Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
lotusclan
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak tak na lotuse hravam aj ja ale v poslednej dobe uz to tam tiez lami dost :-/ jedina normalna stalica je KRISTINA a vacsinou hra soldiera
-
Qerten
Medium Star
cz/sk tiež niesu až tak zlé
-
palciii
tie maju podla mna jednu z najvyssich urovni co sa tyka TF serverov, takto zahranicne mi fakt pride ze tam hraju hrozne lamy :S
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja hrám najradšej na lethal-zone.
-
scary888888
Light Expert
ahoj chcem sa spytat... hral som parkrat TF2 normalne som si dal hladat servery naslo mi takmer 2000 ale dnes mi stale vypisuje
Steam Beta mus be running to make use of Find Servers a nechce mi ziadny najst. Steam mam pusteny len nemam najmensiu sajnu co je to steam beta
Steam Beta mus be running to make use of Find Servers a nechce mi ziadny najst. Steam mam pusteny len nemam najmensiu sajnu co je to steam beta
-
Corn Flake
Guru wannabe
resetni steam
Zdar. Nema niekto nahodou dvakrat mec "Eyelander" http://wiki.teamfortress.com/wiki/Eyelander?
Ak ma niekto zaujem o vymenu: http://www.tf2items.com/profiles/76561198031720423 za cokolvek teda okrem "Sydney Sleeper".
Uz neaktualne!
Ak ma niekto zaujem o vymenu: http://www.tf2items.com/profiles/76561198031720423 za cokolvek teda okrem "Sydney Sleeper".
Uz neaktualne!
-
Tailor
Medium Star
Coze ?! Za 4 min neaktualne ?Axon281 napísal:Zdar. Nema niekto nahodou dvakrat mec "Eyelander" http://wiki.teamfortress.com/wiki/Eyelander?
Uz neaktualne!
-
Runes
Addict
no tak dneska mi kamarat posle pozvanku ze pod si zahrat fasa server
pripojil som sa on sa radsej odpojil bo nanom som mal 4 dominanciu cele toto mi to trvalo asi 10 min
ueheeeeej nech zije free to play :-S mozem si honit ego jak si namne honia v BC2
Ja zas milujem to, keď nejakému nováčikovi napíšem noob a on sa rozhorčuje, že čo si to dovoľujem, že som obyčajný trapák a že on to hrá výborne xD Takých zdrbov som už dostal nespočet, ešte ma poučujú že ako ja mám hrať, že napríklad v roli medica mám práve toho "mr. noob-a" healovať, aby sme vyhrali, pritom nemajú ani najmenšiu ŠAJNU že tá kára na koľajách, alebo ten kontrolný bod má vôbec nejaký herný význam a mastia sa na bojisku v štýle Death Match. To je priam nádherné. 
Ináč v Summer Sale sú jednou z odmien nejaké slnečné okuliare, čo vy na ne?
Ináč v Summer Sale sú jednou z odmien nejaké slnečné okuliare, čo vy na ne?
-
Runes
Addict
bez utoku abo tak ti poveim ze "SER..EM NA NE"
cele to je na chmula aj s capicami a milion dvesto dalsimi somarinami
-
Qerten
Medium Star
http://www.hojko.com/post1672188.html#p1672188Runes napísal:no tak dneska mi kamarat posle pozvanku ze pod si zahrat fasa serverpripojil som sa on sa radsej odpojil bo nanom som mal 4 dominanciu cele toto mi to trvalo asi 10 min
ueheeeeej nech zije free to play :-S mozem si honit ego jak si namne honia v BC2
O.M.F.G
VALVE alebo ten idiot čo spravil TF2 ako F2P má 100 bodov dole... fakt, ktorého idiota a obmedzenca toto napadlo?!?! Hrám ako medic... dám mu charge.. a ten idiot namiesto toho aby sa pokúsil preraziť obranu sa zašije niekde a stojí tam ako debil... tak skúsim ten vyhladávač hier či čo to je, hodím si scouta že po dlhej dobe skúsim. Ježiši, za 5 minút som bol prvý v rebríčku, point som obsadzoval väčšinou len ja a jeden heavy čo tiež asi nebol F2P... ostatný hráči? Sniper, engi a spy... Kam toto kur*a speje?? No a potom keď prebehol team scramble a 5 z 10 hráčov bolo spy tak som sa na to fakt už vysral....
Ak máte link na private server, nech to stojí aj 100€ za mesiac, tam prosím link inak asi vystrielam celé Valve
.
VALVE alebo ten idiot čo spravil TF2 ako F2P má 100 bodov dole... fakt, ktorého idiota a obmedzenca toto napadlo?!?! Hrám ako medic... dám mu charge.. a ten idiot namiesto toho aby sa pokúsil preraziť obranu sa zašije niekde a stojí tam ako debil... tak skúsim ten vyhladávač hier či čo to je, hodím si scouta že po dlhej dobe skúsim. Ježiši, za 5 minút som bol prvý v rebríčku, point som obsadzoval väčšinou len ja a jeden heavy čo tiež asi nebol F2P... ostatný hráči? Sniper, engi a spy... Kam toto kur*a speje?? No a potom keď prebehol team scramble a 5 z 10 hráčov bolo spy tak som sa na to fakt už vysral....
Ak máte link na private server, nech to stojí aj 100€ za mesiac, tam prosím link inak asi vystrielam celé Valve
Aj ja som dnes niečo podobné zažil na mape Badwater máme tlačiť vozík a bolo tam 5 enginerov čo stavali sentry pri spawne a asi 3 snipry čo len na kopci kempili asi 3 to hrali normálne kam to len speje 
Samotné Valve sa niekoľko mesiacov po vydaní TF2 (kedy už slavilo ohromnú popularitu) vyjadrilo, že TF2 bude multiplayerová hra, na ktorej budú experimentovať. Tých experimentálnych krokov v histórii bolo už viacero. Jej prevedenie na F2P je ďalší z nápadov, ako hru "oživiť". Podľa mňa kľudne mohli počkať pol roka, ale chceli prilákať ľudí na steam, aby zažili summer sale. 
-
2janci2
Medium Professional
ale no, ved zo zaciatku to ani nam este tak dobre neslo... ved ich nechajte trochu sa zahrat nech sa to naucia, bud ich to prejde, alebo sa z nich stanu dobri hraci ako my... toto ste mohli pri zavedeni F2P ocakavat
Tak ja do 2 tyzdnov skusim TF2 tiez, budem sice totalny nub, ale tak uvidim 
Čo keby sa znova dal nejaký Hojko match? Na posledných som nebol, ale mám chuť si zahrať a pokecať.
/// a icefiresr, si požiadaj na začiatku o coach-a (či už náhodného dobrovoľníka, alebo niekoho z priateľov) a on ti môže písať, rozprávať a označovať rôzne veci ako "tu útočiť", alebo "choď sem" a podobne priamo počas zápasu.
/// a icefiresr, si požiadaj na začiatku o coach-a (či už náhodného dobrovoľníka, alebo niekoho z priateľov) a on ti môže písať, rozprávať a označovať rôzne veci ako "tu útočiť", alebo "choď sem" a podobne priamo počas zápasu.
Team Fortress 2
Ja y som isiel + jeden kamos (heavy+medic)