Mafia 2
-
lekoklatik
VIP
Re: Mafia 2
Patro a shade, pýtajte sa tam, kde ste to stiahli.
Ale tam každý píše že mu to ide v pohode
Neviem, či už si tento problém vyriešil. Ak nie, tak chyba by mala byť v súbore info, ktorý je v zložke sds_cz / sds_eng (podľa tvojej verzie hry). Tento súbor treba prepísať iným, mal by si ho nájsť niekde na nete. Ja som mal ten istý problém a potom mi to išlo.shade000 napísal:prosim mam problem s mafiou 2.....hru som crackol spustim ju ale ukaze sa mi iba ten zaciatocny obrazok Nvidia Psych a potom iba cierna obrazovka a nic sa nedeje....pls poradte![]()
mam problem. hram mafiu II, nastavim si plne rozlisenie, stredne detaily, physx alebo ako sa to vola vypnute a vzdy po istej dobe hrania zblbe obraz, vypne hru. hra inac neseka, ide plynulo. robi to ja ked znizim detaily a aj rozlisenie. skusal som reinstall, druhu verziu. robi to len pri pribehu, pri dlccku to nespravilo ani raz. niekedy to spravi po 5 min hrania, niekedy po pol hodine. kde moze byt chyba? ovladace mam najnovsie, grafika geforce gt240, amd phenom II x640 3.2 ghz a 4gb ram.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teploty?
max. teplota ked mi to seklo a hned som pozrel vo windowse (bez restartu pc) bola 45 stupnov, teraz som skusal na 800*600 a uplne najnizsie detaily, vsetko na min. proste a presne v istom useku to vypne. skusal som uz dve verzie hry
neviem cim to je ale v 6 kapitole ked ma beru do vezenia sa mi hra nechce nacitat.....nacitava sa strasne dlho a nechce mi to stale ist nechal som to pol hodinu v kuse a nic.....problem s pc neni
garantujem vám, keby ste mali originálky a neskúšali 100 verzií a 25120 crackov tak by vám tá hra išli bez jediného problemu
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
svata pravda, ja som to kupil na steame za 10€ a presiel bez jedineho zadrhelu, za ten komfort to rozhodne stalo 
dobra hra grafika dobra pribeh trocha horsi ako v jednotke

ak chcem hrat joes adventure tak jimmyho vendeta musi byt vymazana bo som ju nainstaloval a nejde to vobec sa mi to nezobrazi v hlavnom menu
Vie niekto, či sa dá nejak detailnejšie ponastavovať grafika a aspekty ako viditeľnosť atď ? V tom základnom menu mám všetko na minimu, ale na verejných priestranstvách to posekáva.
Inak sa čudujem, že mi to moja stará šunka vôbec spustila.
Inak sa čudujem, že mi to moja stará šunka vôbec spustila.
nijak, vies si nastavit iba geometriu, tiene, vert.synch a tie zakladne veci, zrejme viditelnost suvisi s kvalitou textur alebo je s niecim proste spojena
-
MichalkoOo
Zablokovaný
viditelnost je geometria aj tiene.
tiene na high zobrazuju kvalitne tiene do vacsej dialky
a geometria zhorsuje geometriu aut a stlpov do dialky
tiene na high zobrazuju kvalitne tiene do vacsej dialky
a geometria zhorsuje geometriu aut a stlpov do dialky
Hra mi ide v poho ale v 14 kapitole ked dam Brunovi peniaze a skonci ukazka tak mi to stale len nacitava a nic
skus cakat, ked sa ti zda ze je to velmi dlho skus iny crackjasttv481 napísal:Hra mi ide v poho ale v 14 kapitole ked dam Brunovi peniaze a skonci ukazka tak mi to stale len nacitava a nic
-
evilbanana
Medium Star
Chalani poradte ani za ..... neviem ako hodim od hry dabing mam to po anglicky ak titulky ale neviem kam mam dat ten dabing tie subory .. poradte prosim
Program Files/Mafia II/pc
- ak mas dabing zlozku "sds_cz"
- ak mas dabing zlozku "sds_cz"
Zdravim hram mafiu a pri tej misii ako zachranim lea tak ho odveziem na nadrazie a potom si zoberem to auto no mam ho stale ako hladane tak som ho dal prestriekat , zmenit znacku ale stale je hladane neviete ako sa zbavit toho aby hladali to auto ?
dakujem
po zmene farby alebo znacky by ho uz hladat nemali, preco ti na tom aute tak zalezi, je to obycajne auto, ktore si vies odchytit aj na ulici, aj ten kabriolet, aj to normálne so strechou - obidve co ma na dvore 
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 16:11)
btw napada ma jedine že oni nehladaju auto, ale hladaju teba
takze mozes s tym autom urobit co len chces, aj tak budes hladany
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 16:11)
btw napada ma jedine že oni nehladaju auto, ale hladaju teba