Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
Robím výzvy cechov a zasekol som sa pri kurtizánach pri úlohe ''Počet nepriateľov, ktorí boli nepozorovane zabití na strážnych postoch pomocou kuše''. Neviete mi niekto poradiť, čo konkrétne mám robiť?
to su ti co sa nehybu...blbo popisane chod v pameti do misie francouzky polibek a zabijaj tych co len stoja pred stanom napr alebo pred truhlicami a tak aby ta nikto nevidel...trochu obtiazne ale par krat tu misiu zopakuj a mas to
Kde najdem Leonarda aby mi vyrobil druhu cepel?
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 23:40)
Som v kole kde sa mam za 20 sekund postavit na sprane miesto v kolosee prezleceny za vojaka ale vzdy mi to vypise desynchronizaciu neviete kde sa mam postavit?
Som v kole kde sa mam za 20 sekund postavit na sprane miesto v kolosee prezleceny za vojaka ale vzdy mi to vypise desynchronizaciu neviete kde sa mam postavit?
-
Dimitri654
Expert
zapni si orlí zrak a tam to miesto máš vyznačené
Da sa odnekial stiahnut taliansky jazyk?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
neverim ze ked si das instalovat hru tak nemas na vyber taliansky jazyk
Tak toto neviem ci pri instalacii to tam mam na vyber ale v nastaveniach v hre mam na vyber anglicky a taliansky no ked dam taliansky a zapnem hru tak je ticho.
dobra hra skoda ze sa neda potom behat po meste a tak ako v 2 
ked ti dojdu titulky sa da:)
Mam otazku mam verziu od Skidrowa a stiahol som si nato CZ titulky no cestina mi ide okrem tych tituliek, teda aj menu aj pomocne veci okolo su v CZ jazyku no titulky nie, neviete poradit?
-
lekoklatik
VIP
Kúp si originál or gtfo.
Tu sa warez nerieši. Playman má českú lokalizáciu.
Tu sa warez nerieši. Playman má českú lokalizáciu.
-
DeJF
Addict
Zdar.
Ide vám pripojiť na uplay? Chcel by som si stiahnuť do mp postavu Hellequin, no ani za boha sa tam nemôžem lognúť, stále mi hádže "An internal error occurred. Please try again in a few moments".
Včera to taktiež nešlo, a ani pred včerom...
//Xbox verzia..
Ide vám pripojiť na uplay? Chcel by som si stiahnuť do mp postavu Hellequin, no ani za boha sa tam nemôžem lognúť, stále mi hádže "An internal error occurred. Please try again in a few moments".
Včera to taktiež nešlo, a ani pred včerom...
//Xbox verzia..
mg... ved ti tam píše čo máš robiť... ja som na to prišiel aj bez toholukas9206 napísal:Kde najdem Leonarda aby mi vyrobil druhu cepel?
Keď tam vchádzaš tak tam idú ďalšie 2 oddiely vojakov ako ty pred tým "dejiskom/pódiom" sú 3 kopy sena a na nich také čaše... každopádne ak to nevidíš zapneš eagle vision tam sa postavíš nachvílu sa nemôžeš hýbať... ty sa presunieš na ďalšie miesto a tí čo boli na tom sa presunu na ďalšie... keď sa dostaneš na to 3tie, ktoré je najbližšie tak zabiješ target a si done
-
TripleChin
Novice
V nastaveniach si zapni titulkyCypo napísal:Mam otazku mam verziu od Skidrowa a stiahol som si nato CZ titulky no cestina mi ide okrem tych tituliek, teda aj menu aj pomocne veci okolo su v CZ jazyku no titulky nie, neviete poradit?
Cawte vsetci!!
Mam taky problem v hre ze uz mam pokupene vsetky budovy co sa dali okrem tych, kde mam este veze borgiu su 3 este ale je tma hranica a za nu neviem prejst a dejova linia mi skoncila pri 4sequenci a 8casti a mam vsetku zbroj aj od leonarda a mala sa mi aj mapa aktualizovat kvoli misi ale ta misia je na tom mieste na ktore neviem ist a napadla ma este jedna vec ci to nieje tym ze nemam prejdene vsetky misie v hlavnej dejovej linii na 100% teda v 4. sequenci mi len jedna chyba na 100% z tych co mam ostatne otvorene
Mam taky problem v hre ze uz mam pokupene vsetky budovy co sa dali okrem tych, kde mam este veze borgiu su 3 este ale je tma hranica a za nu neviem prejst a dejova linia mi skoncila pri 4sequenci a 8casti a mam vsetku zbroj aj od leonarda a mala sa mi aj mapa aktualizovat kvoli misi ale ta misia je na tom mieste na ktore neviem ist a napadla ma este jedna vec ci to nieje tym ze nemam prejdene vsetky misie v hlavnej dejovej linii na 100% teda v 4. sequenci mi len jedna chyba na 100% z tych co mam ostatne otvorene
-
Geogomeogo
Light Professional
Musiš prejsť najprv celú dejovu liniu sekvencie aby si mohol postupovať v pribehu a prepracovať sa do ďalšej.
otvára sa to ako prechádzaš hru....
no tak to bol bug a teda velmi velky bug. Dejovu liniu som mal prejdenu aj ostatne aj asasini boli korunovany a vypol som hru a zapol a zrazu nabehli dve nove misie 
ale aj tak dakujem vsetkym za pomoc
ale aj tak dakujem vsetkym za pomoc
pocuvajte da sa ist do ineho mesta v tom ac brotherhood mne sa florencia otvorila ale nvm ako sa do nej dostanem pls pomoc 
dá sa vôbec? ja si pamätám len rím a vilu.... tak neviem teraz...