Priateľka a problém
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Priateľka a problém
Zdravíčko, neviem ako mám nazvať tému, nič ma momentálne nenapadá, možno ste si niekto všimli pár založených tém odo mňa ohľadom rodinných problémoch a podobne, no teraz mám iný a fakt neviem ako ďalej, som s priateľkou skoro rok, všetko v pohode až pokiaľ mi prestala hovoriť dôležité veci, fungovali sme tak že sme sa stretávali zo začiatku v škole, potom cez týždeň na pár hodín a potom cez víkendy, prespala u mňa alebo ja u nej, neskôr keď ma otec vyhodil z domu som nemal veľmi kam ísť, býval som dva mesiace u kamaráta, potom chcela priateľka aby som býval u nej. Budiš. Teraz bývam u priateľky. Všetko zo začiatku bolo fajn, veď kto by nechcel zaspávať a vstávať vedľa milovanej osoby? Lenže spoznal som pár ľudí, myslel som že kamarátov ale mýlil som sa, ona ich poznala dlhšie, jeden má 19 a druhý niečo po 30, je ženatý a má decko. Denne sme sa stretávali, bavili sa v dielni aj s priateľkou. Potom som sa prestal s nimi stretávať lebo som niečo tušil a niečo mi nesedelo. Neskôr sa priateľka správala divne, nikdy mi nič nepovedala to trvalo asi 2 týždne, ja som bol na mizine, nič mi nechutilo jesť, týždeň som hladoval od nervov, stres a podobne. Nedalo mi to tak som skontroloval telefón, našiel som tam smsku od toho chu*a ktorý sa správal a hral na môjho kamaráta, bolo v nej napísané "Milujem ťa, už keď si odchádzala si mi chýbala, vždy ťa budem milovať zlatko." Je mi do plaču keď si na to spomeniem, tak som si balil veci že sa odsťahujem, no nevedel som kam, prišla za mnou priateľka že mi to vysvetlí, povedala že sa mu snažila vysvetliť a odhovárala ho od niečoho takéhoto. Dobre fajn ale ako môže človek zo dňa na deň milovať a také smsky vypisovať? Ešte k tomu ženatý muž s deckom. Neviem čo mám robiť, neviem ako sa mám chovať, či jej veriť, pred nedávnom sa mi dostalo do uší že jej spolužiačky ju videli v meste s nejakým chlapíkom, že vraj to bol výmysel mi povedala ale nechcem byť podvádzaný. Dnes zasa to isté zasa jej niečo je a neviem čo, stále je nervózna a nebaví sa so mnou ani. Jediné na čo sa zmôže mi povie že večera chutí ráno lepšie. Nerozpráva mi veci ktoré sú podľa mňa dosť kľúčové v našom vzťahu, tak isto ako mi nepovedala o smskách lebo sa bála že by som to nepochopil a že by som sa s ňou rozišiel ale čoho sa teda bála keď ma nepodviedla? Prosím poraďte mi, som zúfalý už. 
Re: Priateľka a problém
Vieš, kto to je, poznáš jeho záväzky. Máš výhodu. Ju by som neriešil, ona je nanajvyš zmätena, asi ťažko od nej čakať niečo racionalne. Ja osobne by som šiel za chlapikom a jasne mu vyličil, že ak okamžite neprestane, tak ho stiahnem dolu so sebou, natrem ho, rozvratim mu celu rodinu. Ma zaväzky, ženu, deti. Nič jednoduchšie neexistuje.
Mal som tiež priatelku, po ktorej vyštartoval cudzi. Ona vôbec nevedela, čo chce. Akurat, že som bol sprosty a nevedel som, že čo robiť. Čim viac som to s ňou riešil, tym väčši ko*ot som bol nie len pre ňu, ale aj jej kamaratky, ktore ničomu nerozumeli, no mali vždy čo k tomu povedať. A chalan si len mädlil ruky.
Mal som tiež priatelku, po ktorej vyštartoval cudzi. Ona vôbec nevedela, čo chce. Akurat, že som bol sprosty a nevedel som, že čo robiť. Čim viac som to s ňou riešil, tym väčši ko*ot som bol nie len pre ňu, ale aj jej kamaratky, ktore ničomu nerozumeli, no mali vždy čo k tomu povedať. A chalan si len mädlil ruky.
-
blitzkrieg
Professional
Písal som mu sms povedal že si tie sms prečítala jeho žena, potom písal priateľke že jej ďakuje a že už si to vyjasnili a prečo jej leziem do súkromia, nikdy to nerobievam len keď nemám na výber, nechcela mi nič povedať tak som jej do súkromia liezol, že vraj jej od tedy nepísal žiadnu smsku. Nie som ten typ človeka ktorý rozvracá rodiny, sám som zažil aké je to rozvrátiť rodinu, stalo sa to mojej rodine. Čiže viem aké by to mala jeho manželka a dcéra, zatiaľ mám na výber či nie ? Ešte niečo by ste mi vedeli poradiť ?
A si si istý, že tá tvoja priateľka s ním nič nemala? Lebo prečo sa teda tak čudne správala?
Keby mňa otravuje nejaký muž, tak skôr by som to priateľovi povedala, aby sa to dozvedel odo mňa (keďže by som mala čisté svedomie) a nie od niekoho iného. A takéto veci sa skôr či neskôr prevalia, najmä, keď ona sa začala správať inak.
Lebo či ten druhý jej vyznáva lásku a balí ju, je jedna vec, dôležitejšie je, ako ona na to reaguje
a teda či má dáva nejaké nádeje, alebo ho slušne pošle do iných lovíšť.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 9:50)
Resp. si spomínal, že ona ho od takých vecí odhovárala, asi aby jej nepísal sms atd. Ale tak, keď chodí s tebou a dotyčný ide po nej, tak už len z lásky a úcty k tebe, s ním mala prerušiť kontakt, aby sa to utriaslo. čiže žiadne sms, žiadne stretnutia s tým druhým, aspoň kým by sa to nedostalo do normálu a prestal ju otravovať (ak ho teda v tom sama nepodporuje)
Keby mňa otravuje nejaký muž, tak skôr by som to priateľovi povedala, aby sa to dozvedel odo mňa (keďže by som mala čisté svedomie) a nie od niekoho iného. A takéto veci sa skôr či neskôr prevalia, najmä, keď ona sa začala správať inak.
Lebo či ten druhý jej vyznáva lásku a balí ju, je jedna vec, dôležitejšie je, ako ona na to reaguje
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 9:50)
Resp. si spomínal, že ona ho od takých vecí odhovárala, asi aby jej nepísal sms atd. Ale tak, keď chodí s tebou a dotyčný ide po nej, tak už len z lásky a úcty k tebe, s ním mala prerušiť kontakt, aby sa to utriaslo. čiže žiadne sms, žiadne stretnutia s tým druhým, aspoň kým by sa to nedostalo do normálu a prestal ju otravovať (ak ho teda v tom sama nepodporuje)
-
javatar
Hardcore addict
no v kazdom pripade si uvedom ze ovela tazsie to preziva tvoja priatelka... tieto situacie vedia dobre riesit ultimata (zeny casto nevedia co chcu tak je obcas dobre ked niekto razne rozhodne za ne) ale podaj to bez zbytocneho kriku a negativnych emocii...
zuzanuska: Máš pravdu, presne takto to začína. Dievča s ním zo začiatku síce nič nechce, ale smsky sa jej páčia, chlapík jej lichotí a hrá na strunu, ktorá je zrejme v súčasnom vzťahu zanedbávaná a potom vznikne situácia že dievča je zmätené, správa sa divne, tajnostkárči a jej odpoveď na to v štýle "veď o nič nejde, ale nechcela som, aby si o tom vedel, lebo by si žiarlil".
blitzkrieg: Dobre si spravil. Snáď už dilinko dá pokoj. Hlavne si daj pozor na tieto smsky typu ty jej lezieš do sukromia, kontroluješ ju, atď. A poza tvoj chrbat bude z teba robiť debila a vyvolavať v nej pocity, aby sa za tvoje jednanie hanbila. Dohliadni si na to, ale nekontroluj ju. Medzi vami sa musi opäť vybudovať dôvera. Ona ti o tom musi sama povedať.
blitzkrieg: Dobre si spravil. Snáď už dilinko dá pokoj. Hlavne si daj pozor na tieto smsky typu ty jej lezieš do sukromia, kontroluješ ju, atď. A poza tvoj chrbat bude z teba robiť debila a vyvolavať v nej pocity, aby sa za tvoje jednanie hanbila. Dohliadni si na to, ale nekontroluj ju. Medzi vami sa musi opäť vybudovať dôvera. Ona ti o tom musi sama povedať.
been there bro...musis jednat nekompromisne, ked uz si sa musel hrabat priatelke v smskach co nie je nikdy moc vyhra, tak to uz neries snou lebo bude bude furt za debila a on to este prekruti tak, ze je v podstate ok ze ide po zadanej babe a ty si cholericke hovado co ju vsade pomaly stalkuje lebo si jej pozrel smsky...na tvojom mieste by som to riesil s jeho manzelkou, nech vie co za hajzla ma doma a opat poriadne, priamo jej to povedat ak sa da, nejak jej sprostredkovat tie sms...mozno to bude dostatocne aj nato aby si ho vyprovokoval ktomu aby po tebe vystartoval fyzicky a potom mu mozes hajzlovi aj upravit face a este budes za hrdinu...
Jeho manželku do toho nezaťahujte. to je problém toho dotyčného a jeho rodiny.
tu ide o autora a jeho priateľku. Dotyčnému môže povedať, že si má dať pohov, ale ZÁVISÍ od priateľky autora, ako sa ona k nemu postaví. Lebo možno ak by tu nebol tento 30ročný, stalo by sa to s niekým iným, alebo možno v budúcnosti by sa to zopakovalo. Ak táto dotyčná si neuvedomí, čo vlastne robí, tak ťažko dačo napravovať. Ostatné môže byť ukradnuté. Tu ide o postoj autora a jeho priateľky.
Tak napr. keby sú manželia a manželka si nájde milenca, odstránením milenca sa problém nevyrieši, ak by si manželka našla neskôr inú náhradu.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 11:09)
Ale keďže tu o neveru nešlo (podľa slov autora), tak už len sa dohodnúť, že dotyčného vymažú zo svojho života, zistia príčinu, prečo sa to stalo a pokúsia sa jej v budúcnosti vyhnúť. Ak teda o ten vzťah stoja obaja.
tu ide o autora a jeho priateľku. Dotyčnému môže povedať, že si má dať pohov, ale ZÁVISÍ od priateľky autora, ako sa ona k nemu postaví. Lebo možno ak by tu nebol tento 30ročný, stalo by sa to s niekým iným, alebo možno v budúcnosti by sa to zopakovalo. Ak táto dotyčná si neuvedomí, čo vlastne robí, tak ťažko dačo napravovať. Ostatné môže byť ukradnuté. Tu ide o postoj autora a jeho priateľky.
Tak napr. keby sú manželia a manželka si nájde milenca, odstránením milenca sa problém nevyrieši, ak by si manželka našla neskôr inú náhradu.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 11:09)
Ale keďže tu o neveru nešlo (podľa slov autora), tak už len sa dohodnúť, že dotyčného vymažú zo svojho života, zistia príčinu, prečo sa to stalo a pokúsia sa jej v budúcnosti vyhnúť. Ak teda o ten vzťah stoja obaja.
zuzanuska: Vieš, ako sa k tomu ona postaví? Presne tak, ako si to títo dvaja barani medzi sebou vyriešia. Bohužial, v láske demokracia stále nefunguje a jej priazeň si získa ten, kto bude mať navrch. V týchto veciach očividne racio v praxi nefunguje.
Pokiaľ ide o zaťahovanie manželky - je to perfektná páka na toho šaša. On ako ženaty chlap s deťmi si uvedomuje, ake riziko podstupuje a ak si po prvej výstrahe nedá pokoj, s radosťou by som mu tu rodinu rozbil (presne tak, ako by on rozbíjal vzťah mne).
Pokiaľ ide o zaťahovanie manželky - je to perfektná páka na toho šaša. On ako ženaty chlap s deťmi si uvedomuje, ake riziko podstupuje a ak si po prvej výstrahe nedá pokoj, s radosťou by som mu tu rodinu rozbil (presne tak, ako by on rozbíjal vzťah mne).
Lenže ak sa zbaví tohto, nezaručí to to, že sa nezjaví iný v budúcnosti, ak ona s tým neprestane. Toto vyrieši problém na nejaký čas, ale ak majú títo dvaja medzi sebou problém, tak sa časom objaví znova a zas sa ona možno nechá oblbnúť nejakým ďalším mužom.
ak jej vo vzťahu niečo chýba, má to riešiť s priateľom a nie si začínam s niekým tretím, lebo jej to lichotí.
ak jej vo vzťahu niečo chýba, má to riešiť s priateľom a nie si začínam s niekým tretím, lebo jej to lichotí.
potom uz je to o nature tej baby, nikdy sa neda zarucit, ze sa to nezopakuje, ale ak uz je baba raz taka neda sa nic robit, momentalne sa tu riesi tento problem a najlepsim riesenim ako vymazat toho kkta zo zivota je jeho manzelka, moze si zato sam...zasluzil by si po papuly uz len zato, ze ma doma zenu a (zrejme) male decko a beha za inymi suknami
-
javatar
Hardcore addict
ja suhlasim s tym ze je to predovsetkym problem blitzkrieg-ov a jeho priatelky, no ked ma moznost takto poslat konkurenta do prec tak preco nie? ide o to aby to urobil az potom co si priatelka vedome a dobrovolne vyberie jeho (blitzkriega), inak (ako spominala zuzanuska) ju zbali dalsi v poradi...
v laske a vojne je dovolene vsetko....
v laske a vojne je dovolene vsetko....
Hmm, zložitá situácia... tvoja priateľka riadne naštrbila tvoju dôveru a myslím si, že nemal by si jej dať šancu si ju len tak lahko získať späť... môj názor je, že vzťah medzi mužom a ženou je založený na vzájomnom rešpektovaní sa, čo si ty do určitej mieri zvládal, no taktiež na dôvere. Ak priateľka mala čisté svedomie, prečo sa ti s tou SMS-kou nepriznala, neporozprávala sa s tebou a nepovedala ti, že je všetko v poriadku, že sa nemáš čoho obávať a že tento "problém" vyrieši? Veľmi sa mi páči veta, ktorú spomína vo svojom príspevku Frikso: "...Dohliadni si na to, ale nekontroluj ju..." Asi takto nejako, držím palce
skús dať tomu čas, s priateľkou sa poriadne porozprávaj, povedz jej, čo ťa trápi a myslím, že ak je rozumná a záleží jej na tebe, tak ti čoskoro dokáže, že sa nemáš čoho a koho obávať...
btw. môžem sa opýtať na jej vek?
btw. môžem sa opýtať na jej vek?
..a ake poucenie vyplyva z tohto pribehu??
Spoiler
vsetky sms mazat!! 
-
Janio
Zablokovaný
Ach načo si sa trepal k priateľke, keď si mohol byť s kamarátom ? (Ako jasne baba je baba, ale myslím do budúcna) To, keď sa teraz rozídete tak zase priletíš s prosíkom za kamarátom, aby ťa zobral k sebe ? 
Nič proti, ale mal ostať u kamaráta a teraz by si tento problém nemal... Čo oči nevidia, to srdce nebolí...
V každom prípade ti držím palce
Peace
Nič proti, ale mal ostať u kamaráta a teraz by si tento problém nemal... Čo oči nevidia, to srdce nebolí...
V každom prípade ti držím palce
Peace
-
jin
VIP
blitzkrieg: V prvom rade odstrániť konkurenciu - definitívne, spôsob máš napísaný hneď v prvom príspevku od Friksa.
Potom si to vyrieš s priateľkou. Viem, že si zúfalý, smutný, rozčarovaný a nahnevaný, no nenechaj si zo seba robiť tajtrlíka. Treba jej povedať odkiaľ-pokiaľ a veľmi dôrazne. Neužieraj sa v ľútosti a konaj, inak sa z toho nedostaneš.
Potom si to vyrieš s priateľkou. Viem, že si zúfalý, smutný, rozčarovaný a nahnevaný, no nenechaj si zo seba robiť tajtrlíka. Treba jej povedať odkiaľ-pokiaľ a veľmi dôrazne. Neužieraj sa v ľútosti a konaj, inak sa z toho nedostaneš.
-
blitzkrieg
Professional
Zdravím ľudia zajtra Vám poodpisujem a poviem ako som na tom teraz mam net jedine na mobile a som na rybach ďakujem zatiaľ za odpovede
-
Bushido
Medium Professional
Možno by si mohol skúsiť tieto negatívne veci nejak vytlačiť zo vzťahu niečím pozitívnym, napr. ju zober na nejaké pekné miesto, alebo niekam kde sa zabavíte, napr. na kolotoče, alebo ja neviem. Lebo keď s tým nič neurobíte, budete stále cítiť, že niečo neni v poriadku vo vašom vzťahu a budete to pestovať, čo by mohlo zničiť vzťah. Je dobré keby ste si povedali, že to nebolo správne čo sa stalo a najlepšie by bolo na to zabudnúť. Daj jej nejak najavo, že tam nepotrebuje nejakého debila, ktorý nieje spokojný so svojím manželstvom, ale ty si ten kto si zaslúži jej pozornosť.
-
blitzkrieg
Professional
toto ale nieje dievča ako každá na rohu, má to ťažké aj ona, má 18 rokov, ja viem je to málo, ja mám 19 ale vek nieje vždy všetko, dnes mi povedal ten dement že tá sms bola stávka ale ako sa mám správať, nakoniec som zistil že tá sms bola písaná z telefónu toho feťáka ale písal ju niekto iný komu sa moja priateľka páči, dnes mi povedala že by ma nevymenila za nikoho ale nič nemení na vec že sa mi nepriznala s tými sms, ja viem možno sa vám to zdá byť banalita ale 18 rokov som nemal pokoj a teraz čo som s ňou rok tak nemám ho stále, veď sami máte vyskúšané aké je to fajn niekam prísť, vedieť a povedať si "Áno, toto je moje miesto, mám sa stále kam vrátiť." S priateľkou som sa rozprával ale čo si myslíte že som sa dozvedel? to čo som už vedel. nič viac nič menej.
Trocha chaoticky napísané, ale zobrane kol dookola, tak to skončilo dobre. Hlavne, že mladá ťa má stále rada a nemenila by ťa za nič na svete. Tak nech sa vám darí.