Kvalitný DnB fest
Kvalitný DnB fest
Nepoznáte nejaký v okolí BB? 
Re: Kvalitný DnB fest
vo zvolene na hrade byva kazdoročne fest uvidime či bude aj tento rok... odporučam však LIR ten je sice na duchonke ale určite najlepšie čo tento rok z festov mame, potom WHITE CUBES 2 v martine a ostatne sa uvidi ešte neni kompletne nič treba čekovat dnb.sk
Píšem sme opozdene no nevadí.Na LIRku som nakoniec nebol
(ľutujem to že až) Download za zrušil.Ale počul som že sa tam niečo menšie bude konať.Potom plánujem ešte BEEFREE ale nie je s kým.
Nieje s kým ? vieš čo tam bude ľudí ?Potom plánujem ešte BEEFREE ale nie je s kým.
Ja plánujem ísť 15teho na ZV zámok.
Download Fest už bol zrušený...BBeast napísal:vo zvolene na hrade byva kazdoročne fest uvidime či bude aj tento rok...
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a čo Let it roll na Slovensku? bol niekto? počul som rôzne názory na to, vraj to bolo dosť na fuck. na český sa nechystá niekto?
Dost na fuck? to kto hovoril? samozrejme, všetko je subjektivne ale ja som nepočula ani jedno negativne hodnotenie, dji si prebookovavali lety lebo sa im na LIR neskutočne pačilo, netsky sa vyjadril , že jeden z naj akcii jeho života, ed rush nechcel isť dolu zo stagu vraj odohrali životny set, mc. darrison nechcel odisť 5 hodin zo stagu, skvela organizacia, skvely line up zvladnute na 1 .. to musel byť nejaky pacient čo sa vyjadril, že to bolo na fuck alebo ešte nikdy nebol na veľkej akcii
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no vidíš, sto ľudí sto chutí, moje obľúbené.
skôr by som povedal, že kamoš navštevuje skôr tie veľké akcie, neviem či by som LIR na SR nazval veľkou akciou, ale tak každý má svoje merítka, že? 
keďže som tam nebol, nemôžem chváliť, ani kritizovať, ale 2 dňový dnb fest si nepredstavujem tak, že ráno o 6 vypnú hudbu a začne sa hrať o 19.00. wtf?? je síce pekné, že sa od 14 hralo v šapitó, ale ide aj o to, čo sa hrá, teda mne určite.. tiež pre mňa osobne nie sú zaujímavé mená hlavných headlinerov (okrem BSE), nebojím sa tvrdiť, že tu v prahe zažiješ lepšiu hudbu od menej známych mien za pár korún entry každý boží týždeň, takže rozhodne by som sa nedržal toho že veľká akcia - lepšia/dobrá akcia.
keďže som tam nebol, nemôžem chváliť, ani kritizovať, ale 2 dňový dnb fest si nepredstavujem tak, že ráno o 6 vypnú hudbu a začne sa hrať o 19.00. wtf?? je síce pekné, že sa od 14 hralo v šapitó, ale ide aj o to, čo sa hrá, teda mne určite.. tiež pre mňa osobne nie sú zaujímavé mená hlavných headlinerov (okrem BSE), nebojím sa tvrdiť, že tu v prahe zažiješ lepšiu hudbu od menej známych mien za pár korún entry každý boží týždeň, takže rozhodne by som sa nedržal toho že veľká akcia - lepšia/dobrá akcia.
no ja som bol na LiR a bolo výborne po všetkých stránkach, teda jedine sobotu a hlavne pri ed rushovy bolo v stane dosť dusno.nikdy som tolko nepretancoval čo tam, bolel ma celý človek ale za ten zážitok to stálo 
chodim každoročne na urban art forms napriklad a atmosfera na main stagi bola ovela lepšia ako tam, organizačne zvladnute na 1, ludia sa bavili, vela ludi sa bavilo ... tazko hodnotit kto zahra lepsie ed rush s opticalom, panacea, no money to boli božske sety čo zdvihali zo stoličky hlavne šou v podani panaceu ... na česky LIR sa zas ja osobne nemam priliš načo tešíť, cooh hrá v juli v martine a audia a the sect som hrať počula hovorim je to o subjektinom nazore avšak ja tu prezentujem nazor vacsiny, a predovsetkym nazor djov, pretože ten je dost podstatný, ked je tolko djov spokojnych a vyjadruju sa v obrovskych superlativoch asi to o niečo svedčí, či nie?