za ruky ani pusa nic co ma prekvapuje . A ked som jej povedal ci by somnou chodila povedala mi ze ano no ziadny naznak pusi alebo niecoho , nechapem . Vedeli by ste dat nejaku radu aby ten bozk bol trocha namieste lebo mi to zere nervy . Dakujem
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa nato spytat ?

Príspevok od používateľa jin »

Pattrick napísal:Mam problem uz dlhsie sa mi paci jedno dievca aj som jej povedal ze ju lubim aj ona mne , chodime spolu von len my dvaja . V podstate ide oto ze ani sa nedrzime za ruky ani pusa nic co ma prekvapuje . A ked som jej povedal ci by somnou chodila povedala mi ze ano no ziadny naznak pusi alebo niecoho , nechapem . Vedeli by ste dat nejaku radu aby ten bozk bol trocha namieste lebo mi to zere nervy . Dakujem
Máš ideálne podmienky. Kedykoľvek budete spolu vonku a v tichu sa Vám stretnú pohľady - vtedy je ten správny okamih. A prvý bozk je vždy troška adrenalín, tak to nehroť. Bude to len lepšie a lepšie.
No a za ruku ju chyť najbližšie, ako budete spolu vonku. Hneď, ako ju uvidíš a zvítate sa, schyť ju za ruku. Bude sa jej to páčiť.

Osobná poznámka: Jasný indikátor príchodu leta je prudký nárast tém takéhoto a podobného charakteru na hojko.com :icecream:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ťažko radiť, pri akej príležitosti čo.... keď sa budete baviť a budeš cítiť, že treba dať pusu, tak jej ju jednoducho daj... ak to nebude, tak najjednoduchšie je dať bozk pri rozlúčke. Držanie za ruky.. ak niekam idete, tak napr. keď ju treba niekde usmerniť (uhnúť sa niekomu, niečomu), chyť ju za ruku a už nepusti..

Držím palce.. :)
Pattrick
Novice
Novice

Diky skusim . Este to ze ona je tiez nervozna vidiet to na nej trocha . dik
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pattrick napísal:Diky skusim . Este to ze ona je tiez nervozna vidiet to na nej trocha . dik
No vidíš, tak správaj sa ako gentleman, zbav dámu starosti a prevezmi iniciatívu - bude si to ceniť.
Mimochodom nedá mi - aký je Váš vek?
Pattrick
Novice
Novice

Vek 17 a ona 15 , ja som nikdy nebol na tieto veci preto sa pytam . Apropo ked povie ze by somnou chodila je napieste pusa a co jej mam nato povedat ? :D Spytam sa jej ci by somnou chodila . Povie ano . Dalej co ? ( u niektorych bab to moze byt jasne ale tato je trocha bojazliva )
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

a to sa treba pýtať? mne to príde dosť násilné, že "chceš so mnou chodiť"? veď chyť za ruku, pri rozlúčke daj pusu a uvidíš, ako sa situácia vyvinie, niekedy sú slová zbytočné ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pattrick napísal:Vek 17 a ona 15 , ja som nikdy nebol na tieto veci preto sa pytam . Apropo ked povie ze by somnou chodila je napieste pusa a co jej mam nato povedat ? :D Spytam sa jej ci by somnou chodila . Povie ano . Dalej co ? ( u niektorych bab to moze byt jasne ale tato je trocha bojazliva )
Ty že máš 17? Otázka:"Chceš so mnou chodiť?" bola u nás v kurze na prvom stupni ZŠ, nie že na strednej!
Nič sa nepýtaj, chyť ju za ruku, pri rozlúčke, alebo kedykoľvek keď budeš mať pocit že je to vhodné - daj jej pusu! Hlavne sa nič nepýtaj - činmi povieš 1000x viac.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Daj jej pusu a hotovo. Žiadne obkecy okolo toho nie sú vôbec potrebné :)
Pattrick
Novice
Novice

no spravil som vsetko po svojom a vyplatilo sa kazdopadne diky =)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pattrick napísal:no spravil som vsetko po svojom a vyplatilo sa kazdopadne diky =)
Sakra človek sa tu snaží jak debil a on ani nedá vedieť ako to dopadlo a prebiehalo?! :sneaky:
Pattrick
Novice
Novice

jin napísal:Sakra človek sa tu snaží jak debil a on ani nedá vedieť ako to dopadlo a prebiehalo?! :sneaky:
no prebiehalo to asi tak ze som snou siel k jazeru si sadnut a tam som to vyvalil ze ju mam rad ze mi na nej zalezi a ona povedala ze to citi podobne len ze sa hanbila . Potom som ju chytil za ruku a prechadzali sme sa a na konci pri odprevadzani bozk =) Diky za vsetky rady
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pattrick napísal:
no prebiehalo to asi tak ze som snou siel k jazeru si sadnut a tam som to vyvalil ze ju mam rad ze mi na nej zalezi a ona povedala ze to citi podobne len ze sa hanbila . Potom som ju chytil za ruku a prechadzali sme sa a na konci pri odprevadzani bozk =) Diky za vsetky rady
No! Presne toto som chcel počuť. Rady v tejto fáze už nepotrebuješ, veľa šťastia prajem! :)
Pattrick
Novice
Novice

diky =)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

uz nejaky piatok sem, chodim ale toto je tusim prvy happyend co tu vidim :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lol tak to si asi svojho casu necital babySHAQ-ovu 1000 a jednu noc na pokracovanie
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:lol tak to si asi svojho casu necital babySHAQ-ovu 1000 a jednu noc na pokracovanie
Keď si to už načal....v skutočnosti prípad babySHAQ nikdy neskončil šťastne. Párkrát po tom, ako sa prestal vyskytovať na fóre, mi ešte volal - komplet zúfalý, aby som rýchlo šiel na ICQ, že je zúfalý :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no toto mal som pocit ze posledna jeho tema bola o tom ze ju uz dostal a tam riesil zas nieco ohladom vztahu s nou :lol: skoda no, snad to uz do dnes stihol nejak vyriesit...alebo vyrast :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Chyť ju za ruku počkaj na reakciu ...ak sa ti bude zdať vhodné tak jej daj pusu ... :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

BabyShaq je ktory? neni to nahodou nemamstastie? to bola tusim telenovela na pokracovanie
Napísať odpoveď