World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Worlds of Tanks

Príspevok od používateľa webmasterr »

jop aj nas klan sa planuje zucastnit,takze ak by ste sa chceli stat clenmi pripadne len ziskat viac informacii mozte kludne navstivit
nase nove forum: forum.csabrigade.eu
alebo web: www.csabrigade.eu ;)

len dodam ze hlavnymi cenami turnaja su:

1. miesto - hráčske HP notebooky
2. miesto - 10-palcové Archos tablety
3. miesto - Asus notebooky

//ceskoslovenska obrnena armada by mal byt nas :D, resp. czechoslovak armoured brigade po eng. a tak sa vola aj kanal v hre :)
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

a ja len doplnim, ze finale sa uskutocni v Moskve a finalisti maju pobyt/cestu zaplatenu organizatormi :P

@webmaster: Česko-Slovenská tanková brigáda to je vase?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

kedy skončí beta a začne sa fičať v ostrej prevádzke? vraj sa budú pri prechode resetovat ranky
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

Wargaming.net is glad to announce today that its highly-anticipated free-to-play action MMO game World of Tanks is set to launch on 12th April, 2011 in Europe and North America.
Kedy skonci beta to neviem, ale vsetko sa vymaze takze sa bude zacinat odznova.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

ten datum som aj ja niekde videl.
a to, ze sa bude zacinat od znova u mna sposobilo to, ze teraz hram trochu pomenej :P
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zda sa to len mne alebo je to taka ko*ot? ako hra je super, graficke spracovanie vynikajuce... ale presnost tankov uboha...
rychlopalne tanky prakticky nahovno... a akurat mam 3,7cm kanon, a proste stojim pred nepriatelom mozno 5 metrov, on nestrielal strelil som 3 krat mieril som na hlaven, a nic.. ani raz som ho netrafil respektive neubral ani 1% hp... proste... dufam ze v normale sa bude dat aj trafit daco lebo ako dost ma to serie ze na 5 metrov nezabijem nic... a takisto lagy kde mi driftuje tank su super :D

/edit: btw hovorim konkretne o tankoch T2 Medium, a PzKpfw II Luchs
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

kup si tank s normalnim kanonom lebo tie rychlo palne tahaju dost dohora takze musis mierit o dost nizsie,, ja strielam najprv po pasoch aby som ho zastavil a potom ho obieham,, takze kym si na mna natoci hlaven tak ma pol zivota v cudu,, takto znicim aj tazsie tanky momentalne nam PZ IV a potom dake protitankove,, a 2 prototypy na tigra a panthera :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

vraj už bol reset a je to platené. Dá sa to hrať ešte ako free? ak hej, má to vôbec cenu keď platiaci asi budú mať množstvo výhod?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Hra vcera presla oficialne do plnohodnotnej verzie, ale inak sa nic nezmenilo (okrem full wipe vsetkych uctov, tj vsetkci zacinaju od nuly), tj hra je stale zadarmo F2P, ale goldy (premiova mena) si uz musite zakupit. Oproti bete kde ste goldy dostavali kazdy den zadarmo to teraz bez nich bude tazsie ale hrat sa to da. Hraci ktory si to platia zase az take vyhody nemaju za tie goldy(2500goldov = premiovy ucet na 1 mesiac = 10€) budu akurat dostavat 2x tolko XP a creditov za bitku, mozu si vymienat free XP, kupovat gold naboje ktore tiez niesu az take extra a myslim ze takto bude minat goldy len malokto a urcite nie na bezne battles, a este si mozu kupit par itemov ktore ale su aj pre free hracov akurat s trosku slabsim ucinkom. A taktiez premiovy hraci mozu zakladat caty a roty...ale ked ste napr v klane je to cca jedno ak vas do caty/roty niekto pozve. Ja momentalne planujem hrat bez premium uctu, myslim ze do takeho tearu 5-6 by to malo ist bez toho aby som na tankoch prerabal...potom sa uvidi :)
Frko
Medium Star
Medium Star

vcera som hral a prislo mi to ovela tazsie,,tie rychlo palne dela co su,,co vipali 5 ran naraz,, ma znici ovela rychlejsie ako dakedy
oslo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa oslo »

Ked hram tuto online hru, tak mi po chvili hrania vzdy restrtne PC, nevie mi niekto povedat co moze byt as tym?

mam win XP
Frko
Medium Star
Medium Star

zajtra vyde patch ktory prida tank destroyer liniu u amikov
oXyGeN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oXyGeN »

čaute chalani dneska bol update server na verziu 0.6.6 stiahol som si novy patch ale nejako ma nechce pripojit na server.nemate tiež s tym taky problem? :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

momentalne servery su vypnute (restart) takze skus za 2 hodky +/-
Frko
Medium Star
Medium Star

ako to je s poskodenim? zalezi podla zasahu ci to hadze nahodne?? lebo som mal par krat zasah do municie a do nadrze,, ale skor mi to vzdy pride take nahodne
Triglav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Triglav »

čaute..chcem sa opýtať ako je to s nakupom nových tankov. Je potrebné ich všetky vylepšovať a až tak si možem kúpiť nový?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

kazdy tank na tech tree ma potrebny upgrade na kupu vyssej rady alebo novsieho modelu takze v podstate ano

od bety tu bolo ticho tak mam otazku ci tu funguju nejake svk klany lebo behat s cudzimi ludmi po mape dost nudi... momentalne som na strednych tankoch low class
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no ja to uz nehravam ale moj byvali klan by este mal fungovat, info vid vyssie, a s najdenim cz/sk klanu by si nemal mat problem je to jedna z najvacsich komunit v EU verzii hry, pozri napr. mapu clanwars http://uc.worldoftanks.eu/uc/clanwars/m ... th/reg_01/ napr clan CSArmy atd..... ;)

takisto mame vlastne international forum, kde je sekcia o clanoch tak skus si nieco najst: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/463-tymy/
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

aha vyborne dakujem
Triglav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Triglav »

ja zatiaľ hrám s ľahkými strojmi :D ale tak stále to je o tom istom a tých ľudí nepoznám, začína to byť nuda. sú na to nejaké misie alebo úlohy?
Napísať odpoveď