HTC Wildfire Black

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
matej148
Amateur
Amateur

HTC Wildfire Black

Príspevok od používateľa matej148 »

Zdravim vsetkych,
mozno to budu hlupe otazky ale bohuzial sa v novsich mobiloch tak nevyznam.
1. HTC Wildfire Black - mate niekto skusenosti? odporucate alebo naopak neodporucate?

2. Su tieto dva to iste?
http://www.alza.sk/htc-wildfire-buzz-d175015.htm
a
http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=14102
(pletie ma to slovo "Buzz" pri alze)

3. GPS navigator funguje aj ak nie je mobil pripojeny na Internet alebo poloha na mape sa mi zobrazuje len ked som pripojeny? (kedze moc nechcem vyuzivat mobilny Internet ale GPSko je fajn)

4. Na co sluzia :Pohybový senzor, senzor priblíženia, svetelný senzor v mobile? Na co ich mozem ja pouzivat ako pouzivatel?

Vopred dakujem za odpoved
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: HTC Wildfire Black

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja ti odporucam radsej novsi Wildfire S. Alebo stary HTC Desire.
Buzz je len kodove oznacenie. Kazdy HTC telefon ma nejake kodove oznacenie...
Pohybovy senzor - Accelerometer. Telefon rozpozna ked ho otocis na sirku a podla toho vie za ma otocit displej v aplikaciach na landscape mod. Svetelny senzor - automaticky reguluje jas podla svetelnych podmienok. Setri tym bateriu.
Senzor priblizenia ? Ked ides telefonovat a prilozis si mobil k hlave tak telefon automaticky vypne displej aby nedoslo ku kontaktu napr. s uchom. a tiez to setri bateriu.
Tieto 3 senzory by uz mali byt standardom v dotykovych mobiloch. Niektore lepsie mobily uz maju aj gyroskop.
matej148
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matej148 »

Dikes za odpoved,
este taky dotaz - co to GPSko?
a preco prave radsej wildfire S alebo desire? cim su podla teba lepsie?
Vdaka
rochedo napísal:Ja ti odporucam radsej novsi Wildfire S. Alebo stary HTC Desire.
Buzz je len kodove oznacenie. Kazdy HTC telefon ma nejake kodove oznacenie...
Pohybovy senzor - Accelerometer. Telefon rozpozna ked ho otocis na sirku a podla toho vie za ma otocit displej v aplikaciach na landscape mod. Svetelny senzor - automaticky reguluje jas podla svetelnych podmienok. Setri tym bateriu.
Senzor priblizenia ? Ked ides telefonovat a prilozis si mobil k hlave tak telefon automaticky vypne displej aby nedoslo ku kontaktu napr. s uchom. a tiez to setri bateriu.
Tieto 3 senzory by uz mali byt standardom v dotykovych mobiloch. Niektore lepsie mobily uz maju aj gyroskop.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

matej148 napísal:Dikes za odpoved,
este taky dotaz - co to GPSko?
a preco prave radsej wildfire S alebo desire? cim su podla teba lepsie?
Vdaka
GPS je trosku zlozitejsia zalezitost. Google Maps vedia napriklad ulozit cast mapy do cache a pouzit ju aj offline. Ak ale vybehnes mimo nacitanej casti, mas smolu. Potom je v HTC zariadeniach demo HTC navigacie, ktora dokaze stiahnut aj offline mapy. Potom su dalsie ine aplikacie, ako napriklad navigacia od firmy Sygic a podobne.

Co sa senzorov tyka, tak setrenie baterie nieje az take samozrejme. Svetelny senzor reaguje dost hlupo a zbytocne pouziva vysoke jasy, naviac samotny senzor nieco spapa. Mudrejsie je pouzivat manualne nastavenie podla toho, ci svieti priame slnko, alebo nie.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

prečo sú tapety na Wildfire S obdĺžniky s väčšou šírkou ako výškou ? ako nastavím tapetu aby to nevyrezávalo z obrázku ten obdĺžnik, ale dalo tam normálny obdĺžnik 320x480 ??
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

pretoze zakladom androidu su plochy, ktore si mozes lubovolne usporiadat
HTC sense ich ma v zaklade tusim 5 a pozadie sa vybera pod vsetky tieto plochy spolocne.
klasicke pozadie tam mozes dostat cez aleternativne launchre (nazov pre zakladne prostredie android telefonov (neviem ako to lepsie vysvetlit :D )) ale to ti neodporucam, pretoze aspon podla mna sa na sense nic moc nechyta.
Napísať odpoveď