Aky mate nazor na homosexualov?
-
Nymphested
Zablokovaný
-
sombon1987
In memory
- Kontaktovať používateľa:
mam ?
Názor ? Žiadny. Dosť blbá otázka. Veci, ktoré sú tu a nezmením ich (0% pravdepodobnosť), k tým názor nezaujímam, iba ich akceptujem. Je logická otázka: Aký máte názor na stromy ? alebo: Aký máte názor na ženy ? U ľudí získavam svoj názor výhradne na ich charakterové vlastnosti (ktoré sa dajú zmeniť). Presne z tohto dôvodu napríklad nemám názor na idiotov
Mám niekoľko kamarátov (aj kamarátky) homosexuálov. Zatiaľ sa ma nikto z nich nesnažil zviesť ani znásilniť. A na toto by som dokázal mať nejaký názor (hlavne u tých žien) 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
homosexuali ani cigani mi nevadia. odpor ziskavam vtedy, ked sa nebezpecne priblizuju
. Mam kamaratov gayov, bisexualov a aj ciganov. su to len ludia, nemozu zato aki sa narodili, to si clovek nevybera. Sused je indian a striedavo zije na slovensku a vo svajciarsku. velmi slusny clovek, nikto si donho nezacal zato, ze je iny. proste je to o tom, aky pozicaj, taky vrat. ak je do mna cigan husty, vyskocim si donho, ale preco by som ja mal zacinat? ovsem je rozdiel cigan a cigan. tych slusnych tolerujem, ale ked na stanici zacne okolo mna sustat 5 cigosov, ze ci nemam 3 koruny, tak by som vrazdil.
-
haliegro
Medium Star
ak by som mala lesbecke sklony, myslim, ze by som to povedala len ludom, ktorym plne doverujem. zvysok sveta s tym nic nema. bude to asi ako s velkym tajomstvom - je ti blbe hovorit o tom, ale neunesies to sam...Retsko napísal:Keby ste boli gayi (nehovorim ze nie ste) tak by ste sa priznali svetu???