Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Filipito
Darca
Darca

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

top 50 najpredávanejších suplementov v USA: http://www.bodybuilding.com/store/top50 ... ID=3333518
toho jacka3D by som niekedy chcel vyskusat ci to je fakt taká bomba ako to všade opisujú
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

caute, co hovorite na toto: http://www.protein.sk/anabolic-gainer-3 ... -1312.html

Cez prazdniny chcem riadne nabrat... Hned od zajtra zacinam zrat, co mi pride pod ruky. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Byť tebou sa na to vykašlem a začnem od septembra. Cez leto proste telo nie je nastavené na priberania, pôjde ti to ťažko, alebo vôbec. V tele je teplo, potíš sa jak pes, schudneš.

Cvič cez leto nejakú udržovačku, proste len tak, aby si nestratil svaly a od septembra, ak sa ochladí, začni makať a kg bude naskakovať ako divé.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Filipito napísal:top 50 najpredávanejších suplementov v USA: http://www.bodybuilding.com/store/top50 ... ID=3333518
toho jacka3D by som niekedy chcel vyskusat ci to je fakt taká bomba ako to všade opisujú
ten protein co je prvy prave teraz mam, ma celkom v pohode chut aj rozpustnost, celkovo ho zatial hodnotim kladne, aj ked mam pocit, ze rebricek je len reklamny tah, kedze tie ostatne top suplementy...no neviem si predstavit, ze prave fish oil by bol na TOP prieckach v PREDAJNOSTI, este ta syntha, no xplode ok...kazdopadne ten protak je fajn, aj papierove zlozenie znie super, takze sa nan nestazujem, keby to niekoho zaujimalo :D ... ad ten jack3d, neviem, podla mna tam bude hlavna vec ten kreatin a ostatne marketingovy tah
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Byť tebou sa na to vykašlem a začnem od septembra. Cez leto proste telo nie je nastavené na priberania, pôjde ti to ťažko, alebo vôbec. V tele je teplo, potíš sa jak pes, schudneš.

Cvič cez leto nejakú udržovačku, proste len tak, aby si nestratil svaly a od septembra, ak sa ochladí, začni makať a kg bude naskakovať ako divé.
Aha, tak to nie je bohvieco. Lebo teraz budem doma (ak nikde nepojdem) cele 2 mesiace. Cize by som mohl jest od rana do vecera a cvicit TBT. 3× do tyzdna.
Filipito
Darca
Darca

pribrať priberieš ale nie tak rýchlo ako v zime, radšej na leto zvoľ proteín...
ColdRain: áno Gold whey od ON je kvalitka, akú príchuť si si zvolil? o toho jacka by som sa tak nezaujímal no hrozne ho všade na nete vychvaľujú...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Protein som mal teraz... Teraz skusim ten Gainer, co to povie. Ked aj 5kg priberem za dva mesiace, tak budem spokojny.
Ja sa naponahlam nikde. ;)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Filipito napísal:pribrať priberieš ale nie tak rýchlo ako v zime, radšej na leto zvoľ proteín...
ColdRain: áno Gold whey od ON je kvalitka, akú príchuť si si zvolil? o toho jacka by som sa tak nezaujímal no hrozne ho všade na nete vychvaľujú...
double rich chocolate, mas odporucania na nejake ine prichute?
Filipito
Darca
Darca

jj osobne na jahodu (Delicious Strawberry) a Caramel Toffee Fudge z toho som mal normálne orgazmus v ústach :D
hughito
Redeemer
Redeemer

vrtulnik napísal: Aha, tak to nie je bohvieco. Lebo teraz budem doma (ak nikde nepojdem) cele 2 mesiace. Cize by som mohl jest od rana do vecera a cvicit TBT. 3× do tyzdna.
Tak, zase skúsiť to môžeš no. Ak zaručíš naozaj perfektnú stravu (a veľa !) + gainer + kvalitný tréning + regenerácia, tak určite naberieš no. :wink: Ale na jeseň by to bolo ešte lepšie.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ok. Hadam nejako roztiahnem ten zaludok. :x

Co hovoris na tento trening? Ja som ho nerobil, len som ho dal to tejto podoby + som zmenil trocha cviky. Serie a opakovania si nevsimaj, tie este zmenim (asi). Este som ho necvicil, az na buduci tyzden...

http://www.uloz.to/9533680/1-tyzden-doc
hughito
Redeemer
Redeemer

Však klasické TBT, opakovania a série sú nastavené dobre, akurát ten 5. a 6. týždeň - 9+9 = 18 , takže v podstate je to dobré, neviem prečo je to tak napísané.

Ten tréning je dobrý, cvič ho tak, ako je. Ale napr. som tam zbadal na cecky, že miitary press. Veď to je primárne cvik na ramená, nie na cecky. Takéto drobnosti si odsleduj, snaž sa cvičiť čo najviac s voľnými váhami a viackĺbové cviky. Skôr pri tých opakovaniach ako 2 x 15 atď. daj nejakú mašinu, ak musíš.

A chápeš tomu základnému princípu ? Lebo 1 a 2 týždeň je prakticky rovnaký (takisto 3 a 4 a 5 a 6), lenže každý druhý cvičíš antagonisticky. Čiže popáruješ cviky tak (ak sa dá), že proste jedne pohyb je von a jeden donútra. V praxi: napr. cvičíš biceps s VČ a ten spáruješ s tricepsom s tlakmi na úzko. Chápeš ? Ten biceps je pohyb, že sa ruka zoviera, ten tricesp sa pri výkone otvára (vystiera).

Niekedy to úplne nevýchadza, ale dá sa to. Ďalej napr. bench - cecky spáruješ s príťahmi v predklone s VČ na chrbet. Takisto sa jedná o antagonistický pohyb.

Raz sme tu riešili, že či je treba ísť tento antagón tie cviky ihneď po sebe, alebo nie. Moja rada: ako budeš vládať, tak choď. V podstate zaťažuješ inú svalovú skupinu, ale je to pocítiť. V praxi: máš robiť 3 x 5 antagón, takže odcvičíš prvú sériu bench a ideš urobiť 1 sériu príťahov v predklone. Potom druhú sériu bench atď.

Snáď ti to je jasné, ak niečo niečo nie, pýtaj sa.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze ten plan je dobry? Ten militarypress je moja chyba, kedze som to dnes menil. (od najvacsieho svalu, po najmensi)

Dik.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v lete sa da rovnako dobre naberat ako kedykolvek inokedy, problem je ale v tom, ze vtom teple cloveku nechuti vela jest ani cvicit. Riesenim je chodit cvicit niekam kde je dobre nastavena klima- aby chladila, ale zase nie moc aby clovek neprechladol.
Filipito napísal:top 50 najpredávanejších suplementov v USA: http://www.bodybuilding.com/store/top50 ... ID=3333518
-ked si pozries zlozenie, tak neobsahuje nic take co by neobsahovalo ix dalsich podobnych produktov na trhu, resp. si ingrediencie vies v pohode sam zohnat a namixovat dokopy. Radsej si kup aspon desat kil kvalitneho proteinu a to ti spravi lepsiu sluzbu ako vsetky tie komercne "zazraky" dokopy..
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo: Tak ale to je dosť dôležité, nemyslíš ? Áno, ten apetít je znížený, ale hovorím, človek sa aj viac potí, stráca tekutiny a ťažšie sa naberá.

vrtulnik: ten plán je presne taký, aký má byť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito

ale je to dolezite, to je urcite pravda. Ale ide skor o urcitu pohodlnost, keby sa clovek prekonal a cpal sa a cvicil napriek teplu, tak priberie. Samozrejme na jesen a v zime to ide cele lahsie, clovek sa prirodzene chce ochranit pred chladom a papa sa lahsie :)
A este ked si to tak vezmes, tak v nasom teplotnom pasme je naozaj ze velmi teplo, tak dokopy asi cca mesiac, zbytok roka sa o nejakych extremnych horucavach urcite neda hovorit.
Filipito
Darca
Darca

má zmysel takto ničiť svaly?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco nicit? Klasicky workout.
Filipito
Darca
Darca

4 cviky na triceps za jeden tréning? neni to viac než dosť?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Je to individualne. Niekomu je to malo, niekomu moc a niekomu akurat.
Imho, akurat. Len by som asi to negativne stahovanie nahradil velkou tycou na uzko. Z hentoho ma bolia zapastia.
Napísať odpoveď