Converter z ram do mp3 prosím o radu pomoc

Informácie o software, ankety...
Peter007
Light Expert
Light Expert

Converter z ram do mp3 prosím o radu pomoc

Príspevok od používateľa Peter007 »

Ahoj Profíci. Mám jeden taký problém. V rámci vzdelávania som si chcel z tejto stránkyhttp://www.bbc.co.uk/worldservice/learn ... ndex.shtml postupne posťahovať epizódy flatmates a že by som ich počúval vo voľnom čase aby som si cibril angličtinu ale ma to jeden háčik. keď to dám možnosť stiahnuť cez prehliadač do mp3 (Download mp3 - 192k) tak sa nespustí sťahovanie ale iba sa pustí akoby tá nahrávka cez prehliadač. Keď to vyberiem možnosť počúvať (Listen to the episode) tak sa mi dá možnosť stiahnuť súbor ale iba vo formáte ram .

Skúšal som to aj cez iný prehliadač ale to isté. Po internete som potom zháňal všeliake konvertery z formátu ram do mp3 ale všetko márne. A tak chcem poprosiť alebo požiadať o pomoc Vás.

Ak by sa niekomu podarilo tieto epizódy dostať do mp3 bol by som rád keby mi niekto poradil ako (aký program, doplnok prehliadača alebo ja neviem).

Moc ďakujem za pomoc a vaše rady. Dolu pripájam link na stránku odkiaľ to je. MOC ĎAKUJEM

link http://www.bbc.co.uk/worldservice/learn ... ndex.shtml
redfoxik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Converter z ram do mp3 prosím o radu pomoc

Príspevok od používateľa redfoxik »

Klikni na to Download mp3 - 192k pravým tlačítkom myši a daj uložiť obsah odkazu malo by to byť v mp3
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Aj mne to ide ako hovorí redfoxik, mám Chrome.
Peter007
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Peter007 »

tak to som blázon bud som na hlavu alebo ako ale skúšal som to asi týždeň a nič a teraz to ide. Ospravedlňujem sa teda za zbytočný príspevok vyriešené MOC ĎAKUJEM
Napísať odpoveď