greci to iste obycajna pakaz nieco ti pisu vo svojom jazyku uplna sabotaz hryCroven napísal:tak tak,aj ja s kamaratmi ideme na west,ziadny rusaci,ukrajinci,turci a podobny herny odpad... ale ani francuzi a portugalci nie su najlepsi hraci..
League of Legends
Re: League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
mam wait time 40 minut a po 10 minutach 2 hodiny a 30 minut 
-
Croven
Star
no nic,tak nakoniec ostanem asi na easte ako to whiterabbit rozohodl,rusi su prideleny do azie a v chate bude povolena anglictina a azbuka sa bude trestat.. http://www.leagueoflegends.cz/novinky/w ... -vyreseno/
edit:tak kamosi chuc ist na west tak mi nic ine neostava
edit:tak kamosi chuc ist na west tak mi nic ine neostava
Ked som ráno čítal tie rabbitové slová tak som aj ja zmenil názor na nordic, asi ostanem.... -.-
-
Croven
Star
aj som hned zmenil nazor,ale to je tak presvedcivo napisane aby kazdy kto chce ist na west tak aby ostal na easte,pretoze kazdy vei ze elita a kvalitne EU tymy a hraci pojdu na west a tym padom slabsi hraci ostanu na easte... taky moldavci,rumuni,srbi atd... a vzdy sa lepsie hra proti silenjsim nez proti slabsimrain3R napísal:Ked som ráno čítal tie rabbitové slová tak som aj ja zmenil názor na nordic, asi ostanem.... -.-
už ste zmenili názor zrazu? keď veľký whiterabbit (kto to kur*a je?) napísal že ostane na east?
už vám nevadia ukrajinci, turci,poliaci, rumuni a podobne? a to že všetky veľké týmy pojdu na west?
mi to pripomína cirkev..pastier niečo nakáže a ovečky slepo poslúchajú
už vám nevadia ukrajinci, turci,poliaci, rumuni a podobne? a to že všetky veľké týmy pojdu na west?
mi to pripomína cirkev..pastier niečo nakáže a ovečky slepo poslúchajú
myslim si ze aj tak sa vela ludi hodi na west.taka mensia poistka a chcel som sa spytat spomenul sa to switch na usa server nieco funkcne a zarucene?
-
Croven
Star
http://www.absolutelegends.eu/src/uploa ... m%20EU.png
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 22:04)
nebol nerf IP bodov?pretoze za vyhru uz nedostavam 100+- ale len 70-80
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 22:04)
nebol nerf IP bodov?pretoze za vyhru uz nedostavam 100+- ale len 70-80
-
DeJF
Addict
Tak dneska veru že idem skúsit túto hru a hneď na mna vyletelo
//14:00 - Stále čakám.
///14:10 - Ešte stále...
////14:20 - ... o tretej to vzdávam
Už čakám 15 minút a stále nič. To je normálna vec pri tejto hre?Greetings Summoner - We are experiencing and unusually large number of logins. To keep everything running smoothly, we need you to hold on for just a moment.
Your position in queue: Over 9000
Approximate wait time: Calculating..
//14:00 - Stále čakám.
///14:10 - Ešte stále...
////14:20 - ... o tretej to vzdávam
-
Croven
Star
mali by to lolko spoplatnit jednorazovou kupou napr 20€ a hned by sa to prefiltrovalo a platilo by aj pre tych co do tej hry uz nieco investovali...
DeJF , keď máš Calculating tak to skús spustiť znova..
Momentálne má táto hra problémy so servermy čo idú vyriešiť rozdelením hráčov na west a east..takže ešte pár dní potrvá tento stav že budeš čakať kým ťa prihlási do hry..
deje sa to najmä poobede a večer..večer je to dosť hard sa prihlásiť
Momentálne má táto hra problémy so servermy čo idú vyriešiť rozdelením hráčov na west a east..takže ešte pár dní potrvá tento stav že budeš čakať kým ťa prihlási do hry..
deje sa to najmä poobede a večer..večer je to dosť hard sa prihlásiť
-
Sarger
Guru wannabe
Takze aspon nieco bude na tom splite dobre.Riot sometimes offers players an IP boost when there are longer downtime windows than expected. Will you be issuing a boost following the split?
Since this isn’t part of our regularly scheduled downtime, when you log into your new European platform, you will find that you have a 14 Day IP Boost waiting for you. Think of this as a housewarming gift to help you get settled into your new platform.
Croven: urcite nie, aby sa z toho stalo druho HoN-ko...no dakujem pekne.
-
Croven
Star
otazka: oplati sa podla vas do hry zainvestovat kvoli rune pages? alebo je lepsie setrit a kupovat za IP?
-
aviceN
Guru
Zdravim, chcem skusit hrat ten LoL, chcem sa opytat ohladom serveru, ktory is mam vybrat? Nejaky help na zaciatok ohladom hrdinov, ktory sa oplatia?
-
Croven
Star
aviceN napísal:Zdravim, chcem skusit hrat ten LoL, chcem sa opytat ohladom serveru, ktory is mam vybrat? Nejaky help na zaciatok ohladom hrdinov, ktory sa oplatia?
Kód: Vybrať všetko
http://www.leagueoflegends.cz/informace-o-hre/navod-pro-novacky/-
Sarger
Guru wannabe
cau, zatial staci ked si vyberes Europe..ta sa za par dni rozdeli na dve nezavisle casti. Pri hrdinoch na zaciatku moc na vyber nemas, mozes hrat len s tymi co su F2P (pravidelna tyzdnova rotacia). Po par hrach nasestris IP mozes zobrat Ashe, Nunu alebo nieco drahsie. To je uz na tebe. GL
-
aviceN
Guru
dakujem obom ^^
-
PhYs0c
King
hraj za tych co su free a skusaj, ci si viac AD,AP alebo TANK typ hraca, teda za co sa ti bude hrat najlepsie
a az sa ti nejaky zapaci tak si ho kup 
-
Croven
Star
ale ako prve zahraj tutorial,zanho dostanes 400+IP a budes 2 a pol level,takze si budes moct kupit niakeho champa za 450,dalej mozes hrat hry co-op vs AI,co vlastne hras proti botom,takze to ti ako novacikovi odporucam,pretoze ked zacnes hrat normal hru,tak tam je vela ludi co maju main acc lvl 30 a strasne flamuju ked to nevies hrat ked sa to len ucis
-
aviceN
Guru
no ako ja som hraval aj dotu aj HoN, takze dota styl nie je pre mna az tak neznamy, ide len o to ze sused mi to vcera ukazoval a bolo mi to trocha chaosne, kazdopadne trening absolvujem