Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

Príspevok od používateľa Empatik »

Možno , že také niečo je a verejnost o tom neviem , ale to už sú konšpiračné teórie . Tak , či onak , ja to budem skúšať ďalej a keď sa mi to podarí tak Ti osobne napíšem SS :-p
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Napíš to sem, nech to vidia všetci.

No prajem veľa zdaru, ale potom nepovedz, že som ťa nevaroval. :D
Empatik
Medium Star
Medium Star

V čom konkrétne nevaroval ? :)
Dobre , informujem o tom tu . Idem na to :-) púštam B - complex a idem cestovať - možno :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Že je to blbosť a len s tým strácaš čas a energiu. :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

rozne imaginativne a sugestivne metody sa pouzivaju aj v psychologii, pouzivaju sa napr. pri zvladani fobii alebo niektori ludia sa horsie vyrovnavaju s urcitymi situaciami a so stresom a taketo techniky im pomahaju sa to naucit zvladat "na necisto", pri treningu roznych socialnych situacii, analyzovani zazitkov z minulosti atd....ale to je cele, co je na tom...

verit tomu, ze sa zo svojej postele mozes v predstavach "zhmotnit" na realnom mieste, ktore si nikdy nevidel...je totalna somarina...to uz rovno mozes verit tomu, ze na obeznej drahe zeme je neviditelna vesmirna flotila, ktora nas chrani pred zlymi jastermi v ludskej podobe :D

a tymto ukoncujem aj celu moju diskusiu v tejto teme...ukoncujem to vyzvou pre vsetkych astralnych cestovatelov na tomto fore, cestujte, zhmotnite sa v mojej izbe a napiste mi ake 2 predmety zivocisneho povodu mam nalavo od svojho pocitaca? ...ked na tu otazku zodpovedat nedokazete, je to len dalsi dokaz toho, ze svoje telo asi tazko dokazete opustit a vsetky zvlastne pocity, ktore zazivate su len vysledkom autosugescie, pretoze ste si vsugerovali vdaka zarucenemu internetovemu navodu, ze nieco take "zvlastne" mate pri tom postupe zazit...
hughito
Redeemer
Redeemer

Asi by sem mal nahodiť adresu, nech vedia, kam zalecet.. :D
Empatik
Medium Star
Medium Star

Všetci , vrátane Hughita , ktorí nezdieľajú spoločný názor so mnou a pár ostatnými ľuďmi , čo veria v AC , rád by som sa vyjadril dostatočne od srdca .
Zamerali ste sa príliš na každodenný materialistický , rep. realistický a stereotypný svet , život . Veríte len to , čo vidíte , ale nie to , čo počujete . Ale ono by to šlo , keby ste chceli , chcieť veriť a oddať sa tomu . Každý deň je o tom istom , zvykli ste si na to , že ráno vstanete , idete do práce , dáte si kávu a podobne . Ale ten stereotyp tam stále je a pretrváva . Čo tak vyskúšať niečo nové , ako to nazvať , nadprirozdené , veľkolepé ?
Narodiť sa , žiť a zomrieť ? To nieje pre mňa ...

- Chceme predsa niečo v živote dosiahnúť a nie ho len prežiť z posledného
- Skúsiť nové veci a nezameriavať sa na vtedajší svet
- Skúsiť veciam porozumieť a dostať z nich význam

Hughito , Ty hovoríš , že aj keby sa to niekomu teda podarilo , odohráva sa to en v jeho hlave . Keď máš takéto myšlienky , tak sa Ti toto nikdy nepodarí . Dajme si príklad :

Podarí sa Ti odeliť od tela a si vonku , si celý nadšený , lietaš si , cítiš sa neskutočne fajn , prekrásny život a je to niečo iné . Potom zistíš , že to bol len sen , ktorý sa ''tiež odohrával'' len v Tvojej hlave s prázdnymi myšlenkami . Ale prečo to ľudia robia ? Prečo ''strácajú'' čas skúsiť trénovať výstup von z tela a podobne , prečo ? Pre ten pocit , možno nájdu odpovede , čo je po smrti , získajú vačšie sebavedomie , prekonajú strach z nepoznaného , alebo len pre zábavu , lebo ich to proste baví a neriešia také veci , či sa to odhráva v ich hlave , alebo je to astrálna skutočnosť , lebo tomu proste veria . A viera je jedna z najsilnejších vecí na svete . Niekto verí v Boha , niekto verí , že bude mať krásny život a niekto neverí nikomu a ničomu , ale ja verím . Verím , že spoznám len to svetlo nádeje , možnosť odviazať sa , verím , že astrálne vycestuem , verím , že p osmrti niečo je a je to pozitívne , verím , že keď si poviem , že zajtra bude super deň , tak budem .
Viera je dôležitá vec v našich životoch . A Astrálne cestovanie existuje , existovalo a je to možno hanica pri smrti . Nieje to žiadny výmysel , ani žiadne haluze v našich hlavách .
Tým ja končím ... Chcel som to napísať , viac k tomu myslím netreba , iba , že píšem knihu , kto by mal potom záujem o nejaké ukážky , kľudne zapošlem . Takže ,

Zbytočne riešiť veci zbytočné ...

Ahojte .
hughito
Redeemer
Redeemer

Za prvé nevieš, aký mám ja či niekto iný tu život. Či každý, kto neverí na tieto nezmysly má stereotypný "materialistický" život ?

Za druhé: problém bude skôr u vás. To vám nestačí fascinujúca realita človek, prírody, vesmíru. Ja nepotrebujem hľadať nezmysly počas spánku, nepotrebujem fetovať, drogovať, aby som uchádzal niekam z tej nudnej reality.

A garantujem ti: žiadne odpovede takýmto štýlom nezískaš, to si buď istý. Heh, že čo je po smrti. No čo by bolo - nič. Sme živý mechanizmus, naše vedomie je závislé na hmote, fungujeme na základe nejakej energie a mechanické telo sa opotrebováva, zomrie - ostatne ako všetko. Nie je žiadny dôkaz ani dôvod na to, že by malo byť niečo po - ja viem, niekto sa s týmto nemôže zmieriť a aj preto 90% ľudí verí na nejakého boha/ov. Z toho zbytku je ešte dobrých 9 % rôznych šarlatánov, ktorí veria na "niečo" pozitívne. A prečo pozitívne ? K tomu si ako dospel ? :)

Ja mám tiež vieru - ale vo veci realistické, ktoré sa môžu uskutočniť, lebo nijak neporušujú napr. univerzálne zákony fyziky či prostú stáročnú skúsenosť ľudstva.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

hughito, o kolko sa so mnou stavis, ze empatik kedze uz dopredu vedel vdaka vselijakym navodom a internetovym ezoterickym webom, ze vdaka astralnemu cestovaniu sa dozvie, co je po smrti a opusti na chvilu svoje telo...tak tie navody vyskusa a fakt sa dozvie o tomto, a bude hovorit aky super pocit to bol a ake krasne to tam je... :D co ine by aj tvrdil, ked uz dopredu veril a vedel, co ma ocakavat a predstavovat si ???? ...toto je ucebnicovy priklad autosugescie...

btw. pre vsetkych internetovych astralnych cestovatelov som tu dal velmi jednoduchu vyzvu a ulohu...pre ludi s takymi ohromnymi schopnostami by to nemal byt problem...preco teda moju vyzvu ignorujete??? zeby pretoze nic take ako astralne cestovanie neexistuje a cele je to len vyplod vasej fantazie a autosugescie, cize ziadne nadprirodzene schopnosti...
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Empatik, nevidím rozdiel medzi tebou a niekým kto si z nudy šľahne LSD a potom rozpráva ako sa mu rozšírilo vedomie a aké haluze vtedy videl. Aj keď možno vhodnejšie prirovnanie by bolo s DMT, keďže to vyvoláva aj OOBE.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé, že tieto tunely a pod. sprostosti vidíme len my, resp. naša západná kultúra - lebo to tak raz ktosi povedal a odvtedy to máme zafixované, že "musíme" vidieť tunel. Potom, ako správne napísal ephramko, zaúraduje autosugescia a - tunel je na svete.

Raz som videl také porovnanie, že čo vidia ľudia blízko smrti z iných kultúr a vyznávači iných náboženstiev. Už si nepamätám čo to bolo, ale bolo to dosť rôznorodé a rozhodne neišlo o žiadne svetlá na konci tunelov (ani rajské záhrady).

Ach..
Empatik
Medium Star
Medium Star

Hughito a Ty si s tým vyrovnaný , že po smrti nieje nič ? Ani malá štipka nádeje ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že som s tým vyrovnaný. A ak sa mýlim, tak aspoň budem mať pekné prekvapenie (teda, ak by si ten proces človek nejak uvedomoval). Zato vy ešte možno zažijete v nejakej poslednej chvíli to strašné sklamanie a údes z ničoty a totálneho konca. :) Aj keď, to si nemyslím - ak človek neumiera zrovna nejak násilne, tak telo by sa malo postarať o to, aby to nebolo úplne nepríjemné.

Neviem či je to univerzálna pravda (asi nie) a celkovo by ma to zaujímalo viac. Ako fungujú tieto procesy ? Ako je možné, že keď je niekto postrelený, (už vážnejšie), tak si v podstate neuvedomuje žiadnu bolesť, resp. tie pocity sú skôr pozitívne, aj keď možno "čudné." Zato ak vám niekto prestrelí koleno, tak sa asi od bolesti poseriete.

Zaujímavý tento mechanizmus "drogy." :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Tak potom je tu ešte možnosť reinkarnácie , po smrti nenasleduje nič , po nejako mčase sa zrodí vedomie do ľudského telo a zhodou sa octitneš Ty v tom , ale v aakom rozpoložení , že si nepamatáš , čo si bol v minulom živote , ale to telo budeš ovládať Ty . Neviem , či ma chapeš , lebo som to napísal hala - bala , ale neviem , ako to lepšie napísať .
btw - ideme trošku off topic , ale kašlať na to , je to diskusné fórum :-) A nieje to zas až tak od veci ..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hughito napísal:ko je možné, že keď je niekto postrelený, (už vážnejšie), tak si v podstate neuvedomuje žiadnu bolesť, resp. tie pocity sú skôr pozitívne, aj keď možno "čudné." Zato ak vám niekto prestrelí koleno, tak sa asi od bolesti poseriete.
Toto funguje na dost primitivnej urovni. Pokial si vaznejsie zraneny, produkuje sa mnostvo endorfinov ktore su schopne utlmit bolest aj utrhnutej koncatiny. Vtedy mozog predpoklada, ze ti ide o zivot a bolest ti brani prezit tak sa tlmi. Kdezto pokial si mimo ohrozenia zivota (podla podvedomia) bolest ti oznamuje ze nieco nie je v poriadku a ze nemas robit p*coviny. Tieto procesy su znamkou inteligencie podvedomia a IMHO su dane evoluciou. Ako prebiehaju nech ti napise biolog resp. neurolog.
hughito
Redeemer
Redeemer

Empatik: No dobre ale o čom to je ? Nedá sa to nijak overiť. /reinkarnácia/

A navyše to má x logických chýb a to nehovorím o tom, že to prakticky ruší nejakú zodpovednosť človeka za svoje činy (a celkovo narúša náš morálny pohľad na spoločnosť). Lebo ak sa napr. niekto narodí postihnutý, tak to je jeho vina, lebo v minulom živote robil zlo. A to ešte asi nie až také veľké, lebo keby úplne moc veľké, tak sa narodí ako zviera. To má potom postupnosť, lebo je zviera ako zviera, potom je hmyz..a dostaneme sa k tým komárom. To potom do komárov sa reinkarnovali Stalin, Hitler a spol. (a naopak život pred tým museli žiť veľmi dobrý život) :roll: Proste, kokocina ako mraky.

javarar: Však áno, primitívne, ale funguje.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

No ked umieras prirodzenou smrtou, tak pri tom umierani sa z mozgu uvolnuju hormony stastia tusim, tak preto je to taky fajn pocit /zevraj:D /
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

hm, výbuch endorfínov a odkysličovanie mozgu spôsobuje to "tunelové videnie so svetlom na konci" a blažený pocit. that't all.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

vidite, aka je priroda milosrdna, ze nam chce smrt ulahcit? :P Empatik a GL, verim, ze v osobnom zivote Ti to moze pomoct - vasia dusevna vyrovnanost, rozvaznost, nelipnutie na materializme atd. a toto nikto nemoze zobrat, ze duchovne cvicenia, meditacie k psychickemu zdraviu mozu vyrazne prospiet
Empatik
Medium Star
Medium Star

Je mi jedno , ak to bude blažený pocit a bue to len odkysličovanie mozgu , nevadí , bude mi fajn a s úsmevom na duchu zomriem :-)

KaptMichal :

Ďakujem pekne :-)
Napísať odpoveď