Crysis 2
-
lekoklatik
VIP
Re: Crysis 2
krátke porovnanie DX9 vs DX11 vo videu
http://pc.mmgn.com/Videos/Crysis-2-DX-9 ... 1-MMGN-com
http://pc.mmgn.com/Videos/Crysis-2-DX-9 ... 1-MMGN-com
sandbox je uz na stiahnutie :DD
Potreboval by som pomoct.. hru som nainštaloval , cracol ..a ked som dal stahovat patch tak po dostahovani mi stale zacne hladat dajaku zlosku a stale vypise ze ta zloska sa v pc nenachadza .. a ze aby som to preinstaloval .. a preinstaloval som to x krat a stale toto iste ..nechce mi nasitalovať patch prečo?
nesmies hru crackovat pre opatchovanim...teraz musis ten crack nahradit orig. suborom potom opatchovat a cracknut
Zdravym panove,mozno sa tu uz moj problem riesil.Je tu toho namna moc. Moj problem s crysisom 2. nainstalujem hru prebehne patch dam crack a ked spustim hru tak sa nic nedeje.Par sekund sa procak tvary ze nieco robi a tym to aj skonci.Tak isto aj ked spustim hru z deamonu dam play a tym to aj skonci.hru som stahoval uz 3x a stale inu. neviete kde je problem ? moze to byt tym,ze mam procak len dual core ? moj hardware : grafika GT220 1gb , ram 4gb 1066mhz ,procak dual core e6800 3,33ghz.Zostava nic extra,nieje stavana na hry ale crysis2 by som si rad zahral.
budem vdacny za reakcie... dikes
budem vdacny za reakcie... dikes
Neviem, možno sa mýlim, lebo túto hru mám originál. Ale keď máš pirátsku verziu tak by sa nemala patchovať, lebo crack je len na staršiu verziu. Pokiaľ ti vyhodí update tak to treba zavrieť, prípadne Alt+F4. Ešte treba nainštalovať programy čo sú na dvd s hrou ako directx a ešte ms visual. Inak takéto otázky by si mal smerovať na warez fórum.
Ja mam taky isty problem ako ma return001 , hra je patchnuta , cracknuta a ked ju spustim procak par sec. nieco poroby a nic ..a ked to spustim cez asi 4 zlosku stale napise ze chyba zloska ijl15.dll a pritom ta zložka tam je
ja už nechapem
pokial viem tak kym neskonci update tak nespusti hru,uz som skusal aj starsiu verziu bez pripojenia na net (cracknutu) a stale ten isty vysledok... directx mam to tusim si sam instaluje pri instalacii hry.. skusim este ms visual.Nestretol som sa este s tym aby ma hra odignorovala pri spusteni.Tak som sa obratil tuna na forum...kazdopadne dikes za reakciu.
počujte , taka vec , že crysis 2 sa mi sppusti ale počuť všetko zvukyy aale ja vidim iba cierny obraz a zelenu myšku nič viac , prečo?
celkom dobra hra. grafika super. pribeh moze byt 
-
lekoklatik
VIP
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no tak po tom DX11 update naroky enormne stupli na mojej HD5850 to už veru na ultra nerozbeham
možno je to len tym že ej teraz strašne horko a všetko sa prehrieva ale nemyslim si
Mňa ten DX11 nejako neberie. Potreboval by som lepšiu GK, nejaký ten 4-jadrový CPU a viac GB RAM. Takto som rád, že som to vôbec spustil a je to na rozlíšení 1680x1050 normálne hrateľné. Tu je kompletne rozpísaná moja zostava, na ktorej to hrajem. Keď tak mi skúste poradiť, čo by som mal už v PC povymieňať. Samozrejme z PC komponentov okrem CPU. By ma zaujímalo, čo by som potreboval aby som to mohol spustiť aj na vyšších detailoch a viac si vychutnať tú hru.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš do nákupnej poradne.
-
DAMON88
Professional
grafika a ram takisto aj ten CPU ale keď vraviš že všetko okrem CPu tak neviemNoobsz DJ napísal:Mňa ten DX11 nejako neberie. Potreboval by som lepšiu GK, nejaký ten 4-jadrový CPU a viac GB RAM. Takto som rád, že som to vôbec spustil a je to na rozlíšení 1680x1050 normálne hrateľné. Tu je kompletne rozpísaná moja zostava, na ktorej to hrajem. Keď tak mi skúste poradiť, čo by som mal už v PC povymieňať. Samozrejme z PC komponentov okrem CPU. By ma zaujímalo, čo by som potreboval aby som to mohol spustiť aj na vyšších detailoch a viac si vychutnať tú hru.
BTW myslite si že je to fakt grafickou kartou že mi to nejde celkom plynulo alebo nedostatkom ramky(mam 4GB) a tie hi-res textury možu byť problem ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
4GB RAM (3 GB pre XP), 1 GB VRAM, 4 jadro aspon 2,6 Ghz a GTX570 a pôjde plynulo. 
Na Dx11 to ide na atinach vyrazne horsie ako na nvidiach,pozri tu http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=940 Head to tam popisuje,DAMON88 napísal:no tak po tom DX11 update naroky enormne stupli na mojej HD5850 to už veru na ultra nerozbehammožno je to len tym že ej teraz strašne horko a všetko sa prehrieva ale nemyslim si
-
DAMON88
Professional
je to docela smutne kedže si myslim že to stale nevyzera tak genialne ako vyzerala 1tka ktora šla uplne bezchybne... 
-
lekoklatik
VIP
Čawte nepomohliby ste mi s nasledujújim problémom: mám Crysis 2 nainštaloval som patch 1.9 a všetko čo k tomu patrí Hires-texturi a tak. Ale keď chcem hrať nahodí sa mi prvý filmeček čo ide o tu vzburu a tak a keď má ísť hra v tej ponorke či čo to tam je zostane čierna obrazovka a počítač sa chová akoby nič nerobil a neviem čo s tím už som všade kukal a nič neviem s tím spraviť.
Mám Windows 7 64bit
Intel Core 2 Duo
Gefoce 260GTX
2GB ram
Mám Windows 7 64bit
Intel Core 2 Duo
Gefoce 260GTX
2GB ram