Fotosúťaž - 4. kolo - Krása
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotosúťaž - 4. kolo - Krása
Ohnostroj je vhodna tema len pre par sikovnejsich fotografov, takze by to tu zrejme skoncilo fiaskom. Nocne mesto neznie zle, ale je to opat skor pre lepsie fotaky a stativy, ale da sa. Najlepsie bude asi teda spravit len teda temu mesto. Otazne je dohodnut si pravidla, aby niekto neodfotil auto s komentarom, ze to je auto co jazdi v meste v ktorom zijem alebo pojde niekde nad kopec nad mesto, odfotit tam les a povie, ze je to les nad mestom kde zijem. Takze ak temu mesto, tak rozhodne nieco co suvisi s mestskym zivotom, domami, panelakmi, ludmi..., pohlad na nocne mesto a pod.???
Kvoli tomu by som volil Moje mesto/obec, aby sa z dediniek nemuseli trepat volakam doprcic a aby sa zamysleli, cim by svoju obec vedeli reprezentovat. Fotografia, zachytavajuca zivot, namestie, most, kulturnu pamiatku ci udalost, domceky v malebnej krajine, ci medzi vinicami.. Akykolvek prvok, ktory je spojeny s jeho obcou a neurobim rovnaky zaber nikde inde. Tj rovno by som vyradil akekolvek fotografie aut, kvetiniek, domacich zvierat, portrety, makrofoto ci close-up...
Este skratenejsia forma - fotka, ktoru by sa clovek nehanbil pouzit na pohladnicu obce.
Este skratenejsia forma - fotka, ktoru by sa clovek nehanbil pouzit na pohladnicu obce.
Presne tak, treba to formulovat na styl "Jedinecnost mojho mesta/obce", aby sa nefotili napriklad maturantky v minisukniach a tiez sa o nich prehlasovalo, ze patria k pamatihodnostiam mesta 
To s pohladnicou je velmi dobry napad, len k tomu treba dat ten dodatok, aby tam bolo nieco charakteristicke, pretoze aj pohladnice som uz videl dost vseobecne.
To s pohladnicou je velmi dobry napad, len k tomu treba dat ten dodatok, aby tam bolo nieco charakteristicke, pretoze aj pohladnice som uz videl dost vseobecne.
-
chlapec10
Addict
nehnevajte sa mna, ale spekulujeme tu ako by sa vyhlasovali podmienky na oscara.....
Ide nam hlavne o zabavu.. co je na tom, keby v teme moje mesto bola pekna baba na namesti?
Ide nam hlavne o zabavu.. co je na tom, keby v teme moje mesto bola pekna baba na namesti?
Je na tom to, ze pekna baba bude v portretoch, bude v meste, bude v krajinke, bude v lese, bude pri sportovani, bude pri domestikovanych zvieratach... Peknych bab je vsade plno, sme predsa na slovensku.
A je na tom aj to, ze mnohi hlasuju len preto, ze ma vyzyvavy vystrih, pricom moze byt aj fotka absolutne nezaujimava. Ak ale fotka bude zachytavat namestie a na nom bude aj pekna baba, to nikomu nevadi. Ale ta je druhorada, tj, nema byt hlavnym objektom zaujmu.
A je na tom aj to, ze mnohi hlasuju len preto, ze ma vyzyvavy vystrih, pricom moze byt aj fotka absolutne nezaujimava. Ak ale fotka bude zachytavat namestie a na nom bude aj pekna baba, to nikomu nevadi. Ale ta je druhorada, tj, nema byt hlavnym objektom zaujmu.
-
chlapec10
Addict
a teda?
A teda by sme mali pockat ako sa rozhodne vitaz tohto kola 
Buď to tam máš inú fotku ako ja, alebo generalizuješ. Každopádne (dúfam, že to nie je priateľka niekoho tuná) je tá ženská pre mňa nudná - póza, oblečenie, výraz tváre a vzhľad - 4 zo 4, totálne nezaujímavá ženská. Aspoň to prostredie to mohlo zachrániť, ale bohužiaľ 5ty bod pre nudu. Môj subjektívny názor. Nie som fotograf, ani nejaký profík z oboru.KoCi napísal:... ze mnohi hlasuju len preto, ze ma vyzyvavy vystrih, pricom moze byt ...
-
mirak2
Hardcore addict
aky bol problem s temou nocne mesto? to je paradna tema a mozu to byt paradne fotky aj pre antitalentov ako ja, co raz za uhorsky rok urobia fotku telefonom.
-
klm16
Medium Professional
problem nieje .... tema moje mesto zahrna aj nocne fotky samozrejme ...
-
chlapec10
Addict
radsej oznamne vitazovi nech sa rozhodne
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:19)
mno....
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:19)
mno....
-
klm16
Medium Professional
vitaza niet
navrhujem vyhlasit 5 kolo
navrhujem vyhlasit 5 kolo
-
chlapec10
Addict
odporucam aby sa to podmienok buducich kol napisalo, ze vitaz musi rozhodnut o teme do XY dni... inac toto pravo rozhodovania strati