Google+
Google+
Google spustil svoju vlastnú sociálnu sieť s názvom Google+ a hodlá konkurovať Facebooku.
Viac info
http://www.zive.cz/clanky/google-spusti ... fault.aspx
Tu sa môžete zapísať a ak budete môcť začať využívať túto službu, príde vám mail
https://services.google.com/fb/forms/googlepluscs/
Čo si o tom myslíte? Môže konkurovať Facebooku? Osobne si myslím, že to bude super, len či tam dostanú dosť ľudí.
Viac info
http://www.zive.cz/clanky/google-spusti ... fault.aspx
Tu sa môžete zapísať a ak budete môcť začať využívať túto službu, príde vám mail
https://services.google.com/fb/forms/googlepluscs/
Čo si o tom myslíte? Môže konkurovať Facebooku? Osobne si myslím, že to bude super, len či tam dostanú dosť ľudí.
-
Space5800
Medium Professional
Re: Google+
Google už odpísal orkut, wave, buzz... Toť by mohlo prežiť, ale s ich prístupom? Netlačia to, takmer nikto nemá pozvánku a hlavne si neviem predstaviť ako ľudia (napr. aj moji spolužiaci) odrazu zistia že existuje niečo podobné FB, kde nemaju svojich známych a napriek tomu tam pôjdu? Fakt neviem ako by to gugl mohol pretlačiť medzi bežných ľudí. Myslím že na na slovensku to bude niečo ako twitter, tiež ho málokto používa (zo slovákov).
A ako sa vlastne rozšíril u nás facebook? Predsalen, trebalo veľkú masu ludí "stiahnuť", a vôbec si nespomínam ako to bolo...
Každopádne myslím že google nemá šancu
Každopádne myslím že google nemá šancu
Google sa už okrem vyhľadávača presadil s prehliadačom, emailom, mapami, prekladačom a neviem čím všetkým ešte. Určite by som netvrdil, že nemá šancu.
Lenže v žiadnej z tebou spomínaných služieb nevládol "monopol" akým FB na svete je 
Lenže ak mám popremýšľať nad kvalitou služieb poskytovanými Googlom a Facebookom, nemusím dlho premýšľať, kto ich má kvalitnejšie. Samozrejme, že je to zatiaľ ako porovnávanie hrušiek s jablkami, pretože sociálna sieť sa nedá porovnávať s vyhľadávačom. No keď so sociálnou sieťou príde aj Google, ja osobne sa domnievam, že čo sa týka kvality, bude mať pred Facebookom navrch. A či to pritiahne aj dostatok ľudí tak to hádam uvidíme.
-
Space5800
Medium Professional
Ale veď toto nie je prvý pokus googlu. Kvalitou môže mať navrch, aj tie predchádzajúce pokusy mohli byť super. Ale ako píšeš, čo z toho ak tam nedostaneš ľudí?
Na jednej strane Googlu neskutočne fandím. Na strane druhej si myslím, že šance na vyrovnanie sa, či dokonca prekonanie FB sú menej ako mizivé. Uvidíme. 
No a čo bola (alebo je? ja som to už vypol) služba Buzz? Priznám sa mne sa páčila veľmi, lebo to bol vynikajúci kompromis medzi Twitterom (príliš krátky a bez možností) a Facebookom (tých možností, aplikácií a tak podobne je až príliš veľa, čím sa stáva otravný). A čo z toho keď tam mám 5 priateľov z toho sporadicky prispieval jeden?Muffi napísal:No keď so sociálnou sieťou príde aj Google, ja osobne sa domnievam, že čo sa týka kvality, bude mať pred Facebookom navrch. A či to pritiahne aj dostatok ľudí tak to hádam uvidíme.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mne sa to páčilo, je to dobre spravené a "pekné". A práve toto môže pritiahnúť pozornosť. Ale nemyslím že niekto kto má vybudovanú sieť na facebooku zrazu len tak prejde na google+ a bude si zase všetky kontakty znova nahadzovať a podobne. Načo? Na druhú stranu, pokiaľ bude facebook stále podporovať tie sprosté ankety čo sa nedajú zrušiť, tie trápne skupiny čo si založí každé decko, milion trápnych eventov a hier z ktorých mi chodia pozvánky... asi začnem (a nebudem jediný) uvažovať o prechode na niečo nové. Už teraz ten fb skoro nepoužívam. Kedysi som na ňom bol takmer vkuse
-
javatar
Hardcore addict
no lenze vela z tych veci lezie na nervy tebe (ako PC zdatnemu) a FB je sucastou jzivota mnohych ludi, co moze mat ale jeden velmi pozitivny nasledok -> google+ bude socialne siet s prevazne inteligentnymi usermi a v takom pripade sa rad pridam...
Tiež si myslím, že sa na Google+ pridajú najmä ľudia, ktorý majú chuť vyskúšať niečo nové. Všetky deti ostanú na FB lebo nič nové ich neláka.
-
Space5800
Medium Professional
Dostali ste sa tam? Ja sa snažím dopracovať k pozvánke 
neni šanca uspieť, poraziť twitter alebo facebook? Googlu fandím, no je to už nanich veľa a majú asi vysoké očakávania...
každopádna načo sú mi "inteligentní" uživatelia keď tam nebude nikto z mojích kamarátov?
každopádna načo sú mi "inteligentní" uživatelia keď tam nebude nikto z mojích kamarátov?
ale preco nenechaju uzivatelov volne sa registrovat? nie je to pre nich len minus?
-
Space5800
Medium Professional
Určite to časom sprístupia každému, nechcú aby im to hneď padlo 
-
nejakymarko
Addict
tak tak
boli casy ked sa ani na gmail len tak hocikto nedostal
boli casy ked sa ani na gmail len tak hocikto nedostal
Tak zatiaľ je to asi len v testovacej fáze. Keď sa to rozbehne na ostro, tak podľa mňa registrácie sprístupnia každému.
heh toto môže byť výhodajavatar napísal:no lenze vela z tych veci lezie na nervy tebe (ako PC zdatnemu) a FB je sucastou jzivota mnohych ludi, co moze mat ale jeden velmi pozitivny nasledok -> google+ bude socialne siet s prevazne inteligentnymi usermi a v takom pripade sa rad pridam...
tak tak, ja som tiež musel od kamoša vyžobrať pozvánku