NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Platí, že viaceré mužstva dokážu z draftu vytiahnuť kvalitných hráčov, a to aj v posledných kolách draftu. Detroit však necháva hráčov dozrieť na farme a potom ich zapracuje po boku svojich najväčších hviezd do mužstva...ako napríklad Datsyuk, Zetterberg, ktorí boli zapracovaní do mužstva v čase, keď za mužstvo hrali veteráni Hull, Yzerman, Robitaille. Teraz sú tieto legendy nahradené najmä Dacjukom či Zetterbergom a popri nich začína Detroit zapracovavať do mužstva mladíkov ako Muršak, Abdelkader, Fillpula a v neposlednom rade čoskoro aj Tatára. Po Lock-oute je to výborná stratégia mužstva, čo mi pri iných mužstvách chýba po Lock-oute, po ktorom sa zaviedol platový strop. Napríklad také Colorado prepáslo cca. 3-4 roky po Lock-oute, kedy uradoval Sakic, žiaden mladík sa do tímu nezapracoval a dnes sú tam, kde sú. Podobne je to aj s Edmontonom...mužstvo ma x perfektných mladých hráčov ale na čo im to je, keď sa nemajú od koho učiť a časté prehry v sezone ich demotivujú vo výkonnosti, takže sa pribrzduje ich hojekový rast. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Jagr do Philadelphie! :shock:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nemyslím, že zapadne a sám sa dostal pod veľký tlak po tom čo trejdli Cartera a Richardsa.
J.O.S.E
King
King

Neoficialne sa s Philadelphiou dohodol už aj Handzuš...neviem, ale Flyers rozbili mladé kompaktné mužstvo a miesto zaberajú starí hráči...najmä na poste centra to je už katastrofa, ako pozitívum však vidím to, že Giroux hral pri absencii Cartera aj na pozícii centra...inak tam zostáva už iba Briere (1977), prišiel Handzuš (1977) čo je v porovnaní s Carterom (1985), Richardsom (1985) krok späť.... :(

ešte mi nedá k tomu Jágrovi - 3,3 mil. USD :?: :shock: kua to je príliš veľa, Flyers od 39-ročného hráča očakávajú príliš veľa...pri špekulácii o návrate do Pens sa hovorilo o čiastke 1,2 mil. USD....a vôbec to nie je typ hráča, ktorý by do Flyers zapadol, pretože Flyers hrajú tvrdý hokej do tela, kdežto Jágr či Handzuš sú europania a taký hokej im moc nevonia v porovnaní s Carterom či Richardsom

btw. Florida získava typovo celkom zaujímavých hráčov....pred pár dňami Kopeckého, dnes už majú na konte Upshalla, Theodora a do obrany skúseného Jovanovskeho, ktorý sa vracia po niekoľkých rokoch do mužstva, kde začínal....škoda, o ňom som si myslel, že pôjde do Colorada...tam údajne mieri Jan Hejda, čo nie je bohviečo....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Handzuš bola kačiča..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Flyers ale podpisali Voracka, co je mladas
J.O.S.E
King
King

Teraz som si to prečítal, Voráček je mladý ale vzhľadom na to, že je krídelník dáva málo gólov, ale zmena mu snáď pomôže...

už je to oficiálne Hejda na 4 roky do Colorada za 3,25 mil. USD ročne...radšej by som tam videl nejakého tvrdého obrancu po odchode Lilesa...

///begbeee - Giroux nie je typický center, iba v tejto sezone pri absencii Cartera hral na pozícii centra, najmä play-off, treba však podotknúť, že na tomto poste sa mu tiež celkom darilo....avšak väčšinu sezony hral ako krídlo v útoku s Carterom....Briere bol vo Flyers v tejto sezone až v 3 lajne s Hartnellom a Leinom........ak teda nepríde Handzuš, tak Giroux bude musieť ostať na pozícii centra, alebo ešte možno niekoho z centrov podpíšu...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Flyers podpísali aj Lilju (D). Voráček v sebe niečo má, ale ešte stále môže skončiť hocikde na úrovni 1. až 3. lajny. Vek nie je problém, Handzuš vôbec nie je istý a netreba zabúdať, že dvojica centrov Giroux, Briere nie je o veľa (ak vôbec) horšia ako Carter & Richards.
J.O.S.E
King
King

Varlamov do Colorada :?: ........myslím, že môže byť :)

ale cena je trochu privysoká ako som sa dočítal, 1. kolo draftu 2012 + 2 alebo 3. kolo draftu 2012 alebo 2013....pričom ide iba o získanie práv na Varlamova :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Cena privysoká? Už teraz sa tweetuje, že Sherman je najväčší k***t v lige. Vzdal sa možno prvej (lottery) voľby v najnabúchanejšom drafte od r. 2003 ! Za skleneného Varlamova :facepalm:
Capitals skvelý, jedným šmahom si uvoľnili miesto pre Vokouna a zároveň odstránili asi najväčšiu konkurenciu.

Handzušov agent práve poslal maily každému GM, že správa o podpise vo Flyers bola nepravdivá, čiže Zeus stále UFA.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Stamkos je obmedzeny alebo neobmedzeny volny hrac teraz?
a ake su rumors ohladom neho?
J.O.S.E
King
King

Stamkos údajne do Rangers :shock:

Podľa mňa sa Rangers zbavia Gáboríka, o ktorého sa zaujímala Ottawa 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechcel by som fandiť Penguins... Talbot a Jágr ako Letci :D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

dufam, ze Detroit podpise nejakeho obrancu po tom co Rafalski skoncil. btw, to ma velmi prekvapilo, vobec som to este necakal. nastastie Lidstrom sa rozhodol to potiahnut este minimalne rok, je tak, ze?
Cakal som, ze podpisu Erhoffa, ale ten je uz tusim v Buffale. Ale je tam este celkom par kvalitnych obrancov, co sa hodia do Detroitu. Navyse Detroit ma, tusim, este nejakych cca 12 mil dolarov volnych v strope.

som zvedavy, kde skoncia nasi slovenski volni hraci, mame ich tam par, tusim 5 ?!? ocakavam, ze aspon jeden pojde do KHL.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Budaj -> Montreal
cakam ze svatos, mihalik aj valabik koncia v nhl
a co sa tyka tradeu AVS-CAPS tak capitals maju dvoch velmi dobrych a talentovanych brankarov, ibaze ich vekovy priemer je 22r....podla mna zbytocne by k nim isiel este vokoun
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak chcú zaútočiť na pohár, tak potrebujú niečo solídne medzi žrďkami.
Budaj získal pre seba ideálny job. 2 roky sa bude ešte prevaľovať v NHL a za rok neodchytá viac ako 600 min.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

co vidia na Mikeovi Rupp-ovi? Rangers ho podpisali na tri roky za 4,5 miliona...on keby nerozhodol 7. zapas v stanley cup finals 2003 pre new jersey, tak ani neviem ze existuje
J.O.S.E
King
King

Colorado získalo už aj druhého brankára, Jean-Sebastien Giguerre....neoficialne sa Varlamov dohodol s Coloradom na 2-ročnom kontrakte za 5,5 mil. USD. Colorado tiež získalo z Minnesoty Chucka Kobasewa :)

Handzuš do San Jose, kde bude za Thorntonom a Pavelskim hrať 3. centra.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Devils a Lou Lamoriello pokojne ako vždy. Za 3M caphit sme podpísali nášho najlepšieho PMD Greena na 4 roky. Chvíľu bol aj na trhu a okamžite sa mu ozvali 4 teamy.... Na rok sme predĺžili s Hedbergom za nejaký smiešny peňáz. Na leto si teda nechali už len prioritu Zacha Pariseho.
Keď sa pozriem za aké peniaze šli PMDčka Ehrhoff a Wisniewski, tak klobúk dole za 3M/4 roky v podobe Greena.

Btw, Ehrhoff sa po 2 roky stane najlepšie zarábajúcim obrancom a Bryzgalov najlepšie plateným gólmanom.

//: Moje zhrnutie TU
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Som fakt zvedavý, čo vymyslí Holland v Detroite. Za -podľa mňa- veľké peniaze podpísal Ericssona (3 roky - 9,75 milióna), Za milión získal Mika Commodora z CBJ. No tak či tak mi to nepripadá ako nejaké terno, tobož nie náhrada za Rafalskeho. Detroit má, ak sa nemýlim, ešte okolo 9 mil. cap space, s tým sa určite niečo vymyslieť dá a Holland je mág, takže uvidíme :)
Tiež by sa mi páčil nejaký nový impulz v útoku. Napr. taký Simon Gagné. Holland však povedal, že s útokom neplánuje robiť už nič, tak to asi fakt vypadá na dve staré osvedčené lajny a dve lajny s mladými hráčmi...i keď kto vie. Hádam ešte príde nejaké prekvapenie :)
Se vším všudy sa mi zdá, že zatiaľ je Detroit po odchode Rafalskeho slabší, ako minulý rok...
Napísať odpoveď